![]() |
sağolsun bi arkadaş !imitate le beni kızdırıodu ilk başta sinir oldum hatta küplere bindim deget başımdan dedim gitmedi sora sırrını açıkladı girdim indirdim ve artık ben onun başından ayrılmıorum MsX tam manasıyla süper |
sitenizden msn discovery yi yükledim. msngerimi açtım. sağ alttaki disc. kutusundan kişileri ve görüntü resimlerini ve geçmişi tıklıyorum. açılmıyor." Oturum açmış değilsiniz" ve " bu özelliği kullanabilmeniz için oturum açmış olmanız gerekmektedir" yazısı geliyor. düzeltmek için ne yapmalıyım? mümkünse cevaplarsanız çok sevinirim peşinen sağolun |
Alıntı:
MessengerDiscovery Live Soru ve sorunlarınız için: https://www.msxlabs.org/forum/messengerdiscovery/30-messengerdiscovery-teknik-destek.html |
herkese merhaba geç oldu ama olsun ben burayı google dan anime angel araken buldum hemen girdim birde baktım ki anime cennetine düşmüşüm ayrılamadım animeden başka hiçbirşeyi görmüyordu gözüm dersler falan filan derken takılamıyordum arada bir giriyordum ama şimdi öyle değil forumu tamamen inceledim takıldım hatta tüm günüm hatta ve hatta gecelerimi bile burda geçiriyorum :) ve şimdi çok hastayım yataktan kalkmamam gerekirken ben pc başında msx deyim ayrılamıyorum burda hiçbirşey yapmasan da her sayfayı dolaşmaktan bile zevk alıyorum hep burda olmak istiyorum.. :) |
önce benikabul ettiginiz için sonsuz teşekküler.sizle tanışmama sebeb torunum yagızdır.ilkögretim 3 egidiyor ohaber verdi.sizinle öyle tanıştık,onun merakı göz kırpma (vinks)dolayısıyla bende ona uyuyorum. kolaycada indirdik(vinksleri)kulanıyoruz.siteniz inanılmaz,çekicive içacıcı,kolay ve anlaşılır. takip ettim, heryaşa hitap ediyor.okudugum ve takip ettigimsayfalar,faydalı ve güzel herşey çok güzel birde sayfalarçabuk atlasa beklemesem çok güzel olacak.hayırlı :turkiyem: olsun. ekibe sonsuz teşekkürler |
Alıntı:
Hgeldınız salihmakas Sitemizde Hos vakıtler Gecırmenız Dilegıyle Herhangı 1 SORUNUZ varsa Buyrun .. |
Çok hoşuma gittiii :) Herkese selamlar :) Burayı tesadüfen buldum !! inceleyip üye olmaya karar verdim. İnşallah güzel paylaşımlar yaşarız. şimdilik byeee |
ben glaze diğer bir deyişle niteliksiz bboyum rap dinlemeyi severim arada yazarım bile bu kadar yeter sanırım |
bende sitelerde gezerken burayı buldum ve ilgimi cekti bende üye oldum site çok güzel :smiley32: :D |
ben msxle bı aarkadasım tanıostırdı yaklaşık bır bucuk sene oldu o gunden bu yana msx deyım |
| Saat: 11:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık