![]() |
ben 2009 sürümünde oyunlara girdiğimde kritik hata-2 diyor nasıl düzeltebiliriz ?? |
Alıntı:
|
Messenger Sekmeleri,Kişi ekleme butonu, kişi ayrıntıları görünmüyor http://img212.imageshack.us/img212/4296/yinterop.jpg Arkadaşlar sorunla ilgili internette ve sitenizde bakındım bulamadım cevap.. Yukarda internetten bulduğum bir messenger resmi.Sorun kırmızıyla gösterdiğim alanlar görünmüyor.Araçlardan Sekmeleride kapamadımki görünmesin.. Yardımcı olabilecekler varsa çok teşekkürler.. |
Alıntı:
|
Yardım Plss ..:S:S http://img262.imageshack.us/img262/9886/48652590.png Lütfen yardım Messengerı Açıyorum Bu Çıkıyor.. :S |
Alıntı:
Fakat Az önce Messengeri kaldırdım.Tekrar yükledim.Şimdi Sorun yok.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim Arkadaşım.. Dipnot:Messenger 8.5 kullanıyorum.Ayrı bir konu olarak açmıştım fakt yöneticiler buraya taşımışlar.. |
Alıntı:
___________________________________________________________________________ __ Alıntı:
Seval Hanım Hala Sizde Sorun Yasıyorsanız Sıkıldıysanız Düzeltmek İstiyorsanız Aynı Şey Sizin İçinde Geçerli Buyrun ... Öncelikle Zap Messenger'ı İndirin Start'a Basın Bütün Messengerla İlgili Şeyleri Kaldırıcaktır. Daha sonra Windows Live Messenger 8.1.0178.00 Kurun Sorun Düzelicektir.. ZAPMESSENGER DOWNLOAD MESSENGER 8.1 DOWNLOAD MESSENGER PLUS LİVE FİNAL DOWNLOAD MESS PATCH DOWNLOAD A PATCH DOWNLOAD |
tmm buldum sorunu bu hata msnem güncellenmedigi için cıkıyormuş.. Sonra bir cok şey denedim zap mmsn filan hepsini denedim olmadı en sonunda yükleyici başlatılırken cıkan msn sitesinden karşıdan yükle seçeneginden wlm 2009 indirdim.1,30 MB öbürlerinden farklı bunu yükleyince sorun düzeliyor.. |
Acil Yardım...! Pc de bişeyler yapmışlar benden habersiz live messenger sorun oldu bana:S Herşeyi sildim kaldırdım msn le ilgili sonra yeniden live 8.5 yükledim. pencere geliyo adresi şifreyi yazıyom oturum açılıyo gibi oluyo ama bi anda kapanıyo program! Çok lazım msn bana acil yardım bekliyorum. Bu arada konuyu yanlış açtıysam moderatörlerden özür dilerim |
ya benim bir sorunum var ben yüklüyorum winziple açıyorum dosyaya tıklıyorum fakat kurulum yerine notepad'le açılıyor ve donuyor. ne yapabilirim?şimdiden teşekkürler |
Alıntı:
Alıntı:
|
evet winzip yüklü zaten onunla açıyorum ama dosyanın içindeki exe.lere tıkladığımda notepad çıkıyor ve donuyor bilgisayar |
Alıntı:
Tüm bunlarla uğraşmamak için Essentials - Windows Live adresinden indireceğiniz Windows Live Yükleyicisi ile Messenger vs. kurulumunu gerçekleştirmeniz daha yerindedir. |
çok teşekkürler cevaplarınız için fakat ben microsoft'un sitesinden hiçbirşey yükleyemiyorum.diğer sitelerden yüklüyor fakat bağlantı microsoft olduğu için sayfa görüntülenemiyor yazıyor |
Alıntı:
|
Sagol var ol yalnız ilk cikan programlara pek güvenmedigimden soruyorum bir kaç kez sistem gitti Beta version sayesinde Bu beta version değil değilmi ? Değilse yükliyeceğim Tesekkürler sağolun var olun. |
çok teşekkürler yardımlarınız için |
Alıntı:
|
merhaba, ben bu surumu ayarladim, ama kisi listem bos. yardim edermisiniz lutfen |
Alıntı:
"hamlet20" Adlı Üyeden Alıntı: arkadaşlar kişi listesinin sorununu ben size söyleyeyim açıkca ben yaptım ve oldu kişi listesi boş olan kişiler internete usb ile bağlanıyor işte bu yüzden kişi listeniz gözükmüyor ama ethernet'ten baglandığınız zaman kişi listeniz dolu gözüküyor yani ya modem değişeceksiniz ya da varsa ethernet'le bağlanacaksınız... |
Alıntı:
Alıntı:
|
slm kardeş ben gelen mesaja güncelle dedim messenger i ondan sonra olay koptu messenger açılmadı kaldıramadım klasörü sildim tekrar da kuramıyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen tekrar messenger kurmak için teşekkürler. |
Alıntı:
Bunları Bir Denermisiniz?? Size Tavsiyem Messenger'i Baştan Tertemiz Bir Şekilde Kurmanızdır.Bunun İçin Aşağıdan Detaylı Bilgiyi Alabilirsiniz; Ve Öncelikle Zap Messenger'ı İndirin Start'a Basın Bütün Messengerla İlgili Şeyleri Kaldırıcaktır. Daha sonra Windows Live Messenger 8.1.0178.00 Kurun Sorun Düzelicektir.. *Ayrıca Yeni Messenger'da Porgram Ekle/Kaldır'dan-- Windows Live Temel Parçalar Adlı Programı Tıklayıp Kaldırabilirsiniz.Ve Messenger İle İlgili Diğer Programlarıda Kaldırabilirsiniz. Kolay Gelsin.Umarım Yardımcı Olabiliriz... |
Bu konuya alakasi olmadigi icin ozur dilerim... Ben Windows Live 8.1 kaldirdim ki, Windows Live 2009 i deneyim...Ama 9.0 bende calismadi...o yuzden msn tamamen kaldirdim...ve yine 8.1 indirdim...Onu yukledim...ama sorun cikdi... Sorunun Resmi: |
Alıntı:
Sisteminize Messenger Hiç Kurulmamış Gibi Olsun İstiyorsanız: Adım Adım Uygulayın.Ve Talimatlara Uyun. Veya Zap Messenger'ı İndirin Start'a Basın Bütün Messengerla İlgili Şeyleri Kaldırıcaktır. ZAPMESSENGER DOWNLOAD Sonra Elinizde ki Messenger'i Kurabilirsiniz. |
Ama ZapMessenger calismadi...? |
Alıntı:
|
--- Bilgisayarım > C:\ > Documents and Settings > *NeutralizeR > Local Settings > Application Data > Microsoft klasörü içinde bulunan Windows Live Contacts ve Messenger klasörlerini siliniz. *: NeutralizeR yerinde sizin kendi Windows oturum açma adınız olacak (kullanıcı_adınız). Yani Windows hesabınız.(Vista'da: C:\Users\NeutralizeR\AppData\Local\Microsoft)---- -------------------- --- Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Klasör Seçenekleri > Görünüm sekmesi altında bulunan Gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğinin kutucuğunu işaretleyip Tamam'a tıklayınız. Zaten bu seçenek işaretliyse, bir sonraki adıma geçiniz. ---------- ---------- Bunulari anlamadim...yani bende bilgisyar Turkce degilde o yuzden...baska her bir seyi aynen yapdim... |
Alıntı:
--- My Computer> C: \> Documents and Settings> * NeutralizeR> Local Settings> Application Data> Microsoft folder within the Windows Live Contacts and delete the Messenger folder. *: NeutralizeR place will have your own Windows logon name (kullanıcı_adınız). So, your Windows account. (In Vista: C: \ Users \ NeutralizeR \ AppData \ Local \ Microsoft )---- -------------------- --- Start> Settings> Control Panel> Folder Options> View tab Show hidden files and folders at the bottom of the dialog box, mark the option and click OK. If you already checked this option, go to the next step. Tercümede Hatam Olabilir ... |
yardımın için öncelikle teşekkür ediyorum fakat yine olmadı messneger 8.1 i kurmadı Essentials - Windows Live dan yeni versiyorunu kur mesajı verdi ben de oldu galiba diye oradan denedim yine olmadı format atıcaz galiba bu gidişle :) |
Alıntı:
|
Bu problem nedir ? MSN Indirdim 2009-yukledim ve oturum acdigim zaman boyle bisey cikiyor karsima... |
Alıntı:
|
arkadaşlar biraz garip bi sorum olacak ben normalde vista kullanıyordum ekranın şağ tarafında sabit duruyordu ama xp kurdum şağ tarafa sabitleyemiyorum kenarlıklarda yok nasıl yapabilirim ben bunu |
http://img132.imageshack.us/img132/8018/90360096.jpg arkadaşlar özür diliyorum ama yardımınıza ihtiyacım var vista kullanırken kenarlar böyleydi ve ekranın şağına sabitliyordum ama xp kurdum ve böyle kenarlar olmuyor ve sabitleyemiyorum bunu nasıl çözebilirim bana yardımcı olursanız sevinirim |
Alıntı:
|
yükledim fakat dosya uzantısı .msi uzantılı olduğu için not defteriyle açıyor ve bir sürü karman çorman yazılar yazılı. ne yapmam lazım?lütfen yardım edin.. |
Alıntı:
|
kbakmayın ben sinirden eksik yazmışım :) Ayrıca yaklaşık 28mb boyutundaki Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) Türkçe kurulum paketini ek dosyasından indirebilirsiniz. Yalnız Messenger.msi'yi kurmanız bazı sorunlara yol açabilir, bu nedenle Extra klasörünün içine ihtiyacınız olabilecek diğer paketleri de ekledik. Paket içeriği: Alıntı: Windows Live Messenger 2009 | Extra | |___ Contacts.msi (Windows Live Contacts setup package) | |___ wlc.msi (Windows Live Call) | |___ wllogin.msi (Windows Live Oturum Açma Yardımcısı) | |___ WLXSuite.msi (Windows Live Installer) | Messenger.msi (Windows Live Messenger setup package) Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle https://www.msxlabs.org/forum/ambience/attach/zip.gif Windows.Live.Messenger.14.0.8064.206.zip (26.98 MB, 9202 gösterim)bunu yükledim ama .msi uzantılı olduğu için not defteriyle açıyor ve ben birşey yapamıyorum :S |
Alıntı:
Yükleme ayrıntıları: Windows Installer 3.1 Redistributable |
tamam onu da yükledim fakat yine şey oluyor |
extra klasöründeki diğer paketleride yükledinizmi ? |
extra klasörünü açıyorum içindeki dosyalar da .msi uzantılı olduğu için onları da not defteriyle açıyor yani yüklemeyemiyorum msn'i |
Alıntı:
olmadı gene zaten ben onu defalarca yaptım :(:(:( |
Alıntı:
alt tarafta MSI uzantısı ayrıntısı olacak Windows İnstaller seçili olmalı değilse Değiştir seçeneğinden Windows İnstaller i seçin |
Allah razı olsun sizden çok teşekkür ederim artık not defteriyle açmıyor. extra klasöründekileri de yükledim başlat'tan windows live messenger'e tıkladığımda şu hata çıkıyor : C:\program files\windows live\messenger\msnmsgr.exe uygulama yapılandırılması doğru olmadığından,bu uygulama başlayamadı.uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir. peki bunun için ne yapmam lazım ? |
Alıntı:
Önemi yok sorununuzun çözüldüğüne sevindim tüm eklentileri kaldırıp yeniden kurmayı deneyin. Varsa kayıt defteri temizleyici ile sisteminizi taratıp geçersiz tüm girişleri silin tekrar kurun bu belki sorununuza çözüm olabilir. |
çok teşekkürler tekrardan. CCleaner ile temizledim yeniden yükledim fakat sorun düzelmedi neyse başka çaresine bakıcaz artık:S |
Alıntı:
|
|
| Saat: 08:15 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık