![]() |
Tek kelimeyle muhteşem bir kitap işaret :)) Şuan ihaneti okuyorum :)) |
bi de kader var son kitap |
bende okudum işareti ihanetide dün bitirdim gerçekten süper bi kitsp hatta stevie rae öldüğünde sanki yasamsım gibi üzülmüştümm şimdi 3. kitabını alıcamm ve nerde satıldığınıda biliyorumm :) |
sayın arkadaşlarım bence okuyabileceğiniz en güzel kitap Sil Baştan ( ken grimwood ) okuyun bir kişinin hayatını tekrar tekrar nasıl yaşadığını göreceksiniz okuyun ve beni ekleyin kitap yardımlaşması konu hakkında sizlere bilgiler verebilirim kitap tavsiyelerinde bulunabilirim... Bana önereceğiniz kitaplar varsa bana yardım edebilecekseniz yada ben edebileceksem ekleyin gm.anubis.gm@windowslive.com |
ya bende bu haftasunu seri şeklinde kitap almak istiyorum bu seri güzel mi ? |
kitabı okudum süper ölüyom kitabın hemen hemen her kitabını okudum bir tek avcı kaldı aslında ben karışık gidiyom ilk önce işareti okudum sonra ihanetişimdide avcıyı okucam |
kitabın konusunu tam olarak söyler misiniz?? |
Gece evi serisinin kitaplarını okumanızı ben de tavsiye ederim. Kadınlar yazmış aga bize de okumak düşer gerçekten çok güzel ve sürükleyici kitaplar... Güzel bi seri.. |
İhanet'inde özeti lazııım ! Bu arada gerçekten kitap mükemmel fantastik macera romanları okumayı sevenlere şiddetle tavsiye ederim :D :D |
arkadaşlar kitabın özeti güzel ama ihanetide koyarsaiz iyi olur |
| Saat: 07:55 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık