![]() |
herkesciklere selam bazı resimler ararken tesadüfen bu forumla karşılaştım dikkatimi fazlasıyla çekti üye oldum bakacaz artık ama güzel vakit geçireceğime eminim sizde yardımcı olursanız sevinirim ismim ruya istanbulda oturuorum 18 yaşındayım :D yarışmacı arkadaşlara başarılarrrrrrr:D |
MSN i hem iş amaçlı hem özel kullanan birisi olarak bi o msn i aç bi bunu derkene çoklu oturum açma yolları arakene msx çıktı google aramalarımda. o gunden beri de işim düştükçe buralardayım. bana gelince ben az1az kırık, deli dumrul bi yaşam stili olan. nerde akşam evde sabah bi insanım. yeterli olmadıysa beni bul açıklamalar yapayım.:) :D :^) (H) :-# :O :$ |
selam coktandir forumunuzdayim ama arada kaybolurum diye paylasmak istemedim masallah cok kalabaliksiniz :D harika bir forum artik bende buradayim hepimize hayirli paylasimlar |
hoş geldiniz sefalar getirdiniz :) |
Merhaba arkadaşlar, Bende formunuzu tesadüfen google'den buldum.Formunuz harika olmuş birlikte nice payalaşımlara :) |
İlk öncelikle merhaba herkese. Ben Polaris (Kutup Yıldızı manasında) . Msn discovery live'ı ararken karşıma çıktı. Emeği geçenlere şimdiden teşekkürler. |
bu siteyi google da değişiklik ararken buldum. ve çok ilgimi çekti.sitenin içeriği olsun görsel olarak estetiği olsun müthiş!! ve sonradan üye oldum işte :) fazla uzatmanın bi manası yok dimi ama? ;) |
Alıntı:
Ben bu işlerde acemiyim galiba. Google'da birşeyler ararken keşfettim bu siteyi. Önce anlayamadım "bu da ne" dedim kendi kendime. Sonra biraz inceleyince kesinlikle çok çarpıcı ve davetkar bir site olduğunu gördüm. Sonuçta işte buradayım. Çok hatalar yapacağımı en baştan söyleyeyim. Ama kendimden ümitliyim. Hepinize tekrar merhaba ... |
selam;böyle güzel ve düzenli-sistemli bir paylasim boardu olusturan tüm calisanlara saygilarimi sunuyorum.harika bir paylasim boardu gercekten.ben tip sekreteriyim,bati trakya(yunanistan) gümülcinenedenim,herkese selam ve sayilarimla... |
Net'den msn ifade ararken buldum hoşuma gitti site üye oldum )) |
| Saat: 14:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık