![]() |
Ulead Gif Animator 5.o sayesinde :) Yani UGA (;)) 5. ın kullanımını arıyordum. En güzeli LaDy tarafından burada verilmiş. Bende üye oldum... |
Merhaba ben Cideli Memoli Sayfayı tesadüfen Googlede bir Program ararken buldum. Forum Stylı düzenlemesi Süper Adminler güzel Düzenlemişler ellerine sağlık. Biraz dolaşayım bakalım neler var. Yalnız signatür ve avatarlarla daha bir problemim var bi bakim neden berki boyutları büyüktür ama normalde başka forumlarda çalışıyordu. Neyse iyi günler Dilerim herkeze. Selamlar saygılar. Cideli Memoli |
adım şeref.msn ile ilgili bi sorun yüzünden dolanırken buldum burayı.Umarım faydalı olur.arkadaşların görüşlerine bakılırsa sık sık ziyaret edicem galiba. istanbul'dayım.by |
bu siteye yanlış hatırlamıyosam ödev ararken rastladım ama alışkanlık oldu...:tender: |
selamun aleyküm; nicim den belli kısada uzunda >>>delikurt herseyden önce site müthis vallaha süper , kendimi cok rahat hissettim aradigim ne varsa var paylasim ise süper.. siteyi acan arkadaslar size tesekkür etsem o az gelir.. böyle bir site ve siz harikasiniz.. araniza katılmaktan mutlu oldum .. TESEKKÜRLER.. |
herkeze selam arkadaşlar burası gercektende cok güzel bisite tebrikler |
msn için nette birkaç resim arıyodum ve msxlabs ı buldum ve ogündenberi siteye takılıyorum. çok güzel bir site kuruculata teşekurlerimi sunarım |
merba ben tesadüfen buldum merakettim üyeolmakistedim veoldum herkese teşekkürederim |
Ben en iyi dostum sayesinde tanıştım MSX'le. Şimdide diyorumki iyiki tanıştırmış ;). Tüm adminlerin ve modların ellerine sağlık çok iyi ayakta tutuyorlar siteyi :) |
herkese merhaba ben foruma yeni katıldım site cok hoş görünüyor emeği gecen herkese tesekkür ederim |
| Saat: 06:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık