![]() |
Selam MsXLabs'la yüklemeye çalıştığım bir prgoramda çalan müzik beni buraya yönlendirdi diyebilirim programda bu sitenin adresi wardı bende girdim üye oldum Bu siteye ait sanırım program acaba müziklerini kim seçiyo :P Wakit buldukça siteye girmeye we paylaşımlarınızla ilgilenmeye çalışırım herkese kolay gelsin :) |
Googleden arama yaparken sitesinizi buldum,gerçekten geniş ve içerikli bir siteniz var,bu başarının devamını dilerim. |
picturesque beautiful hani derler ya resmi yapılacak kadar güzel... renkler ve tasarım harika... eee içerik harika... daha da güzel olacaktır... ben bi forum admini arkadaşın yönlendirmesi ile tanıştım... kovsanızda gitmem... tebrikler ve teşekkürler... |
bana pc den anlayan bi abim önerdi aradığın şeyleri burda bulabilirsin dedi gerçektende buluyorum sitenin tasarımı da çok hoşuma gitti biyere gitmiyorum burdayım yani:D |
Arkadaşlar Bahsettiğim Parçayı Buldum Meğerse Bizim evanescence Grubu Söylüyormuş:P My immortal ;) |
MRB BEN ESRA BU SİTEYE YAŞAR IN KLİBİNDEKİ ADAMI ARAKEN ÜYE OLDUM DAHA İLK GÜNÜM.http://MANYAK:noangel: |
Alıntı:
|
valla iiki tanısmısım gezınırken buldum iiki bukmusum |
ben umut aranıza yeni geldim iyi forumlar ve iyi günler... |
slm ben mc_yamur ben bu siteyi istanbul attackla videolarını araken buldum cidden süper bi forum sitesi:D |
| Saat: 20:43 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık