![]() |
selam arkadaşlar. tesadüfen girdiğim sitenizi az biraz incelememe ragmen harika içeriğe sahip oldugu nu gözlemledim. bu vesileyle şimdilik hepinize merhabalar diyerek sevgilerimi sunarım. ayhan |
merhabalar.. siteyi bir tesadüf eseri buldum. gerçekten çok güzel bir site. herkesin emeğine sağlık. |
rüyamda gördüm desem yeridir... rüyamda bir şey görüm, nedir diye arıyordum bir anda arama sayfasından tıklayıverdim :D |
Google Sağolsun... Site güzel, eleştirilerim Eksik olmadığı sürece böyle kalacak..:D |
Merhaba erenler. Siteniz çok güzel ve gerçekten de büyük hizmetler sunuyorsunuz. Teşekkürler ve hizmetlerinizin devamı dileğiyle. SAYGILAR. |
iLk önce gözLerimiz tanıştı sonra hisLerimizin bir oLduğunu anLadık ve msxLabsız yapamadık! Ne ben onsuz kaLırım artık nede o bensiz! |
arama arama motarlarında biseyler ararken tesadüfen karsılastım we cok begendım. gercekten cok kalıtelı bı sıte olmus we ne ararsam gercekten fazlasını buldum tanks ben kısaca seiq |
SLM ey msxlabs halkı :D ben msxlabs ın eski uyelerinden biriyim forum kapandı yenıleendi artık tam olarak emin deilim takip edemedim....neyse bu hali dahada guzel olmus watana millete hayrlı olsun :D bu arada kendimi tanıtıyım ben fatih (dj fat boys ) |
selam mert ben buraya bi arkadasın tavsiyesiyle geldim site cok hosuma :D |
merhaba sitenize tesadüf eseri msn mesengerın yeni versiyonları için bilgi toplamaya çalışırken rastladım ve çok beğendim hemen üye oldum...:) aradığım herşey mevcut çok memnunum...:smiley9: |
aslında ben googleden 3d resim arıyordum ve bu site karşıma çıktı girdim ve resimler çok hoşuma gitti bende bi siteye gireyim bekli daha güzel şeyler vardır diye düşündüm ve pişman olmadım güzel bi site artık bol bol takılırız... |
aslında benim ki bir hazin öykü ile oldu benim bilgisayarıma virüs bulaşmıştı ve yeniden format atmak zorunda kaldım bir sürü güzel proğramım gitti yedekten kurtarablidiklerimi kurtardım.digerlerini araken sizin üyeniz olan kardeşim sitedeki şuanki durumunu bilmiyorum onun aracılığı ile buldum hepinize teşekkürler çok güzel bir site olmuş ellerinize sağlık |
Valla ben google da buldum ayrıca bu siteye üye olan bir sürü arkadaşım var.:) Gerçekten vazgeçilmez bir site :D |
TEŞEKKÜRLER SİTENİZ GÜZEL AMA DAHA TAM KULLANMAYI ÖĞRENEMEDİM :) |
Alıntı:
|
merhaba sizinle tanışmam 2 yıl çalısdıgım çok guzel gunler geçirdigim gine nin resimlerine bakarken tesadufen buldum ve uye olmak isdedim ve de oldum insallah bişman olmam şimdıden emegi gecen herkese teşekkur ederim https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/hi.gif. |
Google'de Anime Resimlr! nE BakrKen Denk Geld!;;; |
ben burayı zaten biliyordum ben buradan sürekli göz kırpmaları indiriyordum bugünde üyelik için baş vurdum vede çok mutluyum .arkadaşlarımdan msn lerini istiyorum ve beni eklemelerini |
Maalesef sitenizle pek hoş bir şekilde karşılaşmadım. Bana ait bir şiirin sitenizde ismim silinerek yazılmış olması dolayısı ile sitenizle google araması sayesinde tanıştım. Şu anda tanışmaktan memnunmuyum değilmiyim gerçekten bilmiyorum. Şiirlerin paylaşılması kendi adıma hoşuma gider ama bu şekilde paylaşılmasının kabul edilebilir yanı yok. Baktığım kadarıyla alıntı yapılan şiirler isimler silinerek ekleniyor sitenize ve bu konuda yönetimin hiç bir ikazı gözükmüyor. Eğer emeğe önem verilmiyorsa bunları yapanlar site için harcanan emeğe de değer vermeyeceklerdir. www.msxlabs.org/forum/yazin-hayati/2293-bitmis-sevdalara-203.html adresinde bulunan kağıt kalem isimli şiir bana ait olup yazılı olduğu yerlerde adımda var iken bu şekilde bir uygulamanın anlamını kavrayamadım. Saygı adına, sevgi adına, emeğe hürmet adına insana kıymet adına üzgünüm. Esin Çınar ------------------------------------- Şiirin orjinali : Kağıt-kalem İşte önümde kağıt, kalem ona bakıyor Hareket edemiyor, boynu bükük duruyor Kağıtta bin bir cilve, uçları kıvrılıyor Kalem kağıda aşık, ne hayaller kuruyor Bezgin bir el uzanıp, kağıdı düzeltiyor Elin diğer kardeşi, kaleme sarılıyor Beyaz kağıt üstünde, sanki aşk yaşanıyor Kalem büyük bir zevkle, kağıda boşalıyor Satırlar belirdikçe, kağıt değerleniyor Kalemin bıraktığı, izler paha ediyor Bu aşk devam ederken, istenmeyen oluyor Daha sayfa dolmadan, mürekkebi bitiyor Yana uzanıp kalem, belki yardım bekliyor Tükenmek üzere aşk, elden bir şey gelmiyor Bir anda ötelerden, başka kalem geliyor Kalem kağıda aşık, kağıt elden gidiyor.. Esin Çınar 07.08.2006 Saygılarımla |
Buranın linkini kardeşim verdi, ilgisini çekmiş valla ne yalan söyleyeyim benim de ilgimi çekti bi ara giremedim bilgisayarım çöktü Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum nick im bisgen bu arada.. müzisyenim |
kafamı kurcalayan bazı sorular vardı. google a bu soruları yazdım cevaplarını bulabilirmiyim acaba ben diyerekten ve o an işte o an karşıma ulvi bir şekilde sitenizi pardon sitemizi çıkarıverdi. tereddüt etmeden tıkladım ve birde baktımki oldukça kapsamlı ve taktireşayan bir başyapıtın eşiğindeyim. hemmen üye oldum. herkesi saygıyla selamlıyorum. üyeyim öyleyse varım! |
Alıntı:
Siirinizin altina isminiz eklenmistir. Ayrica asagida ki link'te 2. madde'yi incelemenizi rica ediyorum. Site ve Forum Kurallari |
Ben derdim, deli derlerdi içlerinden eminim.:) Öncelikle:foruma katkı olsun diye şiir, eklemeden önce, şiir'in yazarı araştırılmalı. Emeğe saygı diye birşey var. Burda Herkes şair dediğimde Moderatör arkadaşlarım beni banlayacaklardı nerdeyse. işte tepkili bir şair arkadaşımız çıktı ortaya. benim tepkimin kanıtı bu olsa gerek... şimdi üyeleri de, Yönetimin bilgilendirmesi gerek diye düşünüyorum. Kısa bir anlatımla tüm üyeleri mesajla bilgilendirmek zor olmasa gerek... |
dowland program ararken buldum |
Sn. xcherry Sitenize üye olmadan önce her sitede yaptığım gibi ilk önce kurallar kısmını okudum. Her yerde olduğu gibi elbette siteye gönderilen mesajlardan öncelikle sahipleri sorumludur. Fakat bunlar genellikle kendi fikir ve düşünce üretimlerine yönelik bir sorumluluktur. Site içersindeki davranış sorumluluklarının da bilincinde olmaları sitenin yüzünün daha çok gülmesini sağlayacaktır. Okuduğumu söylediğim kurallar içersinde özellikle 10. madde ve sitede gördüğüm uygulamaları en hoşuma giden kısmı idi. Bu arada belirli bir zaman içersinde site içerisinde yaptığım gezintide resimli şiirlerimden de eklenmiş olduğunu gördüm, o beni rahatsız etmedi çünkü hiçbir değişiklik yapılmadan eklenmişti. Bu şekildeki her türlü paylaşımı hoşnutlukla kabul ediyorum. Hatta yapanlara teşekkür edecek kadar. Kuralların 12.nci maddesine biraz aykırı düşse de ilk mesajı buraya yazmamı, aslında bütün üye arkadaşlara yönelik bir hatırlatma olarak görmenizi isterim. Bu bana düşer mi düşmez mi düşünmem bile. Çünkü ben de artık bir üyeyim, art düşüncesiz olarak düşündüklerimi aktarmam üyelik görevlerimden diye düşünürüm. Taa ki kapıyı ardımdan çekip çıkana kadar veya siz kapatana kadar. Saygılarımla Esin Çınar |
ben buraya tesadüf eseri google da buldum .Renkler çok güzel....Biraz karışık geldi..Umarım aradıklarım bulabilirim. |
merhaba ben murat. beni sitenize kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. ben ödev sitesi dendiğinde üyeliğin paralı olduğunu sanmıştım. öyle değilmiş. üstelik paralı sitelerden çok daha iyi site. kısacası biçilmiş kaftan. bana gelince... ben Çengelköy Lisesinde lise 2 öğrencisi olarak buraya üye oldum. bir ödev araştırıyordum ve sizinle karşılaştım. |
dayirman gurubunun müziklerini ararken buldum bu forum sitesini ve çok begendim kayıt oldum istanbuldan bağlanıyorum yaşım 18 tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :) |
Ben sınıf öğretmeniyim.Türkçedeki yeni yazım kurallarını ararken tesadüfen buldum siteyi, çok ilginç bir yer burası.Daha şimdiden keşfedeceğim pek çok şey olduğunu görebiliyorum........iyi çalışmalar |
ben bulmadım burayı abim buldu ben çok seviyom burayı ya selam msx |
merhaba siteyi ben bulmadım arkadasımın göndermiş olduğu discovery yamasını açarken winrarda ilgimi çekti ve girdim gerçekten çok yararlı faydalı bir site çok uzun zamandan beri burdan vazgecemedim bir hal aldı bende yanlız messenger discoverey de neden türkçe yi açamıyorum deli oldum yardımcı olursanız çok tşk edicem saygılar |
"28.11.2006 saat 13.43.52 google ile program ararken üye oldum. ve yaklaşık 11 dakikadan beri siteyi incelemekteyim yapısal olarak mükemmellik deresine yakın görünüyor.... Ve benki hayat mücadelesinde yürümeyi bırakıp koşmaya başlamışken sizlerinde müsaadeleri ile bumekanda kalabilirim." Gerçekten güzel bir amaç uğruna kullanıldığında vazgeçilmez olacağına inanıyorum. Elinize sağlık.:turkiyem: |
|-) sörf yaparken tesadüfen bu siteyi buldum.iyiki bulmuşum çok işime |-) yarıyor. |
ya ben hakkaten burayı nasıl buldum anlamadım:dontknow:google da bi konu arıyordum dünya milletleri hakkında sanırım ne alakysa burayı buldum.şuan yapmam gereken bi ödev varken buray yazıyorum kendime inanamıyorum.biraz karışık ama sanırım çözüccem yakın zamnda görüşmek üzeree...:wave: |
Merhaba ilk olarak bi siteyi selam wericek kadar borclu hisseddim kendimi cunku normade alıcagımı alır yada alamaz giderim ama 1 kac seferdr aradıgım herseyi bulabildim we bu nedenle tesekkur etmeme kabalıgını kendime yakıstıramadım. umarım kurallarınıza uymayı basarır bende size bazı konularda bir yardım eli uzatabilirim.. Tesekkur ederim.. |
harıka bır sıte emegı gecenlerın ellerıne beyınlerıne saglık |
google'da gezerken tesadfen buldum:)ama iki bulmuşm... |
ben bi arkadaş tavsiyesi üzerine buldum sitenizi güzel şeyler var emegi gecen herkeze teşekkür ederim |
:) merhaba ben daha önceden giriyordum ve çok güzel buluyorum tşklerrr |
bende burayı tesatüfwen goole gezerken buldum bakalım ne görecegiz daha yeni alışmaya calışıyorum |
SİTEYİ ÇOK BEĞENDİM ARKADAŞIM ÖNERDİ MUTLUYUM BURDA OLMAKTAN BYE |
ben bu siteyi ard yoladıgı programdaki reklamla buldum saolsun ard benin bu siteyle tanıştırdı herkeze şimdidem tşk |
merhaba ben yine rifat 44 adıyla sizin siteye kayıtlı idim seyahat nedeniyle uzunca bi süre kulanamadığımdan adım ve şifrem silinmiş olacak sanırım yeniden kayıt yaptım şimdi sizlerleyim mutluyum saygılarımla Rifat 44 |
Bana bir arkadaşım tavsiye etti bu siteyi,,,, İ yi kide etmiş diyorum,,,, Tek kelime ile Süperrrrr:) ;) |
msn ile alakalı google de bir program arattırıyordum çıkan siteler arasında msx labs gözüme çarptı girdim bi baktım nautralizer burdaymış hemen üye oldum kendisini tanımam ama onun konularını başka forumlarda açıp ona teşekkür edilmişti ordan aklımda kalmış nicki. |
Ben Nasıl olduğunu pek hatırlamıyorum aslına araştırmam gereken bir konu vardı ben de onunla ilgili bilgi topluyordum .Birden kendimi bu sitede buldum dizaynı çok güzel benim en sevdiğim renklerden oluşuyo başta.Şimdiden Güzel vakit geçirceğimi umuyorum |
walla korkuya özel bir ilgim war googlede korkunç resimler yazdım sizin siteniz çıktı içeriği fln çok güsel ben de üye olayım dedim we oldum korkmayı sewiyorum |
Merhaba, Adım:İrfan KAHVECİ Rizeliyim sitenizi googlede dolaşırken tesadüfen buldum ve foruma girdimde daha üye olmadan konuları şöle bi gezinim dedim ve paylaşımlarınız harika super ötesi valla...Ama paylaşımdan ziyade paylaşımlara yapılan yorumlar muhabbetler çok dikkatimi çekti yanılmıyosam online forum oyunları bölümünü yarısına kadar okudum ve çok hoşuma gitti o sıcaklık o muhabbet çok ilgimi çekti ve üye olmaya karar verdim..Sizde Bilirsinizki Forumu Forum Yapan Yorumdur..Sitede Emeği Geçen Herkese Sonsuz Saygılar Ve Sevgilerle...Tşkler... |
cabri programını indirmek için girdim ve bu site öıktı karşıma ve cabri programını indiremiyorum yardımcı olursanız sevinirim..saygılar |
meraba ben aydından erhan siteniz gerçekten harika sizleri çok taktir ediyorum benimde sitem var bende yakından ilgeleniyorum bu tür sitelerle ama sizin siteniz gerçekten hepsinden çok farklı ve harika bu sitede kademeli kişi olarak yer almak isterdim |
| Saat: 04:43 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık