![]() |
slm ben bu siteye ilk kez giriyorum tam olarak içerigini bilemiyorum ama zamanla ögrenirim nys hepinize hosbuldukkkkkkkk diyorum hoscakalın ve biraz bana yardım cı olun :D |
ben burayı tesadüf eseri google da buldum üye oldum sitenin temalarını çok beğendim heleki şu kadının sesi varya çok hoş.. bundan sonrada buraya sık sık takılıcamdan emin olabilirsiniz..... |
bir arkadas tavsiyesi üzerine bu site ile tanıştım çokta sevdim:) |
Bende google da birşeyler araştırıken tesadüfen girdim hoşuma gitti üye oldum.Bundan sonra her zaman girmeye çalışıcam |
Merhabalar , mesleğimle (laborant) ilgili google dan bilgi ararken bu siteyle karşılaştım, gayet ciddi ve bilgilenebileceğim bir site olduğunu düşündüm (ilk imajınız bu:)) ve üye oldum. Umarım gereği gibi faydalanabilirim. Teşekkürler |
Ben buraya bi yakınım söyledi bende girdım ve cokta beyendim bu siteyi hazırlayan herkeze teşekkür ederim |
Google den bişi ararken rastladım ve Beğendim Forumu olsa Diğerleri olsa ortamda güzel dedim bir üye olalım |
BEn HAkan Allah'ın Bir kuluyum Site Güzell Gİrdimmm Okdar |
bu siteyi sans eseri bı program ararken buldum ve bu site cok hosuma gitti ayrıca bu sıtede olmaktan mutluyum ve bu siteyı bırakacagımı ghiç sanmıyorum ayrıca herkese tesekkurler.......... |
merhabalar bende tesadüfen buldum diyebilirim. msn çoklu oturum arıyordum öle gördüm ve hoşuma gitti. çok hoş bir siteye benziyordu bende üye olim dedim.. ii çalışmalar |
| Saat: 01:21 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık