![]() |
Warcraft III'ün en çok bilinen haritası olan DotA'yla uğraşıyorum. Ayrıca 4-5 gb büyüklüğünde bir Emulasyon oyun arşivim var. Fırsat buldukça açar oynarım. Ancak genel olarak oyun oynamıyorum. Bilgisayarın yarısı anime dolu :) Onları izleyip bitirmeye çabalıyorum... |
online oyunlar dan; bitefight, gladiatus. |
Ha onlardan dedin mi iş değişir: Ogame biteFight klan savaşları battle knight goal united gladiatus (çok nadir bakıyorum) battleon bir de zamanında hükümdarlar ve popomundo(sevgilimin zoruyla) oynadım... |
chicken chase :P |
ONLİNE OYUN: travian MetalDamage bilgisayar oyunu: fottbal menager 2005 pro evolotion soccer 6 ve 4 age of empires 3 The Battle Middle-earth (tm) yani yüzüklerin efendisi Rise of Nations |
Şuan oynadığım COD 4 az önce ondan çıktım siteye kayıt oldum :) |
Command And Conquer 3 Tiberium Wars Kane Edition |
en çok hangi oyunu seversiniz! bena soracak olursanız knıghtyi çok severim:) |
Türkçe MMORPG Yıllardır online oyun oynayan biri olarak, sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum. Artık bizimde adam gibi bir Türkçe MMORPG oyunumuz var. Öle ordan burdan alıntı motorla yazılmış dındırık oyunlardan değil. Zaten mevcut olan dev bir oyunun Türkçeleştirilmesi yapıldı. Hero Online Bu oyun 1 yıl önce denemiştim, ama ingilizcesi bir hayli zor gelmişti. Bu ayki level dergisinde oyunun türkçeleştirildiği hakkında bir şeyler okudum. Closed Beta Test yapıyorlardı. Bende girdim oynadım. Çok güzel bir oyun. İtemlerden skillere herşey türkçe bu çok hoş ama aynı zamanda çokta komik bir durum. MMORPG seviyorsanız bir girip bakın. Not: ortalıkta dolaşıp size bir sorununuz varmı diye soran GMler görürseniz sakın kalp krizi filan geçirmeyin. |
sampiyonlar ligi fifa 08 knight online pro street call of duty 4 ve transformers oyunlarını oynuyorum |
| Saat: 14:49 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık