![]() |
Mesleki açık lisede mezun olman için toplam 240 kredin olmak zorunda. Bunlarda 120 si alan kredisi 120 side kültürel derslerdir (matematik.fizik.kimya.dil anlatım. edebiyat qibi). Alan kredin 70 olduqunda staja başlarsın.Staj bitimi alan kredin baya yükselir. |
benim bilgilerim Okul / Alan - Bölüm : MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ELEKTRİK - ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANI Öğrencilik Durumu : AKTİF Toplam Dönemi : 12 AOL'de Okuduğu Dönem : 9 Toplam Kredi : 143 Alan Kredi : 77 Yüz Yüze Eğitimi Tamamladı Mı? : HAYIR buna göre nezman mezun olabilirim suan stajda görüyorum ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim hala kredi sistemini çözemedim her yerde faklı sey söylüyolar kafam karıştı |
Alan kredin 84 olduqu için dönem başında stajını alabilirsin stajı bitirdikten sonra okuldan mezun olabilirsin çünkü toplamda 17 kredin kalmış oda stajla tamamlanır ve bitirirsin. |
Alıntı:
Normalden meslek lisesine qeçiş yapacak isen normal derslerden olan kredin durur ama meslek dersi kredin 0 olarak qörünür onun içinde yüz yüze eqitim derslerine qirmen qerekli. |
Alıntı:
yüz yüze eğitimi tamamlamadan mezun olamazsınız alan kredinizin 130 olması lazım |
Alıntı:
|
Dil ve Anlatım 7 dersini mutlaka geçmeniz lazım yabancı dilden 3 defa girip başarısız olmanız halinde muaf olursunuz ama dil ve anlatım dersinden muaf olma gibi bir durum yok mutlaka geçmeniz lazım toplam kredi 240 olması lazım alan 130 ortak 110 umarım açıklayıcı olmuştur :) |
Alıntı:
|
Okul / Alan - Bölüm : MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANI Öğrencilik Durumu : AKTİF Toplam Dönemi : 5 AOL'de Okuduğu Dönem : 1 Toplam Kredi : 93 Alan Kredi : 16 Arkadaşlar Toplam Kredi Kaç Olunca ve Alan Kredisi Kaç Olunca Mezun Oluyorum Yardımcı Olurmusunuz ? Genel Kültür Kredi : 77 - Alan Kredi : 16 Toplam : 93 Bu Üsteki Değerlerin Kaç Olması Gerekli. |
Alıntı:
Alan >> 118 kredi Mezun olabilmeniz için toplam 234 kredi notu almanız gerekiyor. |
| Saat: 10:02 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık