![]() |
İçelim Yalnızlığa Bu gecede Bitti ya, Bir yaprak daha, Eksildi ya, sensiz gönül sayfasında... Bu günde sabah oldu ya, Bir yaprak daha, Açıldı ya, Sensiz gönül sayfasında... İçelim yalnızlığa... (2007) İlhami Güneyler |
Yaslarım Sırtımı(n) Yanlızlığ(ın)a ! Dağlardan uzak...Dar yollara yakındı gözlerim... Kanardı Asfalta her çarptığın da dizlerim...Dolu dizgin bir geçmişin...Yosun hırkalı gençliğiydim ! Geçti dedim...Artık yeter ! Saklanmakta yasak şemsiye altlarına ! Şehirler arası ıslanmakta... Yaslarım sırtımı; Yanlızlığa/Yaslarım sırtımın yanlızlığına... Yaşlarımı yırtamadım sayfa sayfa... ...Her sayfa da sen vardın;Her adımda da adın... ● ● ● |
Ben Sensiz Hep Yalnızdım... Sen gittin gideli Ben sensiz hep yalnızdım Kimseler yoktu yanımda Yaralarım azdı sensiz Terk edip gittin beni Gözlerim doluyor Seni düşündükçe Unutamadım Bir gün olsun seni Aldım başımı gittim Her taraf bana uçurum Sana dokunamadım Dilim lal oldu Sustum konuşmadım Tek seni andım Döküldü saçlarım Şimdi ellerim bon boş kaldı Sanki hayalini görüyorum karşımda Kime dokunsam gözlerim doluyor Tutamıyorum kendimi Yürek dayanmadı sensizliğe Bir sen vardın hayalimde Seni düşündüm seni Sensiz ben hep yalnızdım Var mıydı Kaderde ayrılık Sensiz Bıraktığın yüreğim Hep Seninle Suskun bahar bana uzak olsa da Her şey uzak kalsa da bana Sen yanımda ol yeter bana Yalnız bırakma beni Tut şu yüreğimden Uzat ellerini Korkularım benden yana Çağır beni gidelim Dönüş olmayan yolda Bir sen bir ben el ele tutuşum Gözlerini gözlerimden ayırma Bu gözler sana hasret kaldı Şimdi sensiz görmüyor Sen gittin gideli Ağlayan gözlerim Bir gün olsun gülmüyor Sensiz geceler sabah olmuyor Giden günler geriye dönmüyor Geleceksen gel artık Ömrüm bitti bitiyor… Hüseyin yanmaz |
Zamanin elinden tutmu$ sürüklenirken bu acimasiz hayatin icinde, Birde baktimki koskoca bir yalnizlik cemberi sarmi$ etrafimi.. Sessiz ve derinden gelen bir yalnizlik, Usulca ve beklenmedik bir anda, Sevgiyle saripsarmalanmaya en cok ihtiyacim oldugu bir anda, ...kucakladi beni o koskoca yalan dünyanin icinde yalnizlik! Merhaba yalnizlik, yeniden ho$geldin benim dünyama.. |
Yalnızım Şimdi sabahladım yine ben bu gecede ay sustu gönül sustu gözlerinde yalnızım şimdi bıraktığın yerde ateşlerde yanan sevdam elimde sana verdim aşkın en güzelini gülün batsa da gönlüme dikeni aklımdan çıkmıyor ela gözleri yüreğime ektim beyaz gülleri dilinde bir şarkı nakaratı yok gönül yaramı derinden deşiyor ne istedin aşktan benden eser yok çaldın düşlerimi bak kan ağlıyor SK 13.04.2010 Soner Keskin |
SESSİZ ÇIĞLIK Gözlerim yaralı, semâya bakarım, Her gece benle ben başbaşa kalırım. Kanadımı kırdılar çok yara aldım, Dilime kilit vurup hep içime attım. Susmanın faydası varmı ki kadere? İsyan etsem ne değişir? söyle... Böyle gelmiş ve böyle mi gidecek? Son nefesimi kaç kişi bilecek? Hayata dair çok soru sordum. Gözümde yaş değil, hep kan buldum. Sonra bi durdum ve çok yoruldum. Sessiz çığlıkları ben duydum. Son bir atımlık barutum vardı, Onu da aşk denen o illet çaldı. Tükendim artık savaşı da kestim. Zalimi Allah'a havale ettim. Kaptan Kozmik Bilinch |
Bir Cumartesi Bu gün günlerden cumartesi Yalnızım yine,yok canımın yarısı Sarılmışım dost diye şişelere Efkarlanmışım elimde bir kadeh Yakmışım üstüne bir de sigara Ömrüm gibi tükeniyor yavaş yavaş Sevdan içimde acı bir özlem Gözlerinin derinliğine bakıp Mutluluğumu anlatamadığım ahım; Sana değil sensizliğe içiyorum Senden ayrı kalmışıma senin olmayışına Yanımda olsan içmez miydim şerefine Sana anlatırdım gözlerine bakarak Uğruna neler yapacağımı senin için Senle ne varsa yaşanacak aşk’a dair Sevgi aşk adına,mutluluklarımıza Şimdi gözlerimi kapadım düşünüyorum Hayallerimi görüyorum bir filim gibi Sana olan aşkımı haykırıyorum Duysun dağlar,denizler gökyüzü Kıskansın sevgimizi sevmesini bilmeyenler Fazladan içmişim üç beş kadeh daha Sarhoşluğum şimdi ağır basıyor Son kadehimi senin şerefine içiyorum Tükenmeden gel artık seni bekliyorum Sabahın bu ilk ışıklarında gel artık gel Ertuğrul Uçan |
Yanlızım Uzak kalmış yüreğim,kaderine bıkkın solup gitmiş bedenim yanlızlığına kırgın... Sanmaki unutmuşum unutup gitmişim ben hala seninim senin esirinim,söküp atamadım yanlızlığını yokluğunu, İçimde dirhem dirhem sen varsın seni yaşatırım gönül evimde, Ama sensiz,sesiz vede tek başıma... Uzak kalmış yüreğim yüreğine tek başıma yapa yanlız senidüşlüyorum sensizliğin içinde. Hiç birşeyde tad yok artık nefes alamayorum,taşımıyor artık ayaklarım bedenimi gecenin ayaz karanlığı dünyam olmuş serseri kaldırımlar sırdaşım ve bende bıraktığın sevgin nefesim. Sen gittikten sonra deniz gözlüm herşey yalan oldu yüreğime,yüreğim artık kaderine bıkkın,bedenim yanlızlığına mahkum. Mahmut Özdemir |
Yokluguna Saklandim Yalnizligin (sensizligime) Ve yoklugunun kaçinci ömründeyim Kaçinci baharla söktüm yapraklari Hangi kista kapandi yollari kalbimin Sen gittin gideli Aklimdayken sen kemiriyor ömrümü zaman Gelsen ne getireceksin geriye senden kalan Yalniz geçen yillar ömrümden silinirmi Kalbimin kapisi kapandi sen gittin gideli Ve sensizlige açan bir çiçegim Kirpiklerime sensizligin yagmurlari Solmus yapraklarin renkleri Sen ayriligi ektin ekeli Söylerdin ya hani ayrilmayacaktik Yalan ihanet bize çok uzak olacakti Simdi anladim hepsi bir yalandi Sen bende bittin biteli Ömrümün yazinda kisi yasar oldum Hüzün yapraklari gibi günes görmeden soldum Simdi gelsen desen ki yanlisimi buldum Inanmam sana, inancim yitti yiteli Seviyorum seni desen eskisi gibi Fark eder mi gelmelerin Yokluguna saklanmisim sensizligin Ihaneti gordum goreli..! Emine Üzeyiroğlu |
Yalnızım dokunuyorum karanlıkta yokluğuna yapraklar düşerken dallarda, kül rengi sonbaharda tenimdeki metalik soğukluk sensizliğin hediyesi bana.. şehrin saldırgan caddelerinde gölgemi arıyorum mavi gökyüzü sokulurken zamanın akrepleriyle içten içe çürüyorum.. güneş batıyor truncuya dönüşen kumsalda yürüyorum sihirli duygularım taşıyor sır dolu kapılardan yalnızlık dostum olmuş üşüyorum.. zifiri karanlık rıhtımlarda umarsız,iskele arayan gemiler alelade umutlarım arasında, deliren dalgalar gibi şuursuzca bitiyor yıllar,geçiyor seneler.. hıçkırıklarım,umarsız kurşun gibi yırtarken akşamları hayatın nefesini hissetmiştim ensemde sayarken dakikaları yalanlar aleminde.. her gece ırzına geçilen aşkların inadına gönülden,seni seviyorum ama küfrengi aşkımı yüreğimin 7 kat dibine gömüyorum........ Kudret Krbyk |
| Saat: 10:02 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık