![]() |
hayır daha kötü olur ccleaner system cleaner gibi birsürü program var onları kullanın |
Bence C diskine bi bak disklerinde biraz boş alan olsun (10 gb vb.) varsa ozaman antivirüsü çalıştır. |
Alıntı:
|
acil yardıma ihtiyacık var bilgisayarım günden güne yavaşlıyor. avg kullanıyorum. başka bi virüs programıyla değiştirmek istiyorum fakat hata veriyor kaldıramıyorum. ve bitfender programı ne kadar güvenlidir ve işe yararmı acil destek beklıyorum işi bilenlerden :( |
Bilgisayar hangi sebeplerden yavaşlar? Merhaba Arkadaşlar, Bilgisayarımda sabit diskim C: ve E: olarak iki parça. Sistem C: sürücüsün de yüklü. Ben Belgelerim klasörünü E: sürücüsünde tuttuğum zaman bilgisayarı yavaşlatır mı ya da zorlar mı? internertte download yaparken yine Belgelerimi kullandığım için E: sürücüsüne indirmem yavaşlatıp zorlar mı? |
Alıntı:
Sistemim eski olmasına rağmen bende belgelerim için 2. sabit diskimdeki H: ve K: bölümlerinden K: bölümünü kullanıyorum gözle görülür veya rahatsız edici bir yavaşlama söz konusu değil. |
:(( windows 7 ultimate :( yaklaşık 1 ay önce (hp pavilion dv6 ekran kartı:1gb, ram:6gb 2.53 intel) bilgisayarıma format attım daha sonra windows 7 ultimate yükledim. ohh beee diyecekken farkettimki laptop um yavaş anlayamadım netten de baya bi araştırdım ama hiç bişey bulamadım bi bilgisi olan varsa lütfen benle paylaşabilirmi ?? TEŞEKÜRLER. |
format atabilirsiniz veya bilgisayarınızda gereksiz programlar ve klasörler varsa bunlar yavaşlığa neden olabiliyor... |
Alıntı:
|
bir bilgisayar neden yavaşlar(ACİL) özellikler ram-504 ghz-2,4.. 4 pentium xp neden yavaş hareket ediyordur bilgisayar çabuk açılıyor ama açıldıktan sonra çok yavaşlıyor ÇOK ACİL CEVAP BELKİYORUM...SAYGILAR |
| Saat: 16:59 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık