![]() |
üye olduğum bir sitede gezerken rastladım. sitedeki arkadaşlara selamlar |
BANA MSN HAKKINDA NE İSTİYORSANIZ SORABİLİRSİNİZ.TABİ BENDE SİZİN SORMANIZI BEKLEMİYCEM ARASIRA BİLGİLERİMİ PAYLAŞMAYA ÇALIŞACAĞIMUMARIM SİZLERE YARARIM OLUR.İSTEYENLER BENİ EKLEYEBİLİR :wave: :wave: :wave: |
bilmiyom nasıl geldimi neden geldiğimde bilmiyom ben kimim nerdeyim :P |
siteye tesadüfen girdim ilk bakışta gerçekten hoşuma gitti site :rofl: hemen üye olayım dedim hiç pişman değilim;) |
slm cok hos bir siteniz var msn discovery yüklerken bu güzel sitede buldum kendimi ve inanılmaz cekici buldum sitenizi o kadar güzel lütfen demişsiniz ki kırmaya degmez dedim :) umarım harika ve eglenceli vakit geciririz burda :) |
_KARANLIK_ SELAM BEN KARANLIK STENIZ GUZEL BEYENDIM BEN TESADUFEN BULDUM STENIZI AMA BEYENDIM UMARIM TANISMA FIRSATIMIZDAOLUR INSALLAHBIRGUN :) |
Slm ben de tesadüfen googlede bi paroğram ararken buldum ve üye oldum ama fazla gezme şansım olmadı ve üye olalı uzun zaman olmasına rağmen ancak fırsat buldum fırsat buldukca burda olucam hoşbulduk |
bana da bi sınıf arkadaşım söylemişti..msn'de napıyosun demiştim oda forumda takılıyorum falan ben de istedim adresi ) |
Merhabalar.Ben oğlumun sosyalbilgiler ödevini(karahanlılar)bu siteden faydalanarak yaptım.Teşekkürler.Burası oldukça hoşuma gitti. |
ya tek kelime ile harika basak bişi demiyorum :) |
| Saat: 22:02 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık