MsXLabs
Sayfa 2 / 2

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Cevaplanmış (https://www.msxlabs.org/forum/cevaplanmis/)
-   -   Mesleki açık öğretim lisesinden mezun olmak için kaç kredi gereklidir? (https://www.msxlabs.org/forum/cevaplanmis/308183-mesleki-acik-ogretim-lisesinden-mezun-olmak-icin-kac-kredi-gereklidir.html)

KinqofTheDewil 20 Mart 2012 09:46

Mesleki açık lisede mezun olman için toplam 240 kredin olmak zorunda. Bunlarda 120 si alan kredisi 120 side kültürel derslerdir (matematik.fizik.kimya.dil anlatım. edebiyat qibi). Alan kredin 70 olduqunda staja başlarsın.Staj bitimi alan kredin baya yükselir.

Misafir 23 Mart 2012 00:44

benim bilgilerim
Okul / Alan - Bölüm : MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ELEKTRİK - ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANI
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 12 AOL'de Okuduğu Dönem : 9
Toplam Kredi : 143 Alan Kredi : 77
Yüz Yüze Eğitimi Tamamladı Mı? : HAYIR
buna göre nezman mezun olabilirim suan stajda görüyorum
ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim hala kredi sistemini çözemedim her yerde faklı sey söylüyolar kafam karıştı

KinqofTheDewil 17 Nisan 2012 12:16

Alan kredin 84 olduqu için dönem başında stajını alabilirsin stajı bitirdikten sonra okuldan mezun olabilirsin çünkü toplamda 17 kredin kalmış oda stajla tamamlanır ve bitirirsin.

KinqofTheDewil 17 Nisan 2012 12:18

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2390343)
ben açköğrtm lsesinde okuyorm meslkiye geçmeyi düşnüyrm peki mesleki liseye geçnce benm alan kredm sıfırlanır mı

Normalden meslek lisesine qeçiş yapacak isen normal derslerden olan kredin durur ama meslek dersi kredin 0 olarak qörünür onun içinde yüz yüze eqitim derslerine qirmen qerekli.

adsız 21 Mayıs 2012 00:50

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2415985)
Okul / Alan - Bölüm : MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ELEKTRİK - ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANI
Toplam Dönemi : 15 AOL'de Okuduğu Dönem : 11
Toplam Kredi : 231 Alan Kredi : 98
Yüz Yüze Eğitimi Tamamladı Mı? : HAYIR

benim de son durumum bu heralde yüz yüze eğitimi tamamlayınca işlem bitiyor

yüz yüze eğitimi tamamlamadan mezun olamazsınız alan kredinizin 130 olması lazım

adsız 23 Mayıs 2012 14:23

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2417873)
selam ben derya acık öğretim lisesinde okuyorum. alan yok. merak ettiğim şey toplam kaç kredi almam gerekiyo lise diplomasını almak için ?
yardımcı olursanız sevinirim.

açık öğretim lisesinden mezun olabilmek için 192 krediyi tamamlamış dil ve anlatım derslerinden mutlaka muaf olmamış olmanız gerekiyor

adsız 7 Ağustos 2012 00:00

Dil ve Anlatım 7 dersini mutlaka geçmeniz lazım yabancı dilden 3 defa girip başarısız olmanız halinde muaf olursunuz ama dil ve anlatım dersinden muaf olma gibi bir durum yok mutlaka geçmeniz lazım toplam kredi 240 olması lazım alan 130 ortak 110 umarım açıklayıcı olmuştur :)

Misafir 17 Kasım 2012 17:27

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1977002)
Okul / Alan - Bölüm : MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 6
Toplam Kredi : 145 Alan Kredi : 98

şu anda benim kredi bilgilerim bunlardır benim mezun olmam için ne kadar kredi daha gereklidir... bilgilendirirseniz sevinirim..

Toplam kredinin 240 Alan kredinin 80 Ve Uzeri Olmasi lazimmis ama arkdasin 260 kredisi olmasna ragmen hala okumakta

Berkay Evransay 18 Şubat 2014 03:13

Okul / Alan - Bölüm : MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANI
Toplam Dönemi : 5 AOL'de Okuduğu Dönem : 1
Toplam Kredi : 93 Alan Kredi : 16

Arkadaşlar Toplam Kredi Kaç Olunca ve Alan Kredisi Kaç Olunca Mezun Oluyorum Yardımcı Olurmusunuz ?
Genel Kültür Kredi : 77 - Alan Kredi : 16 Toplam : 93
Bu Üsteki Değerlerin Kaç Olması Gerekli.

Kral_Aslan 8 Kasım 2015 23:34

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2852036)
Ben tekstil teknolojisi bölümü okuyorum alan kredim 128 ortak seçmeli dersim 87 mezuniyet için kaç kredim lazım

Ortak seçmeli >> 116 kredi
Alan >> 118 kredi
Mezun olabilmeniz için toplam 234 kredi notu almanız gerekiyor.

Saat: 10:02
Sayfa 2 / 2

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık