![]() |
slm bi arkadaşım tavsiyetti ummduğumdan fazlasını buldum burda daha ilk girişimde bi proğramla ilgili sorunumu cözdüm teşekkür edrim size ve buırdaki arkadaşlara.. |
Evet oldukça hoş bir skine sahip..Bende aranızda olmaktan mutlu olucam sanırım :D |
hayatım 2 ye ayrılıyor mö ve ms yani msxlabs tan önce ve msxlabs tan sora daha ne dyeyım |
google tıklarken buldum sitede yeniyim ama güzel bir site herkezin eline emeğine sağlık alışmaya çalışacağım tşk. |
ben bu siteyi bir kaç dakika önce gezerken buldum içerik çook dikkatimi bağlayıcı bi yanı olduğu kesin ama ilerleyen günlerde bunu daha ii görücez GamzEEm:heysteric: |
bi yardim konusu ariyodum temasi hoşuma gitti içeriğin de görünce üye oldum zaman gösterecek ne kadar uyumlu olcağimi güzel bir site şimdilik ;) |
şu üsteki arkadaş varyaforuma geldiği gibi benimden elimden tutup foruma çekti :D şimdilik hoşuma gitti bakalım ne kadr aktif olucem burada memnun kalırsam benimde paylaşımlarım olur ...iyi eğlenceler herkese haha şu üsteki arkadaş ona şu dediğim için kızdı sanırım :D kızma kızma sen benim canım arkadaşımsın:D muckxx |
slm arkadslar bu foruma üye olali 1 yili gecti yazmak yeni nasip oldu nasil tanistimi MsXLabs´la googleden msn ifadeleri ararken tanistik ve sonra üye olayim dedim ölelikle tanidim pisman deylim kurucularini cani gönulden tbr ediyorumm ins daha iyi yerlere gelir burasii;) |
bizim bı arkadas tanıstırmıstı msx le |
Bir tesadüf eseri girdiğim bu site gayet güzele benziyor umarım bundan sonra burada sizlerle beraber olurum. |
| Saat: 23:03 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık