![]() |
Alıntı:
|
zaten son sürüm media player de eski 8.1 de oluodu 8.5 indirdim ondada olmuo |
Alıntı:
BEN MSN Yİ ACAMIYORUM KULLANDIĞIM HANGİ SÜRÜM ONUDA BİLMİYORUM YENİSİNİ ALMAK İSTİYORUM NE YAPMAM LAZIM |
arkadaşlar ya benim msn 8.1 windovs 2000 yaptım uyumlulugu ancak olmuyor bir türlü plus olmuyor kafayı yiyecem ya ne yaptıysam olmadı her dediginiz pathc ı kurdum yapıştırdım yükledim sorun gidermedim yardım ederseniz sevinirim şimdiden tşk ederim :S:S |
allah razı olsun sizden cok tesekkurler... |
(Ayrıca oturum açabilmeniz için paylaştığımız bu dosyaları kullandıktan sonra yama ve eklentilerde sorun yaşayabilirsiniz (Messenger Plus! sorunsuz çalışıyor). Herhangi bir problemle karşılaşırsanız lütfen bu konu altına not düşün. Bir çözüm mevcutsa yanıtlayacağız.) yukarıda söylenenleri gerektiği gibi yaptığım halde hala plus programım çalışmıyor. bilgisayarımda var görülüyor lakin msn de görünmüyor |
harika olmuş çok işime yarası 1 aydır denemedıgım msn surumu kalmadı.. msn 9 da da oturum acılıodu en fazla 10 sn snra hc bı uyarı vermeden kapanıodu.. bunun sebebı hakkında bısıler yazarsanız sevınırm |
8.1 kullanıyorum uymluluk ayarlarını yaptım msn e girdi ancak camera açılmıyor. |
Alıntı:
bu sorunun giderilmesini istiyorum |
Alıntı:
Intel (R) VTune (TM) Performance Analyzer Software Informer: version 9.0 information Kurduktan sonra kaldırırsanız sorun ortadan kalkabilir. |
| Saat: 14:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık