MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/217385-windows-live-messenger-2009-14-0-8064-206-a.html)

IamRookie 27 Nisan 2009 22:04

ben 2009 sürümünde oyunlara girdiğimde kritik hata-2 diyor nasıl düzeltebiliriz ??

CrasHofCinneT 28 Nisan 2009 06:17

Alıntı:

IamRookie adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1385881)
ben 2009 sürümünde oyunlara girdiğimde kritik hata-2 diyor nasıl düzeltebiliriz ??

Bir ara oyun hizmeti devreye girmemişti wlm 2009 sürümünde şuan için emin değilim sorunu çözmek için kaldırıp yeniden kurulum yapmanızı tavsiye ediyorum. Sorun devam edersa sisteminiz hakkında detaylı bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışalım.

Seval_ 28 Nisan 2009 14:51

Messenger Sekmeleri,Kişi ekleme butonu, kişi ayrıntıları görünmüyor

http://img212.imageshack.us/img212/4296/yinterop.jpg

Arkadaşlar sorunla ilgili internette ve sitenizde bakındım bulamadım cevap..
Yukarda internetten bulduğum bir messenger resmi.Sorun kırmızıyla gösterdiğim alanlar görünmüyor.Araçlardan Sekmeleride kapamadımki görünmesin..
Yardımcı olabilecekler varsa çok teşekkürler..

Microsoft 28 Nisan 2009 19:00

Alıntı:

Seval_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1386506)
http://img212.imageshack.us/img212/4296/yinterop.jpg

Arkadaşlar sorunla ilgili internette ve sitenizde bakındım bulamadım cevap..
Yukarda internetten bulduğum bir messenger resmi.Sorun kırmızıyla gösterdiğim alanlar görünmüyor.Araçlardan Sekmeleride kapamadımki görünmesin..
Yardımcı olabilecekler varsa çok teşekkürler..

A-Patch Yüklediniz mi? Eğer Yüklediyseniz Ayarlardan Restore Edip Eski Haline Dönderebilirsiniz.Yeni Messenger'de Hem Web'de Ara Hemde Kişi Bul Kısımları Üst Tarafta Tek Bir Arama Yerinin İçide Yer Almaktadır.Ve Ayrıca Yeni Messenger'de Sekmeler Reklam Alanının Hemen Üst Tarafında Yer Almaktadır.Ayrıca Sekmeleri Gizlemişte Olabilirsiniz.Bunun İçin: Görünen İsminiz (Laurel) -Seçenekler-Sekmeler -Sağ Tarafta Sekmeleri Gizle Onaylıysa Kaldırın.Şunu da Belirtelim; İşaretlediğiniz Yerler Normal Bir Messenger'da Standart Olarak Bulunmaktadır.Aksi Halde Messenger Asla Çalışmaz...

wirüs 29 Nisan 2009 21:28

Yardım Plss ..:S:S

http://img262.imageshack.us/img262/9886/48652590.png

Lütfen yardım Messengerı Açıyorum Bu Çıkıyor.. :S

Seval_ 29 Nisan 2009 21:57

Alıntı:

Microsoft adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1386918)
A-Patch Yüklediniz mi? Eğer Yüklediyseniz Ayarlardan Restore Edip Eski Haline Dönderebilirsiniz.Yeni Messenger'de Hem Web'de Ara Hemde Kişi Bul Kısımları Üst Tarafta Tek Bir Arama Yerinin İçide Yer Almaktadır.Ve Ayrıca Yeni Messenger'de Sekmeler Reklam Alanının Hemen Üst Tarafında Yer Almaktadır.Ayrıca Sekmeleri Gizlemişte Olabilirsiniz.Bunun İçin: Görünen İsminiz (Laurel) -Seçenekler-Sekmeler -Sağ Tarafta Sekmeleri Gizle Onaylıysa Kaldırın.Şunu da Belirtelim; İşaretlediğiniz Yerler Normal Bir Messenger'da Standart Olarak Bulunmaktadır.Aksi Halde Messenger Asla Çalışmaz...

A-patch yükledim.Düzeltmeyi denedim.Hata verdi messengerdan çıkışş yaptığım halde,kapatmamı istedi..Seçeneklerden sekmeleride gizlemedim diğer mesajımdada yazmıştım..
Fakat Az önce Messengeri kaldırdım.Tekrar yükledim.Şimdi Sorun yok.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim Arkadaşım..

Dipnot:Messenger 8.5 kullanıyorum.Ayrı bir konu olarak açmıştım fakt yöneticiler buraya taşımışlar..

euphrates 30 Nisan 2009 14:14

Alıntı:

wirüs adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1388039)
http://img262.imageshack.us/img262/9886/48652590.png

Lütfen yardım Messengerı Açıyorum Bu Çıkıyor.. :S

___________________________________________________________________________ __

Alıntı:

Seval_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1388088)
A-patch yükledim.Düzeltmeyi denedim.Hata verdi messengerdan çıkışş yaptığım halde,kapatmamı istedi..Seçeneklerden sekmeleride gizlemedim diğer mesajımdada yazmıştım..
Fakat Az önce Messengeri kaldırdım.Tekrar yükledim.Şimdi Sorun yok.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim Arkadaşım..

Dipnot:Messenger 8.5 kullanıyorum.Ayrı bir konu olarak açmıştım fakt yöneticiler buraya taşımışlar..

Seval Hanım Hala Sizde Sorun Yasıyorsanız Sıkıldıysanız Düzeltmek İstiyorsanız Aynı Şey Sizin İçinde Geçerli Buyrun ...

Öncelikle Zap Messenger'ı İndirin Start'a Basın Bütün Messengerla İlgili Şeyleri Kaldırıcaktır.

Daha sonra Windows Live Messenger 8.1.0178.00 Kurun Sorun Düzelicektir..

ZAPMESSENGER DOWNLOAD

MESSENGER 8.1 DOWNLOAD

MESSENGER PLUS LİVE FİNAL DOWNLOAD

MESS PATCH DOWNLOAD

A PATCH DOWNLOAD

wirüs 1 Mayıs 2009 09:53

tmm buldum sorunu bu hata msnem güncellenmedigi için cıkıyormuş..

Sonra bir cok şey denedim zap mmsn filan hepsini denedim olmadı en sonunda yükleyici başlatılırken cıkan msn sitesinden karşıdan yükle seçeneginden wlm 2009 indirdim.1,30 MB öbürlerinden farklı bunu yükleyince sorun düzeliyor..

psychopat 2 Mayıs 2009 12:42

Acil Yardım...!

Pc de bişeyler yapmışlar benden habersiz live messenger sorun oldu bana:S Herşeyi sildim kaldırdım msn le ilgili sonra yeniden live 8.5 yükledim. pencere geliyo adresi şifreyi yazıyom oturum açılıyo gibi oluyo ama bi anda kapanıyo program! Çok lazım msn bana acil yardım bekliyorum. Bu arada konuyu yanlış açtıysam moderatörlerden özür dilerim

deftersüsü 5 Mayıs 2009 02:14

ya benim bir sorunum var ben yüklüyorum winziple açıyorum dosyaya tıklıyorum fakat kurulum yerine notepad'le açılıyor ve donuyor. ne yapabilirim?şimdiden teşekkürler

Microsoft 5 Mayıs 2009 10:55

Alıntı:

deftersüsü adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1392147)
ya benim bir sorunum var ben yüklüyorum winziple açıyorum dosyaya tıklıyorum fakat kurulum yerine notepad'le açılıyor ve donuyor. ne yapabilirim?şimdiden teşekkürler

Sistemizinde Winzip Yüklü mü? Eğer Yüklüyse İndirdiğiniz Dosyanın Üzerinde Sağ Tıklayıp--Özellikler--Genel--Birlikte Aç--Değiştir'e Tıklayıp Oradan Winzip Programını Seçiniz.Seçtikten Sonra Dosyaya Tıklayıp İçinde Bulunan Exe.'leri Çalıştırıp Messenger'inizi Kurabilirsiniz.Winzip Yerine Alternatif Program:Winrar.

Alıntı:

psychopat adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1389843)
Pc de bişeyler yapmışlar benden habersiz live messenger sorun oldu bana:S Herşeyi sildim kaldırdım msn le ilgili sonra yeniden live 8.5 yükledim. pencere geliyo adresi şifreyi yazıyom oturum açılıyo gibi oluyo ama bi anda kapanıyo program! Çok lazım msn bana acil yardım bekliyorum. Bu arada konuyu yanlış açtıysam moderatörlerden özür dilerim

Size Tavsiyem Messenger'i Baştan Tertemiz Bir Şekilde Kurmanızdır.Bunun İçin Aşağıdan Detaylı Bilgiyi Alabilirsiniz;

deftersüsü 7 Mayıs 2009 03:51

evet winzip yüklü zaten onunla açıyorum ama dosyanın içindeki exe.lere tıkladığımda notepad çıkıyor ve donuyor bilgisayar

ahmetgns 7 Mayıs 2009 12:08

Alıntı:

deftersüsü adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1393766)
evet winzip yüklü zaten onunla açıyorum ama dosyanın içindeki exe.lere tıkladığımda notepad çıkıyor ve donuyor bilgisayar

Zip dosyasının içindekiler .exe dosyaları değil .msi yani Windows kurulum paketi dosyaları. Belki de .msi dosyalarının birlikte açılacağı program olarak Not Defteri seçilmiştir. Düzeltmek için Denetim Masası > (Görünüm ve Temalar) > Klasör Seçenekleri'ne gelip yukarıdaki sekmelerden "Dosya Türleri"ne tıklayın ve listeden .msi dosyasını bulun. Aşağısında "Geri Yükle" düğmesi varsa ona basın Yoksa birlikte açılacağı program olarak Windows Installer'ı seçin.

Tüm bunlarla uğraşmamak için Essentials - Windows Live adresinden indireceğiniz Windows Live Yükleyicisi ile Messenger vs. kurulumunu gerçekleştirmeniz daha yerindedir.

deftersüsü 7 Mayıs 2009 21:04

çok teşekkürler cevaplarınız için fakat ben microsoft'un sitesinden hiçbirşey yükleyemiyorum.diğer sitelerden yüklüyor fakat bağlantı microsoft olduğu için sayfa görüntülenemiyor yazıyor

Microsoft 7 Mayıs 2009 22:05

Alıntı:

deftersüsü adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1394237)
çok teşekkürler cevaplarınız için fakat ben microsoft'un sitesinden hiçbirşey yükleyemiyorum.diğer sitelerden yüklüyor fakat bağlantı microsoft olduğu için sayfa görüntülenemiyor yazıyor

O Zaman Sizde Diğerlerinden Messenger'in Offline Versiyonu'nu Yükleyip Kullanabilirsiniz.Yani Ne İnternet'e Ne de Microsoft'a Bağlı Kalmazsınız.Ama Bu Sizin Kota'nıza Yansır.Çünkü 130 Mb'tı Galiba.Kolay Gelsin...

Cideli Memoli 8 Mayıs 2009 00:05

Sagol var ol yalnız ilk cikan programlara pek güvenmedigimden soruyorum bir kaç kez sistem gitti Beta version sayesinde

Bu beta version değil değilmi ?
Değilse yükliyeceğim

Tesekkürler sağolun var olun.

deftersüsü 8 Mayıs 2009 00:33

çok teşekkürler yardımlarınız için

ahmetgns 8 Mayıs 2009 01:12

Alıntı:

Cideli Memoli adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1394371)
Sagol var ol yalnız ilk cikan programlara pek güvenmedigimden soruyorum bir kaç kez sistem gitti Beta version sayesinde

Bu beta version değil değilmi ?
Değilse yükliyeceğim

Tesekkürler sağolun var olun.

Hayır, beta değil, son resmî sürüm. Bu ilk mesajda da yazıyor ama çok net değil anlaşılan. Ha beta olmayınca tamamen hatasız mı? Hayır, ben en azından bir hatasını biliyorum.

vafli 8 Mayıs 2009 19:34

merhaba, ben bu surumu ayarladim, ama kisi listem bos. yardim edermisiniz lutfen

Microsoft 8 Mayıs 2009 19:39

Alıntı:

vafli adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1394735)
merhaba, ben bu surumu ayarladim, ama kisi listem bos. yardim edermisiniz lutfen

Umarım İşinize Yararlı Olur.

"hamlet20" Adlı Üyeden Alıntı:

arkadaşlar kişi listesinin sorununu ben size söyleyeyim açıkca ben yaptım ve oldu

kişi listesi boş olan kişiler internete usb ile bağlanıyor işte bu yüzden kişi listeniz gözükmüyor ama ethernet'ten baglandığınız zaman kişi listeniz dolu gözüküyor yani ya modem değişeceksiniz ya da varsa ethernet'le bağlanacaksınız...

ahmetgns 8 Mayıs 2009 20:09

Alıntı:

vafli adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1394735)

Bu işinizi görmeli. Görmezse geri dönün.

night06 13 Mayıs 2009 21:52

slm kardeş ben gelen mesaja güncelle dedim messenger i ondan sonra olay koptu messenger açılmadı kaldıramadım klasörü sildim tekrar da kuramıyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen tekrar messenger kurmak için teşekkürler.

Microsoft 13 Mayıs 2009 22:01

Alıntı:

night06 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1398471)
slm kardeş ben gelen mesaja güncelle dedim messenger i ondan sonra olay koptu messenger açılmadı kaldıramadım klasörü sildim tekrar da kuramıyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen tekrar messenger kurmak için teşekkürler.

Bunları Bir Denermisiniz??

Size Tavsiyem Messenger'i Baştan Tertemiz Bir Şekilde Kurmanızdır.Bunun İçin Aşağıdan Detaylı Bilgiyi Alabilirsiniz;

Ve Öncelikle Zap Messenger'ı İndirin Start'a Basın Bütün Messengerla İlgili Şeyleri Kaldırıcaktır.

Daha sonra Windows Live Messenger 8.1.0178.00 Kurun Sorun Düzelicektir..

*Ayrıca Yeni Messenger'da Porgram Ekle/Kaldır'dan-- Windows Live Temel Parçalar Adlı Programı Tıklayıp Kaldırabilirsiniz.Ve Messenger İle İlgili Diğer Programlarıda Kaldırabilirsiniz.

Kolay Gelsin.Umarım Yardımcı Olabiliriz...

T_walkeR 14 Mayıs 2009 15:47

Bu konuya alakasi olmadigi icin ozur dilerim...

Ben Windows Live 8.1 kaldirdim ki, Windows Live 2009 i deneyim...Ama 9.0 bende calismadi...o yuzden msn tamamen kaldirdim...ve yine 8.1 indirdim...Onu yukledim...ama sorun cikdi...

Sorunun Resmi:
http://img246.imageshack.us/img246/6541/dsdf.png

Microsoft 14 Mayıs 2009 18:02

Alıntı:

T_walkeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1398981)
Ben Windows Live 8.1 kaldirdim ki, Windows Live 2009 i deneyim...Ama 9.0 bende calismadi...o yuzden msn tamamen kaldirdim...ve yine 8.1 indirdim...Onu yukledim...ama sorun cikdi...

Sorunun Resmi:
http://img246.imageshack.us/img246/6541/dsdf.png

Sisteminize Messenger Hiç Kurulmamış Gibi Olsun İstiyorsanız:

Adım Adım Uygulayın.Ve Talimatlara Uyun.

Veya Zap Messenger'ı İndirin Start'a Basın Bütün Messengerla İlgili Şeyleri Kaldırıcaktır.

ZAPMESSENGER DOWNLOAD

Sonra Elinizde ki Messenger'i Kurabilirsiniz.

T_walkeR 14 Mayıs 2009 20:02

Ama ZapMessenger calismadi...?

Microsoft 14 Mayıs 2009 20:11

Alıntı:

T_walkeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1399238)
Ama ZapMessenger calismadi...?

Yukarıdaki Windows Live Messenger'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? mı Uyguladınız mı? Adım Adım Uyguladığınız Vakit Messenger Hiç Kurulmamış Hale Gelir..

T_walkeR 14 Mayıs 2009 20:32

--- Bilgisayarım > C:\ > Documents and Settings > *NeutralizeR > Local Settings > Application Data > Microsoft klasörü içinde bulunan Windows Live Contacts ve Messenger klasörlerini siliniz. *: NeutralizeR yerinde sizin kendi Windows oturum açma adınız olacak (kullanıcı_adınız). Yani Windows hesabınız.(Vista'da: C:\Users\NeutralizeR\AppData\Local\Microsoft)----

--------------------
--- Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Klasör Seçenekleri > Görünüm sekmesi altında bulunan Gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğinin kutucuğunu işaretleyip Tamam'a tıklayınız. Zaten bu seçenek işaretliyse, bir sonraki adıma geçiniz.
----------
----------
Bunulari anlamadim...yani bende bilgisyar Turkce degilde o yuzden...
baska her bir seyi aynen yapdim...

Microsoft 14 Mayıs 2009 22:41

Alıntı:

T_walkeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1399260)
--- Bilgisayarım > C:\ > Documents and Settings > *NeutralizeR > Local Settings > Application Data > Microsoft klasörü içinde bulunan Windows Live Contacts ve Messenger klasörlerini siliniz. *: NeutralizeR yerinde sizin kendi Windows oturum açma adınız olacak (kullanıcı_adınız). Yani Windows hesabınız.(Vista'da: C:\Users\NeutralizeR\AppData\Local\Microsoft)----

--------------------
--- Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Klasör Seçenekleri > Görünüm sekmesi altında bulunan Gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğinin kutucuğunu işaretleyip Tamam'a tıklayınız. Zaten bu seçenek işaretliyse, bir sonraki adıma geçiniz.
----------
----------
Bunulari anlamadim...yani bende bilgisyar Turkce degilde o yuzden...baska her bir seyi aynen yapdim...

*Walla Azerice Bilmiyorum.Ancak Bilgisayar'ınızın Dili İngilizce İse İngilizcesi;

--- My Computer> C: \> Documents and Settings> * NeutralizeR> Local Settings> Application Data> Microsoft folder within the Windows Live Contacts and delete the Messenger folder. *: NeutralizeR place will have your own Windows logon name (kullanıcı_adınız). So, your Windows account. (In Vista: C: \ Users \ NeutralizeR \ AppData \ Local \ Microsoft )----

--------------------
--- Start> Settings> Control Panel> Folder Options> View tab Show hidden files and folders at the bottom of the dialog box, mark the option and click OK. If you already checked this option, go to the next step.
Tercümede Hatam Olabilir ...

night06 15 Mayıs 2009 19:31

yardımın için öncelikle teşekkür ediyorum fakat yine olmadı messneger 8.1 i kurmadı Essentials - Windows Live dan yeni versiyorunu kur mesajı verdi ben de oldu galiba diye oradan denedim yine olmadı format atıcaz galiba bu gidişle :)

Microsoft 16 Mayıs 2009 11:23

Alıntı:

night06 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1399778)
yardımın için öncelikle teşekkür ediyorum fakat yine olmadı messneger 8.1 i kurmadı Essentials - Windows Live dan yeni versiyorunu kur mesajı verdi ben de oldu galiba diye oradan denedim yine olmadı format atıcaz galiba bu gidişle :)

Windows İnstaller 3.1 Veya Üstü (4.5) Yüklü mü Sisteminizde?

T_walkeR 18 Mayıs 2009 13:17

Bu problem nedir ? MSN Indirdim 2009-yukledim ve oturum acdigim zaman boyle bisey cikiyor karsima...

UnknowN 18 Mayıs 2009 17:16

Alıntı:

T_walkeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1401669)
Bu problem nedir ? MSN Indirdim 2009-yukledim ve oturum acdigim zaman boyle bisey cikiyor karsima...
...

BigLord 20 Mayıs 2009 00:23

arkadaşlar biraz garip bi sorum olacak ben normalde vista kullanıyordum ekranın şağ tarafında sabit duruyordu ama xp kurdum şağ tarafa sabitleyemiyorum kenarlıklarda yok nasıl yapabilirim ben bunu

BigLord 20 Mayıs 2009 07:36

http://img132.imageshack.us/img132/8018/90360096.jpg

arkadaşlar özür diliyorum ama yardımınıza ihtiyacım var vista kullanırken kenarlar böyleydi ve ekranın şağına sabitliyordum ama xp kurdum ve böyle kenarlar olmuyor ve sabitleyemiyorum bunu nasıl çözebilirim bana yardımcı olursanız sevinirim

NeutralizeR 20 Mayıs 2009 15:16

Alıntı:

BigLord adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1402846)

arkadaşlar özür diliyorum ama yardımınıza ihtiyacım var vista kullanırken kenarlar böyleydi ve ekranın şağına sabitliyordum ama xp kurdum ve böyle kenarlar olmuyor ve sabitleyemiyorum bunu nasıl çözebilirim bana yardımcı olursanız sevinirim

"Menüyü göster" tuşuna tıkladıktan sonra "Menü çubuğunu göster" seçeneğinin işaretini kaldırın.

deftersüsü 20 Mayıs 2009 19:36

yükledim fakat dosya uzantısı .msi uzantılı olduğu için not defteriyle açıyor ve bir sürü karman çorman yazılar yazılı. ne yapmam lazım?lütfen yardım edin..

UnknowN 20 Mayıs 2009 19:40

Alıntı:

deftersüsü adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1403262)
yükledim fakat dosya uzantısı .msi uzantılı olduğu için not defteriyle açıyor ve bir sürü karman çorman yazılar yazılı. ne yapmam lazım?lütfen yardım edin..

Ne yüklediniz :)

deftersüsü 20 Mayıs 2009 19:46

kbakmayın ben sinirden eksik yazmışım :)
Ayrıca yaklaşık 28mb boyutundaki Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) Türkçe kurulum paketini ek dosyasından indirebilirsiniz. Yalnız Messenger.msi'yi kurmanız bazı sorunlara yol açabilir, bu nedenle Extra klasörünün içine ihtiyacınız olabilecek diğer paketleri de ekledik.

Paket içeriği:
Alıntı:
Windows Live Messenger 2009
|
Extra
| |___ Contacts.msi (Windows Live Contacts setup package)
| |___ wlc.msi (Windows Live Call)
| |___ wllogin.msi (Windows Live Oturum Açma Yardımcısı)
| |___ WLXSuite.msi (Windows Live Installer)
|
Messenger.msi (Windows Live Messenger setup package)

Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle https://www.msxlabs.org/forum/ambience/attach/zip.gif Windows.Live.Messenger.14.0.8064.206.zip (26.98 MB, 9202 gösterim)bunu yükledim ama .msi uzantılı olduğu için not defteriyle açıyor ve ben birşey yapamıyorum :S

NeutralizeR 20 Mayıs 2009 19:48

Alıntı:

deftersüsü adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1403266)
kbakmayın ben sinirden eksik yazmışım :)
Ayrıca yaklaşık 28mb boyutundaki Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) Türkçe kurulum paketini ek dosyasından indirebilirsiniz. Yalnız Messenger.msi'yi kurmanız bazı sorunlara yol açabilir, bu nedenle Extra klasörünün içine ihtiyacınız olabilecek diğer paketleri de ekledik.

Paket içeriği:
Alıntı:
Windows Live Messenger 2009
|
Extra
| |___ Contacts.msi (Windows Live Contacts setup package)
| |___ wlc.msi (Windows Live Call)
| |___ wllogin.msi (Windows Live Oturum Açma Yardımcısı)
| |___ WLXSuite.msi (Windows Live Installer)
|
Messenger.msi (Windows Live Messenger setup package)

Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle https://www.msxlabs.org/forum/ambience/attach/zip.gif Windows.Live.Messenger.14.0.8064.206.zip (26.98 MB, 9202 gösterim)bunu yükledim ama .msi uzantılı olduğu için not defteriyle açıyor ve ben birşey yapamıyorum :S

Windows Installer'ı güncelleştirin:
Yükleme ayrıntıları: Windows Installer 3.1 Redistributable

deftersüsü 20 Mayıs 2009 19:51

tamam onu da yükledim fakat yine şey oluyor

UnknowN 20 Mayıs 2009 19:52

extra klasöründeki diğer paketleride yükledinizmi ?

deftersüsü 20 Mayıs 2009 19:54

extra klasörünü açıyorum içindeki dosyalar da .msi uzantılı olduğu için onları da not defteriyle açıyor yani yüklemeyemiyorum msn'i

BigLord 20 Mayıs 2009 19:57

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1403103)
"Menüyü göster" tuşuna tıkladıktan sonra "Menü çubuğunu göster" seçeneğinin işaretini kaldırın.

olmadı gene zaten ben onu defalarca yaptım :(:(:(

Rower 20 Mayıs 2009 20:10

Alıntı:

deftersüsü adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1403273)
extra klasörünü açıyorum içindeki dosyalar da .msi uzantılı olduğu için onları da not defteriyle açıyor yani yüklemeyemiyorum msn'i

bilgisayarım/araçlar/klasör seçenekleri/dosya türleri /çıkan bölümden MSI uzantısı seçin/
alt tarafta MSI uzantısı ayrıntısı olacak Windows İnstaller seçili olmalı değilse Değiştir seçeneğinden Windows İnstaller i seçin

deftersüsü 20 Mayıs 2009 20:43

Allah razı olsun sizden çok teşekkür ederim artık not defteriyle açmıyor.
extra klasöründekileri de yükledim başlat'tan windows live messenger'e tıkladığımda şu hata çıkıyor :

C:\program files\windows live\messenger\msnmsgr.exe
uygulama yapılandırılması doğru olmadığından,bu uygulama başlayamadı.uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir.

peki bunun için ne yapmam lazım ?

Rower 20 Mayıs 2009 20:53

Alıntı:

deftersüsü adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1403309)
Allah razı olsun sizden çok teşekkür ederim artık not defteriyle açmıyor.
extra klasöründekileri de yükledim başlat'tan windows live messenger'e tıkladığımda şu hata çıkıyor :

C:\program files\windows live\messenger\msnmsgr.exe
uygulama yapılandırılması doğru olmadığından,bu uygulama başlayamadı.uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir.

peki bunun için ne yapmam lazım ?

Önemi yok sorununuzun çözüldüğüne sevindim tüm eklentileri kaldırıp yeniden kurmayı deneyin. Varsa kayıt defteri temizleyici ile sisteminizi taratıp geçersiz tüm girişleri silin tekrar kurun bu belki sorununuza çözüm olabilir.

deftersüsü 20 Mayıs 2009 21:41

çok teşekkürler tekrardan.
CCleaner ile temizledim yeniden yükledim fakat sorun düzelmedi
neyse başka çaresine bakıcaz artık:S

Rower 20 Mayıs 2009 21:59

Alıntı:

deftersüsü adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1403362)
çok teşekkürler tekrardan.
CCleaner ile temizledim yeniden yükledim fakat sorun düzelmedi
neyse başka çaresine bakıcaz artık:S

Aldığınız hatanın resmini çekip koyarmısınız

deftersüsü 20 Mayıs 2009 22:39

burada :

http://img218.imageshack.us/img218/6595/sorunf.jpg

Saat: 08:15

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık