![]() |
en çok sevdiklerim:TaTLı_BeLa,HoT_WoRKiNG_DeViL,Hay_LaZ,P.u.s.a.T,The Unique:kiss::rose::tender: |
en çok sevdiklerim=HoT_WoRKiNG_DeViL,Hay_LaZ,P .u.s.a.T,karakiz_38 :rose::tender::kiss: |
en abimlerim:the unique:rose:ve the encrypted:rose: en forumcu:ruffryders en abla:helen :rose: en yakısıklı (reelde:P):requıem:D en kankam:karakiz_38:rose::rose::rose::tender::muz: en yeni canım arkadasım:ReD_EyE biri daha var en olan ama sölersem deşifre olurum:rofl:ama o hep en iyilerde;) |
eennnnnn çok sevdiğim,bitanem,herşeyim,kankim:HoT_WoRKiNG_DeViL:rose::kiss::tender::hug: :moo::muz: |
En canyakın karakiz_38 Ruff ,BARIŞ :tender: En sevdiğim : Ruff , karakiz_38,salih ,TaTLı_BeLa,:shy: En suskun :arwen ,HaY_LaZ, :kiss::wave: Kusura bakmayın arkadaşlar aklıma gelmeyen daha çok sevdiğim bir sürü kardeşim var. :hug: |
Kimse hakkında bilgim yok fakat tek kişi hariç oda requiem aeternam.. Oda beni çok iyi tanır.. İşte size requiem aeternam denen şahsın enleri.. Aynı anda en çok kızı idare edebilen - requiem aeternam En iyi oyuncu - requiem aeternam Okuduğu okula tipine ve yaptığı işe güvenen insanların duygularına en az saygı gösteren - requiem aeternam Her forumda bir sevgili kuralına en sadık olan - requiem aeternam En asla affetmiyceğim - requiem aeternam Ayrıca.. En üzgün en kızgın ve en nefret dolu - ben En haline acıdığım - özzgegirl.. |
en dobra dobra konuşan - Selin84 :moo: |
en kankisi:HoT_WoRKiNG_DeViL:rose::tender::kiss: en bacısı:TaTLı_BeLa:rose::kiss::tender: |
en konu sılıcı Thıny :rofl: en konuskan SEDEPH & Leblebi:rofl: en vıplık ısteyen samoşır :rofl: en yakısıklı theodor:rofl: en oyuncu karakız & hot workıng devıl & Ruffy :rofl: en yakısıklı yıne theodor:rofl: en flashcı wetup :rofl: en :skull: Noryy:rofl: en matrak Ruffy:rofl: en :hih!: asla_asla_deme :rofl: |
En aşkım, bitanem - özzgegirl(L) En güzel - özzgegirl:) En sıcak en samimi ve en dost - anelya Ablaların en güzeli en şahanesi ve en bitanesi - blueeyez:) En barış sağladığım - Penthesilea:D En renkli, en forumdaki ve en yükseliş içindeki- Ruffy:D En nazik, en kibar ve en yeni arkadaşım - karanlığım:) En ünlü - Ben (Reelde;)) En karizma ve yakışıklı - Ben.. |
En güzel : ben (önce ben) En arkadaş : requiem aeternam En ablam : Nephthys En sevdiklerimden : jölym,Nephthys,requiem aeternam En çalışkan : ruff En en'ler aslında tüm üyeler |
en sevecen : ben :tender: |
En nefret ettiğim Tanrıça En uyus Tanrıça En paranoya Tanrıça En altta kalmaz Tanrıça En civadan ağır maden Tanrıça En palandöken Tanrıça En admine Tanrıça En fadime Tanrıça En kalamiti Tanrıça En palaspandıras Tanrıça En sevimsiz Tanrıça En sevimli gene Tanrıça En zeki Tanrıça En sopalık Tanrıça En sabırsız Tanrıça En inzibat Tanrıça En deli Tanrıça En patateskızartması Tanrıça En mayanoz Tanrıça En ketçap Tanrıça En ..... Bu kadar şeye rağmen neden En Sevdiğim gene Tanrıça . Tanrılar çıldırmış olmalı yada aklımı kaybettim..yoksa patates ketçapı çok sevmemdenmi..;) |
En tecrübeli : kompetankedi :rofl: En sevdiğim : karanlığım :tender: gerisi başka zaman... :P |
en sevdiğim - karakiz_38 en iyisi - P.u.s.a.T en şirini - HoT_WoRKiNG_DeViL - TaTLı_BeLa en formcusu - RuffRyders en abisi - The Unqie en uşaum - The encryted en kardeşim - p.u.s.u en özlediğim - mhtp_dnz88 balişim en hep yalnızı - Hay_LaZ |
en abisi:Hay_LaZ:rose: en kankisi:karakiz_38:kiss: en bidenesi:HoT_WoRKiNG_DeViL:tender: |
en kankileri:HoT_WoRKiNG_DeViL - TaTLı_BeLa:tender: en bidenem:Hay_LaZ:rose: en abisi:The Unique,P.u.s.a.T:kiss: |
en yeğenlerim |
en sevdiklerim:HoT_WoRKiNG_DeViL - TaTLı_BeLa,Hay_LaZ,The Unique,P.u.s.a.T,RuffRyders,The encryted,mhtp_dnz88:tender:(sw) |
en sevdiklerim:HoT_WoRKiNG_DeViL ,Hay_LaZ,karakiz_38,The encryted,p.u.s.u:rose: |
En hemşerim :Hay_LaZ En halden anlayan :karakiz_38:P |
en herşeylerim:HoT_WoRKiNG_DeViL - TaTLı_BeLa:tender::rose: |
en kafası karışık : ben *-) en yakışıklı(benden sonra) : requ :P en sevdiğim : karanlığım :rose: en mantıcı : karakız_38 :drool: en aşkım : mhtp_dnz88 :inlove: devamı başka zaman :moo: |
en canı sıkılan:ben en bır tanecık kardesım:RuffRyders en sevdiğim:helen en iyi arkadaş:requ |
en herşeylerim:HoT_WoRKiNG_DeViL ve Karakiz_38:rose::tender::rose: |
en sevdiklerim:HoT_WoRKiNG_DeViL - TaTLı_BeLa,Hay_LaZ,The Unique,P.u.s.a.T,RuffRyders,The encryted,mhtp_dnz88https://www.msxlabs.org/forum/../images/smilies/tender.gifhttps://www.msxlabs.org/forum/../images/smilies/sweet.gif |
En aşkım, bitanem - özzgegirl(L) En güzel - özzgegirl:) En sıcak en samimi ve en dost - anelya:kiss: Ablaların en güzeli en şahanesi ve en bitanesi - blueeyez:) En barış sağladığım - Penthesilea:D En renkli, en forumdaki ve en yükseliş içindeki ayrıca benden sonra en yakışıklı olan- Ruffy:D En nazik, en kibar ve en yeni arkadaşım - karanlığım:) En taktir ettiğim - Sedef 21 En ünlü - Ben (Reelde;)) En karizma ve yakışıklı - Ben.. |
en sevdiklerim:HoT_WoRKiNG_DeViL - karakiz_38,Hay_LaZ,The Unique,P.u.s.a.T,RuffRyders,The encryted,mhtp_dnz88:rose::tender: |
Alıntı:
:broken: |
en bidenem:p1s1k0p4t:tender: |
En beni sevmeyen :(: TaTLı_BeLa |
Alıntı:
öyle şey olur mu aksine en sevdiklerim arasında sende varsın:) |
en kankisi:TaTLı_BeLa |
en nazlısı:karakiz_38 |
en kankişleri:HoT_WoRKiNG_DeViL-TaTLı_BeLa:tender: |
karakiz_38,Hay_LaZ,TaTLı_BeLa,Ruff,The encryted,P.u.S.u,The Unique,HoT_WoRKiNG_DeViL,Karanlıgım,KENCISii,Penthesilea,anelya:bilmem:(sw) |
En aşkım, bitanem - özzgegirl(L) En güzel - özzgegirl:) En sıcak en samimi ve en dost - anelya:kiss: Ablaların en güzeli en şahanesi ve en bitanesi - blueeyez:) En barış sağladığım - Penthesilea:D En renkli, en forumdaki ve en yükseliş içindeki ayrıca benden sonra en yakışıklı olan- Ruffy:D En nazik, en kibar ve en yeni arkadaşım - karanlığım:) En taktir ettiğim - Sedef 21:smiley32: En ayrılmaz ikili - karakız_38&Hot_Working_Devil:D En ünlü - Ben (Reelde;)) En karizma ve yakışıklı - Ben.. |
kardeşlerin en yakışıklısı, bitanesi requiem aeternam:tender: |
karakiz_38,Hay_LaZ,TaTLı_BeLa,Ruff,The encryted,P.u.S.u,The Unique,HoT_WoRKiNG_DeViL,Karanlıgım,KENCISii,Penthesilea,anelya,requiem aeternam,blueeyez :rose: |
En yakışıklı, en havalı, en karizma, en gıcık:P, en en aşkımm, en bitanem requiem aeternam |
en tekrarcı : özzgegirl :P |
En hasta ben |
en fenerbahçelisi P.u.s.a.T:) en yakışıklısı requiem aeternam kardeşim(H) |
En düşünceli: PENTHESİLEA :rose: |
En Fenerbahcelisi Pusat Sonra ben olayımm o zaman:D |
recruit87 :rose: careless_WHISPER :rose: Ruff :rose: karakiz_38 :rose: PENTHESİLEA :rose: isokolik yk :rose: |
En aşkım, bitanem ve en güzel - özzgegirl(L) En sıcakkanlı, en samimi ve en iyi arkadaşım - anelya:kiss: Ablaların en güzeli, en şahanesi, en bitanesi ayrıca forumda en fazla sevdiğim ve en çok saygı duyduğum kişi - blueeyez:tender: Forumun en sevilen ve en renkli ayrıca benden sonra en yakışıklı olanı - Ruffy:D En taktir ettiğim - Sedef 21:smiley32: En ünlü - Ben.. En karizma, en yakışıklı v.b - Ben.. |
Ruff :hug: |
hüznün melodisi:smiley9: |
En Düşüncelisi , En Bitanesi PENTHESİLEA:rose: |
| Saat: 05:01 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık