![]() |
Selam... Sözlük ararken böyle güzel bir siteyi bulabileceğim hiç aklıma gelmezdi. İlgiliniz ve alakanız takdire değer. Ellerinize sağlık çok başarılısınız. Bundan sonra hep sizlerle olmayı umuyorum... Sevgilerimle.... |
ben ayhan 9 yaşında kızım için ilginç resim ararken sitenizle tanıştım hoşuma gitti üye olmak istedim. .Bu sitenin yapımında fikir üreten arkadaşlara teşekkür ederim. |
Merhaba bana burayi bir arkadaşım tavsiye etmişti.daha yeni girdiğim için pekbir şey diyemem.Ama Süper birşeye benziyor bu arada siteniz çok büyük insan içinde kaybolabilir:)Sitenizde yer ayırdığınız için teşekkürler |
herkese selam.ben yıllarca forumlarla uğraştım.ve hala ülkenin önde gelen forumlarından birinde yöneticilik yapmaktayım.şizofren ile ilgili bilgi ararken sizi buldum ve gelmişken uğramak istedim.çok hoş bir paylaşım alanı oluşturmuşsunuz hepinizi kutlarım |
Ben anime saplantıma bağlı olarak resim arıyordum. Sonra google da karşıma çıkan resimlerin çoğunun aynı kaynaktan olduğunu gördüm. MsxLabs... Dedim neymiş bakalım bu. Girdim siteye. O mavi siyah girişi gördüğüm an yıldırım aşkıyla vuruldum. Şimdi en çok girdiğim site ve bırakıcağımı da hiç sanmıyorum...:inlove: :hug: :rose: ve size :smiley32: |
ya ben seyit yakut manyağıyım onu ararken MsXLabs'la tanıştım iyi ki de tanışmışım |
herkese selam arkadaşlar....:D :D içinizde açık olan war mı???:banana: :banana: selam herkese orada kimse var mı???:d:d:d selam arkadaşlar orada kimse varmı??:d:d:d selam arkadaşlar ben bu siteye bir kaç gün oldu üye olalı herkesi tanımak isterim;) :D |
ben burayı daha önce biliyordum arkadaşlar hep giriyorlardı ben de gireyim dedim cok guzel bır sıte ınsallah ıyı vakıt gecırırım saygılar... |
Tesadüf eseri geldim dış dizayn harika elinize saglık gelmişken kalayım dedim hoş vakit geçiririz umarım . |
ben bu siteyi google'da öööle gezinirkene buldum ama hoşuma gitti üe oldum güsel yaa :D |
| Saat: 02:40 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık