![]() |
tşkLer qüseL ifadedrLer war |
selamınaleykum kardesım sagol ellerıne saglık ben yenı yım bakınıyorum kolay gelsın |
ellerınıze saglık |
bu forum sitesiyle bir dost aracılığıyla tanıştım...bana ait şiirlerin burada yayınlandığını söylediklerinde çok şaşırmıştım... bir gideyim bakayım dedim..her ne kadar izin alınmadan şiirlerim forumlarınızda asıldıysa da bundan memnun olduğumu belirtmek isterim umarım daha iyi paylaşımlarınız olur.. saygılarımla nadir atalay |
bu sıtey kuranlara allah tuttuklarını altın etsin bi girdim hala cıkamadım |
nasıl oldu bilmiyorum ama burdayım merhaba dostlar!! |
bende şekili nizk yapan bi site araken yanlışlıkla buldum bu isteyii..yaklaşık 1 sene önce .. ve de ondan beri buraya takılıyorumm..birçok işimde çözüm yolu buldum burda ..yardım eden herkese tşkler..genellikle sohbet sayfasına takılırım.. sohbet mükemmel;çok samimi...herkese tşkkler:D |
valla bu siteyle tanışmam tesadüftü ben 1 gün google dan gothic resimlerine bakarken birden bu siteye rasladım ve bi anda yani gördüğüm anda üye olmak istedim:smiley9:ve iyi yaptığımı düsünüyorum........ |
merhaba benim cok lu msn yuklemek gibi bir problemim var kim nasil yardimci olacak bilmiyorum yardimci olunursa cok sevinicem |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/ |
| Saat: 10:08 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık