![]() |
Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız, öncelikle uykudan uyanmanız gerekir. Andre Siegtried |
İletişimdeki en önemli unsur söylenmeyenleri duymaktır. Peter F. Drucker |
'Susmak, 'Evet' anlamında verilen bir cevaptır.' 'Sonlar, yeni başlangıçlar içindir.' |
'Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok. Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.' |
|
KISA AMA ÖZ http://db2.stb01.s-msn.com/i/AC/5AED7AFD2E5EDFA5DCB4C72379C6DA.jpgNe kadar çok insan, ne kadar az insaniyet var. |
Yardım almaya alışanlar, gün gelir buyruk almaya da alışırlar. IV. Murat |
İnsan iki şeyi bilmelidir: biri haddini biri de hesabını. Mehmet Akif Ersoy |
DOĞRU-luk Üzerine Doğruluk, sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar. WENDELL PHİLLİPS Doğru olan, haklı olandır. ALEXANDER POPE Zaman değerlidir; ama doğruluk daha değerlidir. DİSRAELİ Yalan ölümlü, doğru ölümsüzdür. MARY BAKER EDDY Doğruyu konuşmak için iki kişi ister: Doğru söyleyen, doğru dinleyen! THOREAU Doğru bilinmeyince eğri bilinmez. TÜRK ATASÖZÜ Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. TÜRK ATASÖZÜ |
GERÇEK Üzerine : Gerçeğin rengi gridir. ANDRE GİDE Gerçekler, aranmadıkları zaman da açığa çıkarlar. MENANDER Gerçeğin dağlarına umutsuzlukla çıkılmaz. NİETZSCHE Gerçek, çıplak dolaşır. ALMAN ATASÖZÜ Göğün her yerde mavi olduğunu anlamak için dünyayı dolaşmanız gerekmez. GOETHE İnsanı yaralayan tek şey, gerçektir. NAPOLEON |
| Saat: 19:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık