![]() |
kaç indirme hakkımız var |
4 mg lik sınırlı internet süresi kaç saat |
arklar tt net 1gb kota 100mega byt mı_? |
bende çok merak ediyorum birisi cevap erirmi rtık facede video izlemek ücretlimi |
Alıntı:
|
arkadaşlar türk telekomda calışıyorum ttn bölümünde facede video izlemek film izlemek video izlemek vs 4mg icin haddinden fazla kota aşımına ugruyo isterseniz adsl numaralarnızı yazın ben sistemden bakıp bilgelendirim sizi ttn cok avantajlı bi kampanyası var bu arada ilk 6 ay 9,9 dan 6 ay sonra 29 tl yükselen 24 ay sözleşmelicok avantajlı bi kampanya ve internetinizin hızıda artıyo tavsiye edebilirim |
Alıntı:
PetaByte PB> Terabyte TB> Gigabyte GB> Megabyte MB> Kilobyte KB> Byte B> Bit |
ben 9.90 lık kampanyay dahil oldum 4 ay oldu ama 4 aydırda 42 tl fatura geliyor akşamları 1... yada 2 saat kullanıyorum müzik film video v.s indirme gibide bir ihtiyacım yok sadece facebook ta video izliyorum arada bu fiyatın yüksekliği nedirki haala insanları bu kampanyaya çağırıyorsunuz ne amaçla bu sorun birtekte bene değil yakın arkadaşlarımda da bu sorun var ve artık ttnetten çıkmaya karar verdik brde googleden ttnet şikayetlerine bir bakın aynı sorun kaç kişide var bakında görün arkadaşlar kampanyalara kanmadan araştırın saygılar... |
İyi günler bn sınırlı internet aldım ama ılk ay 2 gb den fazla kulanmısım ama yınede 36 tL qeldı neden boyle qeldı bılen var sa yazsın Lutfen ---Bir sorum dahha olacak---- ----Arkadaslar bn onlıon cunter strıke oynuyorum bunu kotaya cok etkııs olurmu ????--- |
Alıntı:
Oynadığınız online oyunlar tabi ki kotanızı etkiler |
| Saat: 14:17 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık