![]() |
arkadaşlar kırşehir bingöl osmaniye uşak niçin seyreq nüfusludır |
göç alan yerler nerelerdir?? |
turkiyedeki yogun nufuslu yerler |
daha düzgün bişey yayınlayın lütfen |
yoğun nüfuslu yerler yoğun nüfuslu ülkeler |
Alıntı:
|
çabuk bana türkiyede en çok hangi bölgenin nüfusu vardır sorusuna cevap verin SEDA BALCI |
antalyanın yoğunluğunun sebebi nedir yaaaaa? ben antalyada oturuyorum ama bilmiyorum yhardımcı olur musunuz lütfen:) |
"arkadaşlar ben Türkiyenin nüfusunun sık ve az olan yerlerini arıyorum ama bulamadım bana sölerseniz iyi olur yanlız hemen sölemeniz lazım çok önemli şimdiden teşekkürler " demişsiniz. İstanbul:Kara ve deniz ulaşımı gelişmiştir.Ilıman iklim özellikleri görülür.Sanayi,ticaret ve turizm merkezidir. İzmir:Turistik bir şehirdir.Deniz ticareti yapılır. Zonguldak:Maden işletme fabrikaları nedeniyle nüfus artmıştır. Gaziantep:Turistik olması nedeniyle. Hatay:Tarım faaliyetlerinin çok gelişmiş olması nedeniyle AZ OLAN YERLER İSE: HAKKARİ:Yükseltinin fazla olması,ulaşımın zor olması gibi nedenlerle. BİTLİS:Yükselti fazla TUNCELİ:Yükselti fazla BİNGÖL:Ulaşımın zorluğu SİVAS:Karasal iklim olması MUŞ:Tarıma elverişsiz |
arkadaşlar türkiyedeki yoğun nüfuslu yerler sebepleri ve coğrafi özelliklerini istiyorum çok acil lütfen cevap verin çok acil yaaaaaaaaaaaaaaaaa |
| Saat: 16:43 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık