![]() |
kullandıgım mesenger 8.1 fakat yinede olmuyor |
Konuyu Inceleyiniz Messenger'la Uzak Masaüstü Bağlantısı Kurma (Uzaktan Yardım) |
Paylaşımın için teşekkürler... |
selam arkadaslar bu konu cok dikkatimi cekti ve tam bana lazim olan bisey fakat bu uzaktan yardim konusunda hic bi bilgim yok okudugum kadari ile biraz bilgi edindim arkadasin resimli anlatimindan yararlanarak deneme yaptim ve karsi bilgisayara baglandigimi gösteren yazi cikti ve sonraki asama nedir acaba o karsimdaki bilgisayara nasil girecem yardimlarinizi bekliyorum simdiden TESEKKÜRLER. |
Yaw ßaĞLanmaSına ßaĞlanıoruz amaa ßana kar$ı taraF kabul etmedn ßnm ıonun Pc'e ßaĞLanmam Lazımm ... onu ßiri söLemi$ti unuttum aRanızda ßiLen warmı ? |
Uzaktan Yardım Hakkında arkadaslar bende windos messenger live yuklu yani son surum ama uzaktan yardım yollamaya calıstıgımda bana Uzaktan Yardım özelliğini kullanabilmeniz için Messenger'ın en yeni sürümü gerektiğinden davetiniz gönderilmedi. En yeni sürümü yüklemek için lütfen Windows Live Messenger güncelleştirme sitesine gidin bu yazıyı yolluyor bunu yasıl yapacam bi yardımcı olurmusunuz |
Windows Live Messenger'ın üç farklı sürümü mevcut. 8.0 , 8.1 , 8.5 beta. Microsoft kısa süre önce 8.0'dan oturum açılmasını engelledi. Siz oturumunuzu bir takım hilelerle mi açtınız bilmiyoruz ama, bu özelliğin çalışması için sürüm numarasının en azından 8.1 olduğunu doğrulamanız gerekiyor. Kişi listesi penceresindeki Menüden Yardım>Messenger Hakkında... penceresini açarsanız, sürüm numaranızı görürsünüz. 8.0 ise, en azından 8.1'e yükseltin. |
uzaktan yardım arkadaslar bende windos messenger live yuklu yani son surum ama uzaktan yardım yollamaya calıstıgımda bana Uzaktan Yardım özelliğini kullanabilmeniz için Messenger'ın en yeni sürümü gerektiğinden davetiniz gönderilmedi. En yeni sürümü yüklemek için lütfen Windows Live Messenger güncelleştirme sitesine gidin bu yazıyı yolluyor bunu yasıl yapacam bi yardımcı olurmusunuz |
bu programı nerden bula bilirim kardeşler tşk |
Alıntı:
|
| Saat: 21:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık