![]() |
Alıntı:
word sayfalarında (tahmini 10-12 sayfa) yazılı bulunan e-mail adreslerini, "Microsoft Outlook" kişi listesine, veya, gmail veya msn kişi listesine şipşak;) atabilirmiyiz? |
Alıntı:
Sekmeyle ya da virgüllle ayrılmış değerler seçeneğini kullanın. İşlem başarılı olmazsa, e-mail adreslerini Not Defteri'ne kopyalayıp txt olarak kaydedin ve o şekilde deneyin. |
mrb, bana mail göndermiş tüm kişiler hotmailde kişilerime ekleniyor galiba. bana mail göndermiş tüm kişilerin mail adreslerini txt dosyasına almak istiyorum.yani hotmail kişilerimde olsun olmasın bana mail göndermiş herkesin mail adresini kolay bir şekilde çekmek istiyorum.yardımcı olursanız memnun olurum.saygılar.. |
Alıntı:
Alıntı:
|
ben normal olarak yani outlook olmadan belirttiğiniz yöntemi denedim.sadece messenger kişilerini aldı. outlook kurduğumda izleyeceğim yol nedir? sorunumu kısaca yine özetliyim.bana mail gönderen herkesin adresini almak istiyorum.adet biraz fazla oldugu için kısayol arıyorum.herkesin mail adresini çekip toplu bir cevap göndericem. yardımınız için şimdiden teşekkürler |
Alıntı:
|
Alıntı:
info'mda kişi listesi kuramıyorum. şimdiye kadar iletlerine cvpverdiklerim çıkıyo. yani, info emailimde sol tarafta; gelen giden,klasör vb varya, buraya kişi listesi ekleyemiyorum. ikincisi, öneriniz ile txt olarak da kaydettim. yine, tek tek almaya çalışıyor. bıraktım. varmı üstad aşka önerin veya, kulağıma eritip dökebileceğiniz ;) anlatım. tşk |
Alıntı:
|
Alıntı:
kendi; virgülle ayılmış dosya/sayfa istiyo |
bi sorum olacaktı size. hotmailde kelimeyle arama yapıyorum.mailimin içeriğine göre. sonucları buluyor fakat şöyle bir uyarı veriyor. arama sonuçları ilk 400 maille sınırlandırıldı.lütfen aramanızı geliştirin diyor. 4017 mailim var bu adreste ve aradığım sonuçlar tahmini 1000 mailimde var. diğer arama sonuçlarıma nasıl ulaşabilirim acaba? bana ilgili tüm sonuçlar lazım.bu 400 sınırı değişebiliyormu yada farklı bir teknik varmı arama sonuçlarını genişletmek için.hotmailin yardımına baktım fakat ilgili bir sonuç bulamadım. tarihi eskiden bugüne şekline sıraladım birde tersten geleyim diye fakat aramaya yine son tarihten başlıyor ve aynı sonuçları veriyor. yardım edebilirseniz memnun olurum.teşekkürler |
| Saat: 06:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık