MsXLabs
Sayfa 2 / 3

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/)
-   -   Evde nasıl balık besleyebilirim? (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/231387-evde-nasil-balik-besleyebilirim.html)

Misafir 12 Eylül 2010 16:47

???

benim bir tane balığım var onu fanusta uzun süre ölmeden ve çoğaltarak büyütebilir miyim?

Misafir 8 Ekim 2010 18:12

japon balığı normal boyutta ise yarım yem verilir büyük boy ise bire çıkarılabilir benim 16 adet japonum var yemi kırıntılayarak atıyorum

Misafir 7 Kasım 2010 16:25

ben balık balık almak istiyorum. ne önerirsiniz?

veysel1996 8 Ocak 2011 15:52

Akvaryumun içini dınaltmak....

benim çok ufak bir akvaryumum var.beta besliyorum. akvaryumum şuanda hiçbirşey yok içinde ne kooyabilriim akvaryumun içinee lütfen yardımcı olursanız sevinirim

Misafir 17 Ocak 2011 11:24

Arkadaşlar bnm 1 m'lik akvaryumum var ve içindi dişi ve erkek pisi balığım geçen ay yavruları olmuş faarkında değildim fakat şimdi yavrularım büyüdü ve 1 tanesinin tek gözü war ve iki kuyruğu dengesiz yüzüyor ne yapmalıyım?

Misafir 4 Mart 2011 18:42

dogurmadı

balıgım şişti ama dogurmadı nezaman dogurur iyi akşamlar

Misafir 26 Nisan 2011 09:36

benim balıklarım 5 senedir bendeler geçen sene yavrulayarak 500 tane oldular içlerinden 1tanesi öldü .

Misafir 27 Haziran 2011 15:24

Japon Balığım

Lütfen çok acil yardımınıza ihtiyacım var.4 Japon balığı almıştım daha 1 hafta önce.İki günlüğüne tatile gidip geldik,giderken hiç bir sorunu yok gibiydi.Döndüğümüzde bir tanesi yana yatık bir şekildeydi ve çok yavaş solunum yapıyordu.Kuyruğu da silinmiş gibiydi.Biribirinden ayrılmıştı.Onu hemen ayırdım.Ne yapacağımı bilmiyorum pek fazla harekette etmiyor.Ancak onu koyduğum fanusu biraz sallayınca.Durumu çok kötü görünüyor lütfen hemen cevap verin.Onu kurtarmak için her şeyi yaparım.

kompetankedi 27 Haziran 2011 15:50

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2119689)
Lütfen çok acil yardımınıza ihtiyacım var.4 Japon balığı almıştım daha 1 hafta önce.İki günlüğüne tatile gidip geldik,giderken hiç bir sorunu yok gibiydi.Döndüğümüzde bir tanesi yana yatık bir şekildeydi ve çok yavaş solunum yapıyordu.Kuyruğu da silinmiş gibiydi.Biribirinden ayrılmıştı.Onu hemen ayırdım.Ne yapacağımı bilmiyorum pek fazla harekette etmiyor.Ancak onu koyduğum fanusu biraz sallayınca.Durumu çok kötü görünüyor lütfen hemen cevap verin.Onu kurtarmak için her şeyi yaparım.

Muhtemelen mantar hastalığına yakalanmış olabilir. Bunun tedavisi ise mümkün ancak çok geç kalmamanız lazım. Mümkünse en yakın Pet mağazasına poşete koyup gösterebilir ona uygun teşhişe göre ilaclama yapabilirsiniz.

Akvaryum yapay ortamdır. Doğal olmadığından gerek temizlik gerekse havalandırma en ust sevide olmalıki akvaryumdaki balıkların yaşam şartları uygun olsun.

Misafir 12 Kasım 2011 00:25

merhabalar ben 2 tane japon balıgı beslıyorum ben günden 1 tane atıyorum dorumudur ?

Saat: 20:37
Sayfa 2 / 3

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık