![]() |
Bazı hata gidermelerini içeren Windows Live Messenger 15.4.3508.1109 sürümü yayımlandı. Tek başına çevrimdışı WLM 2011 15.4.3508.1109 sürümünü içeren ZIP paketini yarın ekleyeceğiz. |
15.4.3502.922 sürümünden 15.4.3508.1109 sürümüne güncelleyen düzeltme paketi ilk mesaja eklenmiştir. |
mesanger merhaba arkadaslar msn nin sonsürümü 11 yükledim discover bunda calısmıyormu? |
yazı formatını değiştirebileceğim bir menü varmı ? |
Arkadaşlar merhaba, Windows Vista 32 Bit işletim sistemi kullanıyorum. Yeni msni kurmayı denedim Service Pack 1 ve 2'nin gerekli olduğunu söyledi. Kurdum. Windows güncelleştirmeleri gerçekleştirilmesi gerektiğini söyledi onlarıda kurdum. En nihayetinde MSN'i de kurmayı başardım. Buraya kadar herşey tamamdı ama: MSN'i açmaya çalıştığımda ekranda "Başlatılıyor" yazısını görebilmeme rağmen kişi listem gelmiyor. Yani MSN açılmıyor. Fakat birisi bana MSN'de yazdığında o yazı bana sorunsuz ulaşıyor ancak ben ona karşılık veremiyorum. 3-4 dakika sonra MSN kapanıyor ve sorun onarma penceresi çıkıyor. Defalarca silip kurmama rağmen durum aynı. Sizce ne yapmalıyım? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Alıntı:
Microsoft Windows Update |
deneyelim bakalım şimdiden emeğine saplık |
Pardon Neden bu yeni msn de arka plan yok? Yoksa yok mu? Neden yok |
valla ben Windows7 Ultimate (64bit) (orjinal) kullanıyorum hiç bir sorun yok msn ile ilgili, kendi msn dizaynınızı yapabiliyosunuz. Hatta ben CSS STYE yazdım denedim süper oldu ;) Web site tasarlamak gibi ama program!! |
| Saat: 11:47 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık