MsXLabs
Sayfa 2 / 4

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/)
-   -   Yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz uyarısını nasıl kaldırabilirim? (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/214314-yazilim-sahteciligi-kurbani-olabilirsiniz-uyarisini-nasil-kaldirabilirim.html)

broken* 18 Nisan 2009 13:29

Alıntı:

fadedliver adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1244535)
1# Öncelikle CTRL+ALT+DEL ile Görev Yöneticisi‘ni açın, işlemler sekmesinden wgatray.exe yi bulun ve İşlemi sonlandırın.

Alıntı:

2# Bilgisayarı Güvenli kip’te yeniden başlatın. (bilgisayar başlarken F8 e basmalısınız)
3# C:\Windows\System32 klasöründe ve C:\Windows\System32\dllcache klasöründe WgaTray.exe dosyasını bulup silin.
4# Başlat > Çalıştır… ı açın. Regedit komutunu çalıştırın. WgaLogon klasörünü komple silin.

................

ALASIRT=PC 3 Haziran 2009 18:33

SAĞ ALT KÖŞEDE YAZILIM SAHTECİLİĞİ UYARISININ ÇIKMA SEBEBİ YAZILIMININ ORJİNAL OLMADIĞI İÇİN KORSAN DURUM DA OLDUĞUNU GÖSTERİR TEK BİR ÇARE VAR YEREL DİSK (C:) YE FORMAT ATMAK BİRDAHA GELMEMESİ İÇİN GÜNCELLEŞTİRME YAPMAYACAKSIN YANİ KURDUKTAN SONRA GÜNCLLEŞTİRMEYİ KAPAT Bİ DAHA AÇMA ...?

osmanaskar 4 Haziran 2009 20:46

Alıntı:

srht_d adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1313201)
bu yöntemi denedim ama işe yaramadı hala aynı sorunu yaşıyorum yardım edebileceklere saygıyla duyrulur...:)

aynı yıldız bende de var.office 2007 enterprice için çıkıyor ve vista basic kullanıyorum.
aynı yöntemi kullanabilir miyim?vista için başka bir yol mu var?
selam,sevgi,saygı

aceskull8223 22 Haziran 2009 01:50

Herhangi bir pencere aç (bilgisayarım vb.) araçlara gir, oradan klasör seçeneklerine. Oradan görünüm ayarlarına gir ve “bilinen dosya türleri için uzantıları gizle” seçeneğini boş bırak. Seçili olmasın.

Sonra WindowsSystem32 klasöründeki WgaLogon.dll dosyasını yeniden adlandır diyip WgaLogon.old yap.

Yine aynı klasördeki WgaTray.exe dosyasını WgaTray.old olarak adlandır ve bilgisayarını yeniden başlat.

DAHA SONRA SORUN ÇÖZÜLMÜŞ OLCAKTIR (:

volkankeser 23 Haziran 2009 22:20

Son noktayı koyuyorum linkteki arkadaş bedava windows lisansı veriyor

ccanann 23 Haziran 2009 23:05

ben bu işlemi daha önce kendi bilgisayarımda yapmıştım düzelmişti ama başka bir bilgisayarda yaptım ama bir farkla pc yi güvenli kipte başlatmadan sildim dosyaları ve şu an internet çalışmıyor o bilgisayarda:(:(:(
ne yapmam gerekiyor acaba lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardım etsin çok teşekkürler

Nevan 29 Temmuz 2009 23:32

Bir program var onu indirerek çözebilirsin. programı buradan indirebilirsin.

Misafir 29 Ağustos 2009 22:53

arkadaslar bu lkonu için açil yardım çok cabuk lütfen ekleyin

Rower 29 Ağustos 2009 23:10

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1468600)
arkadaslar bu lkonu için açil yardım çok cabuk lütfen ekleyin

Alıntı:

1# Öncelikle CTRL+ALT+DEL ile Görev Yöneticisi‘ni açın, işlemler sekmesinden wgatray.exe yi bulun ve İşlemi sonlandırın.
2# Bilgisayarı Güvenli kip’te yeniden başlatın. (bilgisayar başlarken F8 e basmalısınız)
3# C:\Windows\System32 klasöründe ve C:\Windows\System32\dllcache klasöründe WgaTray.exe dosyasını bulup silin.
4# Başlat > Çalıştır… ı açın. Regedit komutunu çalıştırın. WgaLogon klasörünü komple silin.

.

evita83 1 Eylül 2009 09:48

teşekkürler... sorun çözüldü... ancak bunun bilgisayara herhangi bi zararı olur mu???

Saat: 01:50
Sayfa 2 / 4

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık