![]() |
Alıntı:
ZATEN NASIL SİLİNECEĞİNİ BİLSE SİLECEK AYNI SORUN BENDEDE VAR ÇÜNKÜ |
Denetim masası/ program ekle veya kaldır /avast sürüm kaldır deneyiniz bu işlemde hata veren bir nokta olur ise pc kapatıp 2 dk bekleyıp açınız hiç bir işlem başlamadan yapmayı deneyiniz. |
Alıntı:
|
avast ı pc'den tamamen silemiyorum avast ı bilgisayardan nasıl kaldırırım |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
sağ alt köşeden sağlayıcıyı kapattım başlattan da silinmiyor DOSYADAN SİLİNMİYOR |
Alıntı:
Bazan avast!'ı kontrol panelinden (program ekle/kaldır bölümünden) kaldırmak mümkün olamayabiliyor . Böyle bir durumda avast! kaldırma yardımcı programımız aswClear'ı kullanabilirsiniz. aswClear.exe'yi kullanarak avast!ı kaldırabilirsiniz. Aşağıdaki adımları sıra ile takip ediniz lütfen:
|
Ya ne biçim bir virüs programıdır bu avast,bilgisayarımdan bir türlü kadlıramıyorum.Aswclear yükledim yazdığınız herbirşeyi yaptığım halde hala kurtulamıyorum ve yeni bir virüs programıda yükleyemiyorum.Program files dan da silemedim.Napacam ben?Kaldırmak istediğimde aynen şu yazıor: A setiface error has occurred: 536870929 Try to reinstall or contact support, please |
aynı sorun bendede var error A setiface error has occurred: 536870929 Try to reinstall or contact support, please yazıyo avastı nasıl kaldırabilirim ayrıca aswclear da indirdim çalıştırmıyo error veriyo yardımlarınızı baklerim |
Avast ı Bilgisayardan Kaldıramıyorum Merhaba öncelikle...Avast ı deneme amaçlı pc ye yükledim eski bi sürümünü avast4 home edition. Ekle kaldır dan silmeye çalıştığımda uyarı veriyo kabul etmiyo.c den dosyasını da sildirmiyo nasıl yapıcaz yardım için şimdiden teşekkürler.... |
| Saat: 20:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık