![]() |
Gitme Güzeller Güzeli... Merhamet eyle halime Gitme güzeller güzeli Düseriz ellerin diline Gitme güzeller güzeli Bahçemde güller sararir Ay söner günes kararir Yillar ömrümü yipratir Gitme güzeller güzeli Söner gözlerimin feri Yasamin olmaz degeri Sensin gönlümün cevheri Gitme güzeller güzeli Dünya basima yikilir Maziye aklim takilir Düsmanlar kina yakinir Gitme güzeller güzeli Ruhumu sikinti sarar Hükmeder kalbimi yorar Dostlar benden seni sorar Gitme güzeller güzeli Dünyada mutlu olamam Yokluguna ben alisamam Hiç kimseyle konusamam Gitme güzeller güzeli |
Mutsuzum Bugün Nedeni Niçini Yok Mutsuzum Sebebini Bilmediğim Bir Karanlık Var İçimde Sebebini Bilmediğim İçin Aydınlatamıyorum Karanlığımı Ağlamak Geliyor İçimden Ağlayamıyorum Neden Dediklerinde Cevap Veremeyeceğim İçin Nedir Allahım Bu Karanlığın Sebebi Aslında Tahmin Ediyorum Tek Bir Sebep Yok Yığıldı Her Şey Aydınlık Kalmadı İçimde Tekrar Aydınlığa Kavuşmam İçin Tek Tek Çözmeliyim Karanlıklarımı Ama Bunun İçinde Bende Güç Yok Ne Kadar Sürer Bilmiyorum Karanlığım Allahım Yardım Et 24.08.2006 13.02 |
aTLAyIp rüZgArLArın kOynunA giTMe vAkti aRtık buraLArDAn zAManLa kaPAnırMış kApıLar, yEniLEri aÇıLırMış. hEr baHar yEni biR umUtMUş, yAprAKLArLA döKüLÜp çiÇekLerLE aÇan. yoLLAr kaPansA da biR yeRDE, vARmış hEp biR yoL ışIğA çIkaN. aCıtmAzMış kaBuk bağLaYan yaRaLAr ! yEni bAHaRLAr; ıŞıkLArA giDEn yoLLAr; kaPaNaN yaRaLAr, kARşıLık gELmiYor bEndE, öNü aÇık hiÇ biR uMudA. aRkaDAŞ oLdum kaRAnLıkLara fIsıLtıLArım hEp onLara oLur da gELirSe dERiNLErDen koPan biR uMudA geBe biN siTEm kuLağıNa nE oLur gERi çEviRMe döN bAna... |
Benim gibi Bir düşün! Seni, kim severdi Benim gibi Kim, çalardı kapını Zulümlere uğradığında Kim, tutardı elini Yerlere uzandığında Yer çekimiyle Arkadaş olduğunda Kim, silerdi yaşlarını Gözlerin, ağladığında Seni, kim eğlendirirdi Hüzünlerin, seni boğduğunda Bir düşün, bir daha düşün Gözlerim, seninle buluştuğunda |
Çaldın Hayatımın Tüm Renklerini Çaldın Hayatımın Tüm Renklerini Koca bir boşluğa bıraktın Çocukluğumun rengârenk balonlarını Uçurtmasını tellere taktın yaşama sevincimin Çaldın hayatımın tüm renklerini Misketlerimi sakladın Kırdın tüm oyuncaklarımı Şimdi Susturulamaz Hayata küsmüş bir çocuk ağlıyor Söyle? Mutlu musun? Hayatı seven bir çocuğu Hüzünlü bir şair yaptığına? 15,08,2006 Kalbim neden ağrıyor ANNE? Ertuğrul Bayam |
Bir Adım Kala Aynadakinin gözleri bunlar , benim değil Her baktığımda parlayan ışık yok olmuş Saf duygular takasta adilerle her seferinde Karamsarlık sarmış aklımın dört bi yanını Metalin tene sürtmesi ,önce hafif bir acı sonra sıcaklık Kırmızı kıpkırmızı olmuş elim , Parmaklarımdan düşüyor işte ilk damla Zaman yavaşlıyor , neyi izliyorum bilmiyorum ama izliyorum Nereye gittiklerini bilmeden akıyor kan damlaları Ama ben biliyorum , işte son damla da gidiyor ölüme.... Bir adım kala geliyorum kendime, Ne yapsam fayda etmez,vakti geçmiş pişmanlığın El sallıyorum aynadakine Son salisemin tadını çıkarıyorum Son saliss.... Ölürüz Ikimizde ölürüz ikimiz de yükseliriz göğe doğru bulutlar.. bulutlar öylesine bizi istercesinedirler ki kanarız o güzel görünüşlerine ..ve alır çeker içine bizi bulutlar ışık. yoktur bulutların arasından gelen son ışık da artık kaybolmuştur ...ve karanlık ..kanatlarımız.. artık taşıyamıyoruz... çırptıkça acı yer ediniyor bedenimizde terketmiyor ... |
ben yoktum ben yoktum ve sen vardın bir sabahta şebnem düşmüşken yüreğe güneşle eridim, uyandım selamını geç aldım ben seni özlemişken gönü l avuttum başka diyarlarda ben varım baktım sen yoksun ve gül bahçesinin bülbülleri suskun & üzülme donattım aşkın bahçelerine kardelen çiçeklerini sensizlik ve sessizlik tüketmesin ömrümü gülleri sevdiğini bilirim ve beni sevdiğini ama sevgi kardelen çiçeklerine öykünmeli & ben yoktum ve sen vardın bir sabahta şebnem düşmüşken yüreğe güneşle eridim, uyandım.. |
Siyah Yalnızlık iki ceset ... dağların ardında... yaşamadığının zaten çoktan farkına varmış iki ceset... iki surat... yüzlerinden okunuyor ölüm.. ay karanlık... bulutlar nefretlerini dağlara bırakmış... dökülüyor kanları...bilinmezliğe... ... tek bedende birleşmiş... iki ölü.. ...ruh |
Aşk,Sevgi,Özlem,Umut,Sabır Konuşmasını bilmeyen çocukların dillerinde. Sevgisini itiraf edemeyen aşıkların dudaklarında Hasret çeken anaların yüreklerinin derinliklerinde Anlatılayaman sözlerimiz var bizim Bir kuş gibi özgür olan hayallerde Sevdiklerine özlem duyanların diyarlarında Kimsenin okumadığı birilerine yazılmış tozlu sayfalarda Bilinmeyen gözlerimiz var bizim Şifa bekleyen hastaların bedenlerinde Umudun sesini uzakdan duyanların kulaklarında Zemzem suyunu ilaç diye içenlerin bardaklarında Sezilmeyen hislerimiz var bizim Sabır sabır diye inleyen Eyüp'ün dilinde Oğlum oğlum diye ağlayan Yakup'un gözlerinde Aşk ile yanıp tutuşan Yunus'un sözlerinde Görülmeyen izlerimiz var bizim Bizki Aşk'ız Bizki Sevgi'yiz Bizki Özlem'iz Bizki Umud'uz Bizki Sabır'ız Bizi kinle nefretle karıştırmayın Biz onlardan ayrışığız. Bizsiz hayat olmaz Bizsiz yaşanmaz......... |
Yüreğimden Yüreğine..... Yüreğimden yüreğine sesleniyorum Her sabah elim yüreğimde, Günaydın diyorum sana Her gece elim yüreğimde, İyi geceler diliyorum sana Her saniye seni seviyorum diyorum Yüreğimden yüreğine.... Yüreğin birden hızlı atmaya başlarsa Bırak adımı bile hatırlama Sadece beni yüreğiyle seven biri bana sesleniyor de... Duysun yüreğin yüreğimin seslenişini Unutmasın yüreğin unutulmadığını Dinlesin yüreğin yüreğimin söylediklerini Bak ne diyor yüreğim yüreğine: Seni sadece seni sevdim ben Başka gözlerde aramadım gözlerini Seni sadece seni düşledim ben Başka hayallere dalmadım Seni sadece seni özledim ben Seni seviyorum hep seveceğimde.... Sen bilmiyorsun ama yüreğim hergece yüreğinle kavuşuyor vuslata eriyor. |
| Saat: 08:45 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık