![]() |
Internet Explorer'ın Geçici Internet Dosyalarını silmeyi (Internet Explorer seçeneklerinden sileceğiniz yeri bulursunuz) deneyin. Ya da Mozilla Firefox gibi başka bir web tarayıcısından sayfaya ulaşmaya çalışın. Bu hatayı sadece siz almıyorsunuz, çoğu insanın karşılaştığı bir sıkıntı bu. |
Selamlar. Bu parolayı geri almak ya da hesap ile ilgili bir takım işlemleri gerçekleştirmek için Microsoft Support tarafından gönderilen bu tip maillerdeki linklerin belli bir saat sınırı olduğunu (24, 36 veya 48) bu saat dolunca o linklerin kendiğilinden öldüğünü bilmenizi isterim. MaD Alıntı:
|
selam arkadaşlar. msnde ne zaman şifre değişmek istesem. bir türlü şifre değişim sayfasına ulaşamıyorum.daha önce değişmek kolay oluyordu fakat son zamanlarda Seçenekler >> kişisel bilgiyi düzenle - dediğim zaman yükleniyor yazısı çıkıyor. 1 saat bekledim yine değişen birşey yok.kafayı yiycem az sonra valla :S ve hala yüklenecek hiçbi gelişme yok.... http://img378.imageshack.us/img378/3210/msnekraniwl1.jpg Alıntı:
arkadaşlar firefoxtan denedim oldu.onu deneyin kesin çözüm.ok.yinede tşkler :D haber edeyim dedim ;) |
ilgilenen olursa sevinicem ama şifre değişmek istediğimde yükleniyor diyo ve hiç bişe açılmıyo öyle kalıyo (yükleniyo) diyor saatlerce beklesem parola bölümü açılmıyo webde başka pc dende denedim olmuyo yani değişemiyom şifremi. biri yarım ederse çok iyi olcak. :S |
arkadaşlar ben şifremi space den değiştiriyorum hani sağ köşede oturumu kapat var onun üstündee isim yazıyo oraya tıklayınca hesabı görüntüle var oraya girerek yapıyorum bi deneyin ben biraz önce yaptım |
Alıntı:
Dikkat ettiysen yazının hemen yukarısında da bir arkadaş Firefox yönteminin çalıştığını ve çok teşekkür ettiğini yazmış. Alıntı:
|
merhaba arkadaslar ben bişeyi sormak istiyorum msn şifremi degistirmek istiyorum ama degistiremiyorum hotmail hesabını acıyorum kişisel bilgilerime giriyorum ama sürekli "Yükleniyor" Baglantılılı Windows Live ID ler Yükleniyor diyor sürekli cok uzun beklememe ragmen hiç bişey cıkmıyor bu durumda da şifremi degistiremiyorum neden olabilir acaba ? tesekkurler |
Alıntı:
|
Şifresi değişemeyen nadir kişilerden birisiyim. ve neden değişmiyor neen değişemiyor bilmiyorum. çok şükür ki şifrem inanılmaz komplike. yoksa pilim bitmişti. malesef aradıgım faydalı bilgiyi burada da bulamadım :( |
Alıntı:
|
| Saat: 06:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık