![]() |
Merhaba Merhaba Ben burak Sakarya'nın Hendek ilçesindenim Yaş 19 güzel Vakitler Geçirmek Dilegiyle Site Süper :D |
Sitenizi program ararken gördüm ilgi ve alakanıza teşekkür eder, başarılar dilerim. |
ben buraya bi arkadaşımın tavsiye etmesiyle üye oldum ve gerçektende çok beğendim herşey mükemmel burda ama biraz yabancıyım sanki :S |
Ben siteyi tesadüf eseri buldum iyi gibi görünüyor daha net incelemedim |
merhaba herkeze ben bu siteyi googleden buldum tesadüfen ve şimdi bir üyesiyim :) benim internette fazla zamanım olmuyo onun için siteyi daha bilmiyorum :( teşekürler |
cümleten selamun aleykum bende google da bı arama sonrası buldum bu sıteyı daha gezme imkani bulmadim ama isime yararli seyler bulacgimdan eminim Bishkekten herkese sevgiler............. |
arkadaş tavsiyesi üzerine bu siteye girdim ve üye oldum.farklı bir msn nim olsun istiyordum ve bu siteyi tavsiye ettiler.herkese kolay gelsin |
p3rf3ct ben gimmick yada gim fark yaratmaz ya ben buraya bi abi tavsiye ettiği için geldim ve (resimlerle aram iyidir) resimlere baktım bütün resimlere bıkmadan usanmadan göz lerim yaslanıncaya kadar hemde .ama o kadar güsel seyler varkı günümğzde bütün forumlarda neredeyse herseyın aynı oldugunu görüyoruz ama burası farklı gerek fiziksel gerekse içeriksel olarak ...;) |
tesadüfen ama güzel tesadüfleri severim.. |
selam bende yeni geldiim bu siteyi kendim buldm..galiba ardaığım herşey burda var |
merhaba ben bi arkadaşım sayesinde biliyorum bu siteyi. eskiden internete girme imkanım yoktu o yüzden üye olamamıştım. ama şimdi bende burdayım artık:tender: |
selam merhaba ben goolgede bıldum |
https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/kiss.gifKALİPERA ; googleden VAMPİR lerle ilgili bilgi ve resim ararken tanıştım .Ve bura tam bana göre dedim https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/kiss.gif |
Arayan MEVLAsınıda bulur Belasınıda misali.Bende yeni bir site(paylaşım) ortamı arıyordum.Piyangodan MsXLabs çıktı ne diyeyim. Bu benim için gerçek dıyorum büyük İkramiye oldu .Çünkü şimdiye kadar gezdiğim tüm site içerikleri olsun hazırlanışı olsun beni bu kadar etkilememişti.Tanıştığım an tüm dostlarımın MsXLabs ile haberdar ettim. Nazik olmak için bir gülümseme beklemeyin. Sevmek için sevilmeyi beklemeyin Bir arkadaşın değerini anlamak için, yalnız kalmayı beklemeyin. Çalışmaya başlamak için en iyi işi beklemeyin Biraz paylaşmak için çok olmasını beklemeyin... Tüm site kurlumunda bulunanlara ve çalışan emeği geçen dostlara teşekkürlerimi bir borç biliyorum. Collateral777 |
google da program ararken karşılaştım. nazik ve seviyeli bir forum sitesine benziyor. umarım böyle devam eder. teşekkür ederim. |
google de ara yaptıgım sırada surekli karşıma çıkması ilgimi çekti ve bende içerigini ögrenmek için üye oldum bakalım buna degermi görcez..tşkler admin |
merhaba, Bodrum'da yaşıyorum.Bu siteyi google dan tesadüfen buldum.Fransızca sözlük araştırırken tesadüfen sitenize girdim ve üye oldum.Henüz siteniz hakkında bir bilgim yok ama konu başlıklarınız ve üyelik şartlarınız çok hoşuma gitti. Birlikte iyi vakit geçirmemizi diliyorum. ceyda1 |
Alıntı:
|
VALLA SITEYI GOOGLEDE MSNLE LGILI BI KONU ARARKEN BULDUM:) HOSUMA GITTI GIRISI VE SAYRE |
tamamennn tesadüf aslında geserken takıldı gözüme ama gerçekten gsl bi sete burlardayım galiba bundan sonra baş baş |
:) ben msx i kendimi bildim bileli bilirim anlıycağım 3 yıllık müşterisiyim :) saol Think. |
ben çagatay siteyi uzun zamandır biliordum ama üye olmamıştım msn ararken buldum siteyi |
merhaba google dan down load için girdiğimde adresinizi gördüm ve ordan öğrendim mehmet abidin samsun veteriner |
bende rapcash :P bu siteyi mozole mirach(underground rapper) ı ararken buldum.iyikide bulmuşum gerçekten güzel bi site |
ben hayalgemisiyim. bu forum sitesini amerikalı bir arkadaşım bana önermişti ve ben üye olup bu üyeliğimi kaybetmiştim. bu sitenin bana kattığı şeyleri düşünerekten. hiç durmadan hemen yeni üyelik yaptım....... |
MERHABALAR... ÖNCELİKLE HAZIRLAMIŞ OLDUĞUNUZ SİTE İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM... GERÇEKTENDE HARİKA OLMUŞ... TESADÜF BULDUM BU SİTEYİ DAHA ÖNCE KARŞILAŞMAK İSTERDİM UMARIM FAZLA BİRŞEY KAÇIRMADIM. BİLGİNİN PAYLAŞARAK ÇOĞALDIĞINA İNANDIĞIM İÇİN HERKESİNDE KATKISINI BEKLİYORUM... TEKRAR TEŞEKÜRLER... |
merhabalar... bende su_kelebegi siteyi cok sevdigim bir ablam önerdi gercekten harika aradigim hertürlü seyi bulabiliyorum...kurucularin emeklerine ve ellerine saglik.... :) |
Alıntı:
Öncelikle hoş geldiniz. Şiirlerle ilgili bu ve benzeri sorunlarla maalesef sıklıkla karşılaşmaktayız. Ancak bu, eklenen tüm şiirler yine başka siteler üzerinden alındığından önüne geçilmesi oldukça zor hatta çoğu zaman imkansız bir hal alıyor. Bu nedenle şöyle bir uygulamaya geçtik. İlgili konu/konular altına eklenecek tüm şiirlerin şairlerinin de belirtilmesi yönünde rica/uyarıda bulunduk. Uyulmaması halinde de ilgili mesajların silinmesi, üye/üyelere profil cezası verilmesi, hatta gerekirse üyelik hesaplarının kapatılması gibi yaptırımlara da gidilecektir. Zira MsXLabs yönetimi olarak hedeflerimizi yasal zemin üzerinde belirledik ve bu hususta örnek teşkil edecek bir site olmak istiyoruz. Ancak siz üyelerimizden de yardımcı olmanızı bekliyoruz. Sözkonusu eklere rastladığınızda bunu bize raporlama sistemiyle iletmeniz, ki geriye dönük düzenlemeleri en kısa sürede gerçekleştirebilelim. Saygılarımla |
teşekkür ederim Alıntı:
|
7 aydır int. cafe işletiyorum ilk defa bi foruma üye oluyorum. Doğrusu süper bi site teşekkürler... |
Mrb Gerçekten mükemmel bir emek harcanmış ve karşılık bulmuş takdire şayan bir arkadaşlık formu yapılmış... Ellerinize Aklınıza ve emeğinize sağlık... |
https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/kiss.gif https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/kiss.gif bende googleden vampirlerle bilgi ve resim ararken siteniz çıktı karşıma ve çok beğendim tam bana göre yer oluduğunu düşündüm ve burdayım mutluyum çok hayran kaldım https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/kiss.gifhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/kiss.gif |
MERHABA Bu site bulunmaktan çok mutluyum bizler için bu kadar uğraşmışsınız ellerinize sağlık. |
·$3 WALLA MSN DE UĞRAŞIYODUM BİR BAKTIM BURDAYIM HOŞUMA GİTTİ ÜYE OLDUM GÜSEL SİTE ;) TAVSİYE EDERİM |
MERHABA TESADÜFEN ULASITIGIM BU SİTE HOSUMA GİTTİ.İSTEDİĞİM PROGRAMLARDA YARDIMCI OLDU VE DEVAMLI BURADA OLMAK İSTERİM.:D :D :D :D :) (H) (H) ;) https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/good.gif |
google de arama yaparken buldum |
ben burayı googlede buldum tessadüf eseri önce içeriğine baktım hoşuma gitti ve üye oldum yanlız bi sorunum var bilen biri yardımcı olabilirse sevinirim burdaki giftleri msndeki ifadelerime alamıyorum boyutu çok fazla geliyor ifdelerime ekleyebilmek için ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler |
merhaba ben sitenizi tesadüf eseri buldum inşaallah hep birlikte iyi vakitler geçiririz |
flash proğramına merakımdan dolayı google de flash dersleri diye arama yaptım ve karşıma birçok site çıktı. siteleri bir gözden geçirdim ve en sok sizin siteniz hoşuma gitti. ben sıfırdan flash öğreniyorum inşallah başarırım. sizinde böyle bir site hazırlayarak bizim gibi meraklılara yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. emeği geçen arkadaşlara gönülden teşekkürler. |
SLM MİLLET GİRİŞ MANYAK OLMUŞ TEBRİKLER |
slm bn ali samsundan yaşım 16 break dance yaparım burdanda anlicanız gbi RaPçiyim modifiyeye bayılırım uzun boylu yeşil gözlü övünmek gbi olmasın ama yakışıklı bi kişiyim....!!!!:D |
ben nasıl nette gezeim..herkese selamlar... google de avarece gezerkene buldum desem...herkese biskrem ikram etsem...hoşbulurmuyum:D iki gün önce can sıkıntısından nette vakit öldürürken gözüme çarptı.sık kullanılanlarıma ekledim.sonra bu sabah baktım rengarenk bir forum..TAM bana göre:D kambersiz düğün keyrasız forum olmaz..umarım güzelliklerle dolu günler geçer burda..huzurlu ve mutlu.. tabii biskremi unutmamak lazım... |
Google de ilginç bir resim gördüm resmi açtım ve sitenin görünü teması açık konuşaım site beni etkiledi site sahibini kutlarım benide aranıza alırsanız sevinirim zamanımın 3/1 sizinle geçirmeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim..:) |
Selam ben StLokan. internette arama yaparken rastladım bu siteye içeriği gayet iyi ve diğer sitelerden daha iyi hatta mükemmeldi. içeriğinden yararlanmak ve bişeyler paylaşmak için üye oldum aradığım herşeyide buldum şuana kadar |
mrb ben poett siteye yeni üye oldum siteyi tek kelimeyle harika buldum amarım yeni dosluklar kurabilirim bu sitede herşeyin yenisi iyidir herkese başarılar dilerim....:) |
meraba.ben ceine.benim acayip bir vampir tutkum var.bu tutku sayesinde burayı buldum.daha yeniyim ama sanırım gerçekten güzel bir yer.ve umarım benim kadar vampir tutkunu biri ile tanışabilirim....*-) :D |
MERHABA ; SİZİNLE TANIŞMAM TAMAMEN TESADÜF ESERİ OLDU.KARDEŞİMİN BİR EV ÖDEVİ VARDI FAHRÜNİSA ZEYD HAKKINDA BİLGİ TOPLAMASI GEREKİYORMUŞ.BANA SÖYLEDİ VE BENİMDE KARŞIMA SİZ ÇIKTINIZ SİTENİZİ BEĞENDİM.İLK GİRİŞTE MİSTİK VE GİZEMLİ BİR HAVASI VAR .HOŞUMA GİTTİ.ASLINDA SİTEYİ DETAYLI İNCELEYEMEDİM AMA İLGİMİ ÇEKTİ EN KISA ZAMANDA DETAYLI BİR İNCELEME YAPACAĞIM İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.İYİ ÇALIŞMALAR........:) |
gerçei sölemek gerekirse can sıkıntısından googleda fantastik resimler ararken karşıma çıktı :$ şöle bi göz gezdirdim ve çok hoşuma gitti, özellikle galeriler :) umarım kalıcı olurumm |
google da buldum |
google2da ödev araken gördümsiteyi tasarımı çok ilginç ve güzel geldi daha uygun bi zamanda daha detaylıu inceleyeceğim siteyi hazırlayanlara teşekkürler.... |
| Saat: 11:59 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık