![]() |
En sevdiklerim: BARIŞ,recruit87,careless_WHISPER,Ruff,the encrypted,P.u.S.u,karakiz_38,nur_08,isokolikyk,mhtp_dnz,marcell,Nep hthys,Kral_Aslan,Theodor,:rose: :kiss: |
siteye yenı uye oldugum için enlerini sayamıyorum ama sunu söyleyeyım formun en eşegi benım galiba :( |
en isimzedesi:the_lost_angel :rofl: (bi arkadas imzasında benzer ismi kullanıyor da:D) en abilerim:pusat,the encrypted,the unique en iyi arkadasım:karakiz_38 |
En sevdiklerim: BARIŞ,recruit87,careless_WHISPER,Ruff,the encrypted,P.u.S.u,karakiz_38,nur_08,isokolikyk,mhtp_dnz,marc ell,Nephthys,Kral_Aslan,Theodor,samoşır:D |
|
en abisi:The Unique:rose::tender: |
en en en şeker =karakiz_38 :rose: |
En sevgisine inandığım dostum recruit :kiss: :( |
|
En laz :Hay_LaZ;) En uykucu: The Zodiac:D En konuşkan: Leblebi :D En mesajcı :arwen,Hay_LaZ,H€L€N,nünü En sevdiklerim: BARIŞ,recruit87,careless_WHISPER,Ruff,the encrypted,P.u.S.u,karakiz_38,nur_08,isokolikyk,mhtp_dnz,marc ell,Nep hthys,Kral_Aslan,Theodor,Hay_LaZ,Leblebi,H€LEN,TheZodiac,NaTyEş |
En kankası:Karakiz_38 en sevdiklerim:Karakiz_38,isokolikyk,Hay_LaZ, NaTyEş, H€LEN,P.u.s.a.T |
En özel sevdiklerim:recruit87,theencrypted,Karakiz_38,isokolikyk,careless_WHISPER,Ruff,Hay_LaZ :rose: |
en değerli: P.u.s.a.T:rose: en kankileri:nur_08,HoT_WoRKiNG_DeViL:kiss:(ne kadar uzun yhaa:)) en abisi:The Unique:tender: en bidenem:Hay_LaZ:kiss::rose::tender: |
en sevdiklerim:Karakiz_38,Hay_LaZ,P.u.s.a.T ,HoT_WoRKiNG_DeViL,theencrypted,Redeye, |
The Unique :kiss: karakiz_38 :kiss: |
Hay_Laz,The Unique,Ruff,isokolik yk,BARIŞ,recruit87,careless_WHISPER,Ruff,the encrypted,P.u.S.u,karakiz_38(sw) habuları cok seviyom :hug: |
En delikanlısı - P.u.s.a.T En cana yakın - P.u.s.a.T En forma uzak kalan - Hay_LaZ En sevdiğim karakiz_38 :kiss: |
|
en sevdiğim:helen,requiem aeternam ,sanar en kardeş:ruff |
en abileri:The Unique,P.u.s.a.T:kiss::rose: en kankisi:nur_08:hug: en çok sevdiğim:Hay_LaZ:tender: |
en esmeri karakız:D |
En abisi :kompetankedi En ablası :ThinkerBeLL En kardeşleri :Hay_LaZ,Ruff,karakiz_38,the encrypted :tender: |
en bitanecik kankisi:HoT_WoRKiNG_DeViL:rose::kiss::tender::hug::muz: |
En başarılısı:NeutralizeR En abisi :kompetankedi En ablası :ThinkerBeLL En kardeşleri :Hay_LaZ,Ruff,karakiz_38,the encrypted,BARIŞ,HoT_WoRKiNG_DeViL :tender: |
En aşkımm bitanem - özzgegirl(L) Forumun en güzeli - özzgegirl:) En sıcak, en samimi ve en "gıcık" olduğum:D - anelya (canım arkadaşım):D Ablaların en güzeli en şahanesi ve en değer verdiğim - blueeyez:) En renkli - ruffy:D En barış sağladığım - Penthesilea=) En yeni ve en sevimli arkadaşım - karanlığım En ayrılmaz ikili - karakız_38 & hot_working_devil:D En yakışıklı, en karizma ve en ünlü - Ben.. |
En kardeşleri :Hay_LaZ,Ruff,karakiz_38,the encrypted,BARIŞ,HoT_WoRKiNG_DeViL:tender: |
en kankisi:karakiz_38 en abisi:Hay_LaZ:) en arkadaşı:HoT_WoRKiNG_DeViL |
En canayakın : karakiz_38,Ruff:tender: |
en abisi: P.u.s.a.T:rose: |
En üyeleri mennun eden: :P ThinkerBeLL En sevdiğim üyeler :BARIŞ,Ruff,karakiz_38 :kiss: |
en iyi thinkerbell |
en ınanılmaz |
(L)BARIŞ,Ruff,karakiz_38(L) :inlove: |
en en en en canım bidenem herseyim : Karakiz_38:kiss: |
en canımın içi:TaTLı_BeLammmmm:):kiss::rose::tender: |
En değerli hepsi :naughty: |
En güzel : ben (önce ben) En arkadaş : requiem aeternam En ablam : Nephthys En sevdiklerimden : jölym En çalışkan : ruff |
En Chat Box Çular : Ruff , The encryted , Sedeph (Chat Box Bir Türlü Kurtulamadı Bunlardan :D):P En Sevdiklerim : Thinkirbell , the encryted , P.u.s.a.t , Ruff, Sudeniz , Memft , Helen ,The Unqie , Mglls , *Theod* , How Working , ahmed , My Love For You ... ve Bütün herkezi çok seviyorum .İsimlerini Saydıklarımı daha çok seviyorum:P:rose::hug: |
En küskün: (F) O (F) En üzgün: (W)Ben (W) (U) |
____ARTIK HERGÜN BİR ARKADAŞIMI EN SEÇECEM KARIŞIKLIK OLMASIN_____ EN DÜRÜST:PENTHESİLEA EN ŞİRİN:PENTHESİLEA EN SICAK KANLISI:PENTHESİLEA EN ARKADAŞ CANLISI:PENTHESİLEA EN DOST:PENTHESİLEA |
en degerli:karakiz_38:rose: en dengesiz:ben::hysteric: |
EN SESSİZ:HOT_WORKİNG_DEVİL EN ŞİRİN:HOT_WORKİNG_DEVİL EN SICAK KANLISI:HOT_WORKİNG_DEVİL EN ARKADAŞ CANLISI:HOT_WORKİNG_DEVİL EN DUYGUSALI:HOT_WORKİNG_DEVİL |
en bitanem:HoT_WoRKiNG_DeViL:kiss::rose::tender: en ablası:H€L€N:rose: |
EN SAYGILI:KARAKIZ_38 EN KARDEŞKARAKIZ_38: EN SICAK KANLI:KARAKIZ_38 EN ARKADAŞ CANLISI:KARAKIZ_38 EN GÜZEL KKALBE SAHİP:KARAKIZ_38 |
;) ThinkerBeLL ;) wee KaRa_Kız :bow: |
Herşeyin en güzeline layık: :rose::rose::rose:Güzel H€L€N:rose::rose::rose: |
:kiss:SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM ARKADAŞIM:kiss: :tender:PENTHESİLEA:tender: |
En Chat Box Çular : Ruff , The encryted , Sedeph (Chat Box Bir Türlü Kurtulamadı Bunlardan :D):P En Çok Sevdiklerim : Thinkirbell , the encryted , P.u.s.a.t , Ruff, Sudeniz , Memft , Helen ,The Unqie , Mglls , *Theod* , How Working , ahmed , My Love For You,Marcell , Karanlığım :rose::hug: En İyi Oyuncular : Marcell , Ruff |
En aşkım, bitanem - özzgegirl(L) En güzel - özzgegirl:) En dost - anelya Ablaların en güzeli en şahanesi ve en bitanesi - blueeyez:D En barış sağladığım - Penthesilea:D En renkli ve en forumdaki - Ruffy En nazik, en kibar ve en yeni arkadaşım - karanlığım:) En ünlü - Ben (Reelde;)) En karizma ve yakışıklı - Ben.. |
en sevdigim ve vazgecılmezım:Karakiz_38:rose::hug: |
| Saat: 22:02 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık