![]() |
Ah günlükçüm AHH. Beni senden başka kimse dinlemiyor.Ama sende konuşamıyorsun.!:moo: Olsun hiç değilse ben sana anlatıyorum. GünlüüK.: 2 gündür sana yazamıyorum,burcumu okuyamıyorumM. Bugün mesai arkdaşlarıma kola ısmarladım :) Hem işverimi arttı.Hem serinledik hemde beni daha da sevdiler :cici: Aybaşı yaklaşıyor,maaş alcam. Bu arada 2008 OKS sınavının 1.yerleştirme sonuçlarında ÇORLU TİCARET BORSASI ANADOLU LİSESİ ' ni kazandım.O okula gitcem. Silivri ' den servisle okula gitcem :( Hemde 4 sene... Olsun. Ben herşeye rağmen iyi düşünüyorum.yeni kızlar ve arkadaş çevrem olacak :D Seni ve MsXLabs üyelerini seviyorum HoşçakaL....! |
sevgili ve değerli günlüğüm bugün sana ilk defa yazıyorum bu nedenle önemli bir gün olduğunu düşünüyorum:P . bugün aslında sıradan bir gündü. fakat biraz önce aklıma msxe üye olduğum gün geldi ve duygularımı senle paylaşma gereği duydum :P :P:P ilk defa lise1deyken üye olmuştumm ooff ooff ne günlerdii msn indirmeye çalışırken karşıma çıkmıştı msx nasıl duygulandım şimdi bakk. üye olmştm ama msn indiremeden hocaya yakalanmıştımm hehe. bu tip vakalardan olsa gerek bilgisayar dersi karneme 4 gelmiştii :D neysee öyle iştee .. hşçkl .. |
hala internetimiz yok :S ama çok az kaldı olacak :D ben bu ev hanımlığını sevdim sanırım hiç çalışasım yok yıllardır neden evlenmemişim ben birde evlenmiycem derdim bekarlık sultanlık diyenler sltanların mesai derdi olmas :D ama akşama ne yemek yapsam die düşünür :D |
sevgili günlük marcell'in yazdıklarını okuyup, onun hakkında endişelenmeye başladım..:moo::moo: :rofl::rofl: |
Bu günde baya sıkıcıydı. Polislik için fotoğraf çekildim. Yine Çok Özledim Özledim Özledim... Artık Nete Girmemeyi Düşünüyorum. Nasıl Olsa Ona Anlam Katan Bişey Yok Artık. Neyse Görüşmek Üzere |
sevgili günlük herkes benim hakkımda endişelenmeye başladı şekil a karayel ... sanki yıllardır içimde sakladığım bir ev hanımı varmış mantılar günler 5 çayları ... birde nünü sultanın sölediği br şey varki endişelenmekteyim aldığım kilolar nünü zayıflarken benim şişiyor olmam enteresan... dalgamı geçiyor bilmem ama akşam owww yanaklara bak sıkasım geldi tombiş tombiş dediğinde ilk önce bir şımarma daha sonrada nasıl yani duygusuna kapıldım ilk işim tartılmak oldu ortalama 3 günde 1 kilo alıyorum böyle gittiğim düşünülürse bir ay sonra 66 kilo 2 ay sonra 76 ............gerisini düşünmek bile istemiyorum ... herneyse günlük çay içiyor yeni yapılan parkımıza bakıyor ve dedikodu yapıyorum :D bu ev hanımlığı güsel bişiiiiii...... |
bumudurrr :D:D:D:D |
Evet bitanem günlüğüm.Bir gün daha sona ermek üzere benim için saat 20:18 . Bugün biricik arkadaşım batu ' yla denize gittik. Bi yüzdük bi yüzdük ki anlatamam. Yeni bı kızla tanıştım batu ' nun sayesinde.! Maxi ' ye gittik t-shirt aldım,Batu ' ya 2 P oyunlar oynadık jeton alıp. Bugun harikaydı oynadığımız oyunlarda. Mesela : Araba yarışı yaptık. direksiyon,vites,el freni,gaz , fren ve debriyaj vardı. Yenildim :S . Maç yatık.Yerde top vardı nasıl vurursan adam da öyle vuruyodu. joistik vardı bide. PES 5 gibiydi. Kısacası bugün süperdi tabii daha sahile gideceğiz lunaparka gidip gondol ' a ve balerin ' e bineceğiz Tolga,Batu ve ben. Bakalım daha ne göreceğiz. |
Merhaba günlük,bugün eski bir arkadaşımla konuştum.Eski günlerimizden kalan fotoğraflardan bir slayt hazırlamış ve arkaplanına da benim zamanında en çok sevdiğim gruptan dinlediğimiz,onun en sevdiği şarkısını koymuş.Biz o zamanlar üç iyi arkadaştık,üçümüzden de birşeyler katmış o slayt'a.Bilmiyorum bir tuhaf oldum yaff:S:S Görüşmek üzere günlük... |
SeVGİLi GünLüK !! N€" s@çMALıK DeĞİLmİ, ŞU HayaT DeDiĞİMiiZ; Sad€cE Minik bir kuşşş... ÖtüYOr.. Ayrı GüzEL. R€NKLerİ ayrı GüZeLLL.. AmA: BaŞka dİyArLarA UçUYoRRRR..; eNgEL: OLunAMIyOR. :( :( :( " AnaLiiZ " |
bu aralar çok yoğunum:S uyumaya bile vakit zor buluyorum.ne olacak benim bu halim:) |
mmeerrhhaabbaa günlük:D işte karşında hasta bi ben:D aslında geçti hastalığım... ama çok zor geçti galba:D şu böbrek taşı neymiş öyle yaa:D kendine iyi bak MsX |
MORALİM BOZULDU GÜNLÜK. BUGÜN ERKEN YAZAYIM DEDİM. BUGÜN NETE GELMEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. ŞUNU İYİ ANLADIM Kİ ABARTMAMAK LAZIM. İNSAN BAZEN İNCE ÇİZGİN SAĞINDA BAZEN SOLUNDA BAZENDE TAM ORTASINDA DURUYO. BEN ŞİMDİ TAM ORTASINDA DEĞİL SOLUNA YASLANMIŞ BİR DURUMDAYIM. HAYAT; BAKALIM DAHA NELER GÖSTERECEK. |
Sevgili günlük.....ilk defa karşılaşıyoruz senle..:uf:..yeniyim burda..(sw)..kötü bir güne başladık..malum terör....ölen masum insanlar.:(...bunun dışında özele inersek yorgun bir beden ve bedenden daha yorgun bir ruh....var durumumu sen izah eyle.....beni yanlız bırakma olur mu günlük...:(..(çok mu acıklı oldu ne:P) |
Alıntı:
|
Kararımı verdim günlük artık eski iron olacağım. Tey Tey. :wiggle: Kimse umrumda değil. Tek Eksiğim AİLEM yanımda DEĞİL eskisi gibi.( ailemi arkamda,bana küs bırakıp geldiğime pişman mıyım ? evet :hysteric::^))Onları çok özledim. :tender: Ama olsun. Ben hatalarımla benim. İzmirin tadını tek başıama da çıkarırım ki 4 milyon kişi var benden başka :P |
ben eskı ben degılımm hangı konuda olursa olsun babamı cok özluyorum yıne mezara gittim yanına:( sevinmıstır herhalde |
Alıntı:
Onun bir anlık sinirine yenik düştügünü ikimiz de biliyoruz..Ancak galeyana gelecek kadar toy degilim artık.Ailesiyle küs olan bi tek o mu? Hayır;)..Ve söylenecek çok söz var ama buraya yazıp ele okutmayacak kadar da akıllandım..Yerinde olsaydım özel hayatımızı bu kadar döküp düşmanı sevindirmezdim..O beni çok seviyor biliyorum..Ben de onu:inlove:..O kendi kendini yerken belki istedigi her cümleyi dökemiorum buraya,düşündüklerini onun kadar iyi düşünemiorum, ama ben sogukkanlılıgımla onu teskin etmek adına hep yanındayım:tender:Birgün cekip gidersem beni unutma günlüküm:wave: |
Alıntı:
Alıntı:
Bugün bu kadar erken yazmamın nedeni işte bu.Hayat benden o kadar çok şey götürdü ki..Artık bazılarınızın toz pembe baktığı gibi bakamıyorum hayata ya da baksam da hep siyah yanını görüyorum.Ben günler öncesinden konuşmuştum kankamla HOT WORKİNG ile.Hem kendi dertlerimi hem hayata bakışımı anlatmıştım uzun uzun konuşmuştuk.Fikirlerim değişti mi? Hayır!Septik bi ruh haliyle seyrediyorum etrafı..Bi insan bölesine bi nedenden dolayı geçmişte yaptıklarına pişman oluyorsa Gelecekte de geçmişte aldığı kararlardan pişman olması olası.Bu benim fikrim.Hayat tek bi kişinin etrafında dönmemeli.Çok daha önemli olaylar var insanların etrafında yaşanan.+ bi şey daha söylemeden geçemicem ''AİLE'' aile kavramı günümüzde o kadar basitleşti ki.Bence aile,daha yanında oturup yüzünü görüp elini tutmadığın biri için bırakılmamalı.Biliyorum büyük tepki almam olası belki de hiç tepki göstermezsiniz ama Ben böyle düşünüyorum.Biraz daha realist olmalısın kanka biraz daha.Çomak sokmaya çalışmıyorum.Beni en iyi tanıyanlardansın.Bu söylediklerim kendi doğrularım yanlış olma ihtimali de vardır elbet ama bana göre doğru.Sevgilere reel de inanç kalmadı ki bırak ......ı. ... Bugüne gelecek olursak bu kadar dolmuşluktan sonra Bugün biraz rahatsızlandım ama şu an iyiyim halamlar geliyor sivastan:tender:Sonra istanbula geçcekmişiz düğüne:cl:Her neyse günlüğüm görüşmek dileğiyle:wave: |
Merhaba günlük yine ben geldim... Bugün iyiyim şükürler olsun ama zaman zaman içim burkuluyor yinede. Acaba arkadaşım nerde,nerelerde,iyimi:S:S |
Alıntı:
Realistlik hayatın hep siyah tarafını görmek degildir.Zorluklarla baş ediyoruz.Hiç sanal gibi bakmadım,baktırmam da;)..Sevmenin yaşı cinsi mekanı..:P yoktur arkadaş:DSeviyoruz diye ailemizi atmadık ya.Herkes ceza veriyo zaten bi ailem bi askım..Bu arada seni cok seviyorum:D..Kankam beni düşündügünden sölüyo ama bundan sonra kimse yorum yapmıcak biz hakkında.Ne medyatik bi çiftmişiz ya.Biz her zamanki gibi ileriye dönük akılcı yaşıyoruz devamı da gelicek...:wave: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bugün galiba bes-on tane daha günlük yazmam gerekecek.Ee farklı bi gündeyiz nasılsa.:)))Birincisi ne bu çekememezlik ikincisi alet ediyorsak günlük alet oluyor,üyeler böyle alıntı yapıp niye bidaha bidaha yorum yazma geregi duyuyor.Üçüncüsü işte böle diye günlük geçiştirilmez.Son olarak RECA ediyorum herkes kendi gününü anlatsın;) ...... Günlük bildigin gibi sabahın erken vakti..Ama geceyi anlatabilirim:naughty:Kuzenlerle ve abimlerle dışarı çıktık.Eve döndügümüzde gece birdi galiba.İstemeye istemeye gittim dogrusu ama çok da kötü degildi.Mekanda bişiler içtik.İlk defa nargilenin tadına da bakmış oldum:PAma sevmedim be*-)Neyse...Eve geldik abimler geri gitti teyzemlerin evine ben tek kaldım evde:tender:Sabah da aşkımla konuştum..Ben onu çok seviyorum günlük ya:inlove: |
bana RECA etme :Pözellerinizi yazmayarak işe başlayın ozaman:Pgünlükte günde 10 tane yazılmaz:Pcok bilmiş.tartışma ortamına cevirdini kendin söledin yazdıklarına bak:Pburası herkese acık bi alan kimsenin yorum yapmasını istemiyosanız bazı özellerinizi gizli tutmayı ögrenin.seninle tartışmaya niyetim yok cnm sadece medyatik olmanızın kendinizle alakalı oldunu söledimbu mesajıma cvp yazmazsan sevinirim RECA ediyorum:P |
Günaydın Günlüküm:DBugün yine erken yazıyorum:DVeeee büyük gün yaklaşıyor Kayseri de ki herkesi kendi haline bırakıp gidiyorum hem de bi daha dönmeden:DTaşınıyoruz be günlük:Dİş güç vs vs.:DÇok yoğunum yani:moo:Ve şunu da belirteyim kii Hem realistim hem siyah bakıyorum işinize gelirse;)Bundan sonra adımın geçtiği geçeceği hiç bi günlük istemiyorum Herkes kendine dikkat etsin Ben gidiyorum :wave: Hakkım da helal olsun herkese :D |
:uf:canım sıkılıyor beklemek çok zor bir an önce olsa ne olacaksa da rahatlasam.:moo: |
2-3 gündür sana yazamıyorum .. :broken: Çalışıyorum be günlük .. zaten yorgun geliyorum.Havalar da çok sıcak.! :shy: Ama işi bırakacağım. her daim MsX.... ! 2 gündür muhteşem çalışıyorum. Aybaşında maaş . :) Patrona da güzel gözükmek gerek. :cici: Parayı aliyim bırakcam. :noangel: Hadi by by... |
Aksiyonu hiç mi bitmez bir insanın:moo:Başım dönüyo bazen bu koşuşturmacadan:faint:Bugün telefon trafiği hiç bitmedi:SÖnce babamla konuştuk sonra halamlar sonra teyzem dedem falan:moo:Aman Tanrım:faint:Gün bitiyor ben acaip yorgunum:SBir an önce yatağıma girip deliksiz bir uyku çekmek istiyorum|-)|-) Bu arada Allah nasip ederse yarın babam geliyor iznini kullandı:tender:Çok özlemiştik onu tam 2.5 aydır görmedik:SNese geliyor işte çok şükür geri gidecek olsa da :S Günlük bugünün en güzel olayı daaa Kankam yıldız aldı :cl: Hayırlı olsun bebem:tender: Bu arada bugün alışveriş yaptık:D tatil için:noangel:Bekleyin benii:moo:Geliyorummm:moo: |
Sevgili günlük bugün yazacak bişey yok yaff canım çok sıkılıyor:S Herkes kendi halinde,bende öyle |
Bugün yeni okuluma kayıt yaptırdık... Masa tenisi var yaşasın.. Şimdiden heyecanlanıyorum , yeni arkadaşlarım olacak... Yeni Öğretmenler de tabiii.. ! İşe de geç gittim ooh ne güzel. Ama geç gittiğim için 3,5 ytl yemek param kesildi... :S Enerjiktimm.. Neyse günlük, görüşürüz. |
Merhaba günlük 1-2 gündür yazamadım yoğunum bugünlerde,annem yok evin neredeyse tüm sorumluluğu bana kaldı.Siteyede pek takılamadım.Sıradan bir gündü ama aklımı bişeylere vermeye çalışıyorum,canımı sıkanları düşünmemek için... |
tam 11 gün kaldı.gidiyorum inşallah buralardan hayatım değişecek tamamen.çok dua ediyorum.... |
Gündüz yaşadıklarım gece rüyalarıma giriyor günlük:moo:..Ufak tefek sorunlarımız var ama biz yine de en güzel şekilde devam ediyoruz:inlove:..Ders çalışmaya başladım bu arada:naughty:..Aile kalabalıklaştı ve dolayısıyla nete de vakit ayıramıyorum:faint:..Herşey olacağına varır,Hayırlısı:)))) |
Uzun zamandır dertler hep üst üste geliyor.:( Koskoca izmirde bi tek bana ev yok.:( Moralman çökmüş durumdayım. Bayadır yapmadığım birşeyi bugün yaptım. Çıplak motora bindim.:shy2: Sinir stres attım.:hih!: Şimdide Manisa ya gidicem. Haayatın bu kadar zor olduğunu bilmezdim. Tek Olmak Çok ZOR |
Sevgili günlük bugün yine rutin bir gündü ama şuan sevdiğim bir diziyi izliyorum,izlemeyenlere tavsiye ederim.Atv'de "Servet Avcısı"...:D |
İyi geceler günlük ; Bugün hiç beklenmedik birşekilde maaş aldım. Ayın 1 ' inde bekliyorum fakat bahşişle yetineceğimi öğrenmiştim :S Şimdi ise tam 400 ytl maaş aldım.. :) Tolga gelip beni işten aldı.. 2 kişi 1 bisiklet 5 km gittik . :D Çok eğlenceli bir gündü.. Yarın izinliyim ve tam gün MsX ' te olacağım.. |
saçımı kestirdim azcık.pek alışamadım ama olsun inş çabuk uzar...uykum geldi |
Sıcaklar çok bunalttı günlük.Ders çalışmama engel oluyor..Evden de sıkıldım,okullar açılsaydı:uf: |
Sevgili günlük,annem Rizeye gitti,o yüzden evin sorumluluğu tamamiyle bana kaldı,kahvaltı hazırladım,Kardeşlerimle birlikte kahvaltı edeceğiz.Aslında diğer üç kardeşimi de özledim.Onlar Rize'de geziyor şimdi,gezsinler bakalım:(:P |
sevgili günlük...nasılsın bakim görüşmeyeli...http://www.dipsizkuyu.net/forum/images/smilies/smile.gif..ben çook iyiyim...http://www.dipsizkuyu.net/forum/images/smilies/happy0064.gif..tatile gidiyorum çünki...http://212.175.20.108/cnt/kmk/img/smly2/girldance.gif...oley oley...http://212.175.20.108/cnt/kmk/img/smly2/yahoo.gif...artık dönünce görüşürüz senle....http://212.175.20.108/cnt/kmk/img/smly2/hug.gif..kendine ii bak emi...http://212.175.20.108/cnt/kmk/img/smly2/girlsigh.gif |
Nargile yapıyorum şuan... Birazdan hazır olur cekk dumanı içine ömründen ömür üfletsin:D |
Neden !! bizi kötü olup üzenlerin arasında, en çok saygı duyduğumuz, Sevdiğimiz, değer verdiklerimizde vardır :( :( :( Belki Günlük !bunu senin bilmen imkansız. Cevap vermende öyle: Belkide hep hayatı kendimiz, sorgulama ihtiyacına engel olamayışımızdandır kim bilir. |
Ah be günlük Uçaklardan bir tanesine düşmanım biliyormusun :( Çünki sevdiğimi, O uçaklardan bir tanesi götürdü :( Gittiği gün Sevdiğime çok daha fazla sarılmak, öpüp koklamayı öylesine çok istemiştimki ama dönmemek üzere gideceğini bilsem Saçlarını okşar; Elini tutar; nolursun gitme derdim :$ Bir daha gelmemek üzere gideceğini, nerden bilirdimki :( :( :( |
off off...zaman geçmiyor ne olacak benim bu halim kaderim hayatımın yönü belli olacak belki.ama moralim çok bozuk ... |
Bugün çok sinir ettim onu..Karşılıklı sinir olsak da sölüceklerimizi hiç çekinmeden yüzümüze vursak da herşey yavaş yavaş yoluna giriyor çok şükür..Kadir kıymet biliyoruz her ne olursa olsun..Yakın tarih için büyük planlarımız var..O gün için bekliyoruz=)Mutluyum günlük;İyi ki var,beni tamamlayan tek insan O'nu çok seviyorum:inlove: __M&M__ |
Bu gün bir karar aldım, tatile gidiyorum... Unutmak istediğim bir sürü olay var geldiğimde çoğunu hatırlamamış olacağım...Arkadaşlarımın neredeyse hepsini unutacam çünkü bir anlam ifade etmiyorlar...geçmişle yaşanmayacağını öğreneceğim geldiğimde yep yeni bir ben olacağım ...Sadece dostlarım kalsın yeter derken ayrılık vakti yaklaşıyor..:S |
Sevgili günlük,sabaha karşı kardeşlerimi yolcu ettik,birkaç saat önce vardılar...Bende öyle yaa uğraşıyorum,sağolsun yalnız bırakmıyorlar kuzen,teyzemler... |
günaydın günlük.kaç saattir yataktayım uykusuz bende kalkıp pc basına gectim sıkıntıdan.moralim çok bosuk :cry: |
günlük ........gitsem gitsemmmm şöle uzaklaraa :( |
Sevgili Günlük,bugün benim arkadaşımın doğum günü...Özel sebeplerden dolayı bugün bir arada olamadık ama en kısa zamanda doğum günü için görüşeceğiz inşallah...Evdeyim ve rahatsızım.Cereyanda kaldım ve grip oluyorum :S:S Ne zayıf bünyem var yaff...2 hafta değilse 3.hafta hastalanıyorum:S:S |
| Saat: 08:15 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık