MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

ByKirgin 1 Aralık 2006 15:25

Merhaba

Merhaba Ben burak Sakarya'nın Hendek ilçesindenim Yaş 19 güzel Vakitler Geçirmek Dilegiyle Site Süper :D

greennature 1 Aralık 2006 18:27

Sitenizi program ararken gördüm ilgi ve alakanıza teşekkür eder, başarılar dilerim.

lady_angel 1 Aralık 2006 19:36

ben buraya bi arkadaşımın tavsiye etmesiyle üye oldum ve gerçektende çok beğendim herşey mükemmel burda ama biraz yabancıyım sanki :S

y_baha 1 Aralık 2006 20:59

Ben siteyi tesadüf eseri buldum iyi gibi görünüyor daha net incelemedim

tita987 1 Aralık 2006 21:09

merhaba herkeze ben bu siteyi googleden buldum tesadüfen ve şimdi bir üyesiyim :) benim internette fazla zamanım olmuyo onun için siteyi daha bilmiyorum :( teşekürler

ahmetkok 2 Aralık 2006 22:06

cümleten selamun aleykum bende google da bı arama sonrası buldum bu sıteyı
daha gezme imkani bulmadim ama isime yararli seyler bulacgimdan eminim
Bishkekten herkese sevgiler.............

palamur 3 Aralık 2006 12:41

arkadaş tavsiyesi üzerine bu siteye girdim ve üye oldum.farklı bir msn nim olsun istiyordum ve bu siteyi tavsiye ettiler.herkese kolay gelsin

gimmick 3 Aralık 2006 13:37

p3rf3ct

ben gimmick yada gim fark yaratmaz
ya ben buraya bi abi tavsiye ettiği için geldim ve (resimlerle aram iyidir) resimlere baktım bütün resimlere bıkmadan usanmadan göz lerim yaslanıncaya kadar hemde .ama o kadar güsel seyler varkı günümğzde bütün forumlarda neredeyse herseyın aynı oldugunu görüyoruz ama burası farklı gerek fiziksel gerekse içeriksel olarak ...;)

volkanca1 3 Aralık 2006 16:36

tesadüfen ama güzel tesadüfleri severim..

notalone 3 Aralık 2006 17:45

selam bende yeni geldiim bu siteyi kendim buldm..galiba ardaığım herşey burda var

a_r_z_u 3 Aralık 2006 19:26

merhaba ben bi arkadaşım sayesinde biliyorum bu siteyi. eskiden internete girme imkanım yoktu o yüzden üye olamamıştım. ama şimdi bende burdayım artık:tender:

_DERMO_ 3 Aralık 2006 20:54

selam merhaba

ben goolgede bıldum

C.A.N.D.Y 3 Aralık 2006 21:22

https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/kiss.gifKALİPERA ; googleden VAMPİR lerle ilgili bilgi ve resim ararken tanıştım .Ve bura tam bana göre dedim https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/kiss.gif

collateral777 4 Aralık 2006 11:43

Arayan MEVLAsınıda bulur Belasınıda misali.Bende yeni bir site(paylaşım) ortamı arıyordum.Piyangodan MsXLabs çıktı ne diyeyim.
Bu benim için gerçek dıyorum büyük İkramiye oldu .Çünkü şimdiye kadar gezdiğim tüm site içerikleri olsun hazırlanışı olsun beni bu kadar etkilememişti.Tanıştığım an tüm dostlarımın MsXLabs ile haberdar ettim.

Nazik olmak için bir gülümseme
beklemeyin.
Sevmek için sevilmeyi beklemeyin
Bir arkadaşın değerini anlamak için, yalnız kalmayı beklemeyin.
Çalışmaya başlamak için en iyi işi beklemeyin
Biraz paylaşmak için çok olmasını beklemeyin...

Tüm site kurlumunda bulunanlara ve çalışan emeği geçen dostlara teşekkürlerimi bir borç biliyorum.
Collateral777

ffeliss 4 Aralık 2006 12:18

google da program ararken karşılaştım.
nazik ve seviyeli bir forum sitesine benziyor.
umarım böyle devam eder.
teşekkür ederim.

TNTcocuq 4 Aralık 2006 12:27

google de ara yaptıgım sırada surekli karşıma çıkması ilgimi çekti ve bende içerigini ögrenmek için üye oldum bakalım buna degermi görcez..tşkler admin

ceyda1 4 Aralık 2006 13:09

merhaba,
Bodrum'da yaşıyorum.Bu siteyi google dan tesadüfen buldum.Fransızca sözlük araştırırken tesadüfen sitenize girdim ve üye oldum.Henüz siteniz hakkında bir bilgim yok ama konu başlıklarınız ve üyelik şartlarınız çok hoşuma gitti.
Birlikte iyi vakit geçirmemizi diliyorum.

ceyda1

Kara_NARA 4 Aralık 2006 15:43

Alıntı:

kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4660)
Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

Mrb lar siteyi google araması sıRaında buLdum bir php chat board yazılımı arıyordum açıkçası sitenizin görüntüsü çok hoşuma gitti aradığım şeyi buLabiLirmiyim biLmiyorum ama bu konuda yardım edebiLirseniz sevinirim..

_Dj_MaNyAk_ 4 Aralık 2006 17:49

VALLA SITEYI GOOGLEDE MSNLE LGILI BI KONU ARARKEN BULDUM:) HOSUMA GITTI GIRISI VE SAYRE

cadyshey 4 Aralık 2006 19:18

tamamennn tesadüf aslında geserken takıldı gözüme ama gerçekten gsl bi sete burlardayım galiba bundan sonra baş baş

NepHiLa-ClaViPeS 4 Aralık 2006 19:35

:) ben msx i kendimi bildim bileli bilirim anlıycağım 3 yıllık müşterisiyim :) saol Think.

welet_cagatay 4 Aralık 2006 19:41

ben çagatay siteyi uzun zamandır biliordum ama üye olmamıştım msn ararken buldum siteyi

mehmetabidin 4 Aralık 2006 20:34

merhaba

google dan down load için girdiğimde adresinizi gördüm ve ordan öğrendim
mehmet abidin samsun veteriner

_rapcash_ 4 Aralık 2006 20:39

bende rapcash :P bu siteyi mozole mirach(underground rapper) ı ararken buldum.iyikide bulmuşum gerçekten güzel bi site

hayalgemisiyim 4 Aralık 2006 21:03

ben hayalgemisiyim. bu forum sitesini amerikalı bir arkadaşım bana önermişti ve ben üye olup bu üyeliğimi kaybetmiştim. bu sitenin bana kattığı şeyleri düşünerekten. hiç durmadan hemen yeni üyelik yaptım.......

dudy 4 Aralık 2006 21:21

MERHABALAR...

ÖNCELİKLE HAZIRLAMIŞ OLDUĞUNUZ SİTE İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...

GERÇEKTENDE HARİKA OLMUŞ...

TESADÜF BULDUM BU SİTEYİ DAHA ÖNCE KARŞILAŞMAK İSTERDİM UMARIM FAZLA BİRŞEY KAÇIRMADIM.

BİLGİNİN PAYLAŞARAK ÇOĞALDIĞINA İNANDIĞIM İÇİN HERKESİNDE KATKISINI BEKLİYORUM...

TEKRAR TEŞEKÜRLER...

Su_KeLeBeGi 5 Aralık 2006 04:02

merhabalar...

bende su_kelebegi siteyi cok sevdigim bir ablam önerdi gercekten harika aradigim hertürlü seyi bulabiliyorum...kurucularin emeklerine ve ellerine saglik.... :)

Misafir 5 Aralık 2006 09:46

Alıntı:

mürüvvet numan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 285545)
BEN GOOGLE KENDİ İSMİMİ YAZINCA...BENİM YAZMIŞ OLDUĞUM BİR ŞİİRİ BU SİTEDE KULLANILMIŞ OLMASIYDI..BENDEN İZİNSİZ...SİTE YETKİLİLERİNE ULAŞMAYA ÇALIŞTIM..ÜYE OLDUMSİTENİN İÇİNE GİREBİLMEK İÇİN...BU ARADA SİTE PROFESYONEL BİR SİTE..EMİNİM BENİM BU MESAJIMI DİKKATE ALIP..O KİŞİYE. BUNU NEDEN YAPTIĞINI SORMASINI SAĞLAMAKTI...
AYRICA BU SİTEDE BENİM BİR ŞİİRİMİN YAYINLANMIŞ OLMASI HOŞUMA GİTTİ...FAKAT KEŞKE İZNİM DAHİLİNDE OLSAYDI...SAYGILARIMLA
MÜRÜVVET NUMAN

Merhaba,

Öncelikle hoş geldiniz.
Şiirlerle ilgili bu ve benzeri sorunlarla maalesef sıklıkla karşılaşmaktayız. Ancak bu, eklenen tüm şiirler yine başka siteler üzerinden alındığından önüne geçilmesi oldukça zor hatta çoğu zaman imkansız bir hal alıyor. Bu nedenle şöyle bir uygulamaya geçtik. İlgili konu/konular altına eklenecek tüm şiirlerin şairlerinin de belirtilmesi yönünde rica/uyarıda bulunduk. Uyulmaması halinde de ilgili mesajların silinmesi, üye/üyelere profil cezası verilmesi, hatta gerekirse üyelik hesaplarının kapatılması gibi yaptırımlara da gidilecektir. Zira MsXLabs yönetimi olarak hedeflerimizi yasal zemin üzerinde belirledik ve bu hususta örnek teşkil edecek bir site olmak istiyoruz.
Ancak siz üyelerimizden de yardımcı olmanızı bekliyoruz. Sözkonusu eklere rastladığınızda bunu bize raporlama sistemiyle iletmeniz, ki geriye dönük düzenlemeleri en kısa sürede gerçekleştirebilelim.

Saygılarımla

rattlesnake 5 Aralık 2006 13:56

teşekkür ederim

Alıntı:

kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4660)
Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

merhaba.sizinle tanışmam tamamen tesadüf oldu ama iyi oldu.çok güzel bi site olmuş.içerik ve görsellik nefis.ellerinize sağlık.

RodRigeS 5 Aralık 2006 17:38

7 aydır int. cafe işletiyorum ilk defa bi foruma üye oluyorum. Doğrusu süper bi site

teşekkürler...

karam 5 Aralık 2006 19:32

Mrb
Gerçekten mükemmel bir emek harcanmış ve karşılık bulmuş takdire şayan bir arkadaşlık formu yapılmış...
Ellerinize Aklınıza ve emeğinize sağlık...

C.A.N.D.Y 5 Aralık 2006 20:40

https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/kiss.gif https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/kiss.gif bende googleden vampirlerle bilgi ve resim ararken siteniz çıktı karşıma ve çok beğendim tam bana göre yer oluduğunu düşündüm ve burdayım mutluyum çok hayran kaldım https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/kiss.gifhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/kiss.gif

BEN_Q 5 Aralık 2006 20:56

MERHABA
Bu site bulunmaktan çok mutluyum bizler için bu kadar uğraşmışsınız ellerinize sağlık.

By_WiNsToN 5 Aralık 2006 21:02

·$3
WALLA MSN DE UĞRAŞIYODUM BİR BAKTIM BURDAYIM HOŞUMA GİTTİ ÜYE OLDUM GÜSEL SİTE ;) TAVSİYE EDERİM

ramazan975 5 Aralık 2006 23:09

MERHABA TESADÜFEN ULASITIGIM BU SİTE HOSUMA GİTTİ.İSTEDİĞİM PROGRAMLARDA YARDIMCI OLDU VE DEVAMLI BURADA OLMAK İSTERİM.:D :D :D :D :) (H) (H) ;) https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/good.gif

levant_o1 6 Aralık 2006 12:59

google de arama yaparken buldum

nextlast 6 Aralık 2006 13:03

ben burayı googlede buldum tessadüf eseri önce içeriğine baktım hoşuma gitti ve üye oldum yanlız bi sorunum var bilen biri yardımcı olabilirse sevinirim burdaki giftleri msndeki ifadelerime alamıyorum boyutu çok fazla geliyor ifdelerime ekleyebilmek için ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler

yucedigital 6 Aralık 2006 16:56

merhaba ben sitenizi tesadüf eseri buldum inşaallah hep birlikte iyi vakitler geçiririz

huseyinarslan 6 Aralık 2006 17:39

flash proğramına merakımdan dolayı google de flash dersleri diye arama yaptım ve karşıma birçok site çıktı. siteleri bir gözden geçirdim ve en sok sizin siteniz hoşuma gitti. ben sıfırdan flash öğreniyorum inşallah başarırım. sizinde böyle bir site hazırlayarak bizim gibi meraklılara yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
emeği geçen arkadaşlara gönülden teşekkürler.

jekabrah 6 Aralık 2006 19:27

SLM MİLLET GİRİŞ MANYAK OLMUŞ TEBRİKLER

DeoreXT 7 Aralık 2006 09:45

slm bn ali samsundan yaşım 16 break dance yaparım burdanda anlicanız gbi RaPçiyim modifiyeye bayılırım uzun boylu yeşil gözlü övünmek gbi olmasın ama yakışıklı bi kişiyim....!!!!:D

keyra 7 Aralık 2006 10:46

ben nasıl nette gezeim..herkese selamlar...

google de avarece gezerkene buldum desem...herkese biskrem ikram etsem...hoşbulurmuyum:D
iki gün önce can sıkıntısından nette vakit öldürürken gözüme çarptı.sık kullanılanlarıma ekledim.sonra bu sabah baktım rengarenk bir forum..TAM bana göre:D kambersiz düğün keyrasız forum olmaz..umarım güzelliklerle dolu günler geçer burda..huzurlu ve mutlu..
tabii biskremi unutmamak lazım...

Misafir 7 Aralık 2006 13:36

Google de ilginç bir resim gördüm resmi açtım ve sitenin görünü teması açık konuşaım site beni etkiledi site sahibini kutlarım benide aranıza alırsanız sevinirim zamanımın 3/1 sizinle geçirmeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim..:)

StLokan 7 Aralık 2006 14:06

Selam ben StLokan. internette arama yaparken rastladım bu siteye içeriği gayet iyi ve diğer sitelerden daha iyi hatta mükemmeldi. içeriğinden yararlanmak ve bişeyler paylaşmak için üye oldum aradığım herşeyide buldum şuana kadar

poett 7 Aralık 2006 15:13

mrb ben poett siteye yeni üye oldum siteyi tek kelimeyle harika buldum amarım yeni dosluklar kurabilirim bu sitede herşeyin yenisi iyidir herkese başarılar dilerim....:)

ceine 7 Aralık 2006 16:31

meraba.ben ceine.benim acayip bir vampir tutkum var.bu tutku sayesinde burayı buldum.daha yeniyim ama sanırım gerçekten güzel bir yer.ve umarım benim kadar vampir tutkunu biri ile tanışabilirim....*-) :D

adabaykal 7 Aralık 2006 17:04

MERHABA ;
SİZİNLE TANIŞMAM TAMAMEN TESADÜF ESERİ OLDU.KARDEŞİMİN BİR EV ÖDEVİ VARDI FAHRÜNİSA ZEYD HAKKINDA BİLGİ TOPLAMASI GEREKİYORMUŞ.BANA SÖYLEDİ VE BENİMDE KARŞIMA SİZ ÇIKTINIZ SİTENİZİ BEĞENDİM.İLK GİRİŞTE MİSTİK VE GİZEMLİ BİR HAVASI VAR .HOŞUMA GİTTİ.ASLINDA SİTEYİ DETAYLI İNCELEYEMEDİM AMA İLGİMİ ÇEKTİ EN KISA ZAMANDA DETAYLI BİR İNCELEME YAPACAĞIM İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.İYİ ÇALIŞMALAR........:)

Nimloth 7 Aralık 2006 18:16

gerçei sölemek gerekirse can sıkıntısından googleda fantastik resimler ararken karşıma çıktı :$ şöle bi göz gezdirdim ve çok hoşuma gitti, özellikle galeriler :) umarım kalıcı olurumm

utopya 7 Aralık 2006 19:03

google da buldum

dd55 7 Aralık 2006 19:07

google2da ödev araken gördümsiteyi tasarımı çok ilginç ve güzel geldi daha uygun bi zamanda daha detaylıu inceleyeceğim siteyi hazırlayanlara teşekkürler....

Saat: 11:59

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık