![]() |
lütfen cevaplayın şunu yoksa ödevimi yapamayaçağım |
:hih!:hıhben daha iyi yaparım şimdi görünn:hih!:: 1.doktor:sağlık ihtiyacı 2.polis:güvenlik ihtiyacı 3.mimar:barınma ihtiyacımızı 4.aşçı:yemek ihtiyacımızı 5.terzi:temiz giysi giyme ihtiyacımızı 6.eczacı:sağlık ihtiyacımız 7.avukat:savunma ihtiyacı 8.kaptan:seyehat ihtiyacı 9.öğretmen:eğitim ihtiyacı 10.bankacılık:para ihtiyacı nasıl güzel mi?^o)(tricky)(punk) :@:D |
asıl bana yardım edin nnnnnn bulamıyommm sosyal dk 86 da var soru salıgünnüne kadar lütfen blun |
yarın ödevim gidicek çabuk bulun ltfen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
ödevim yarına gidicek çok çok bilgi yani meslek söyleyin!!+ |
ya 5.sınıf kitabında bu soru var öğretmen bunu ödev verdi yarına gidecek hayla niye yok |
lütfen cevaplayın şunu yarına ödevim var |
lütfen yaşadığınız çevrede insanlar hangi meslekle uğraşıyor yarın aaa |
MERHABA BEN ASMİN NOLURSUNUZ DİĞER ARKADAŞLAR GİBİ YAPMAYIIIIIIINNNNN BENİMMMM DEEE ÖDEVİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM YARINNN ÖDEVİMİ KONUSU ŞÖYLE;YAŞADIĞINIZ ÇEVREDE İNSANLAR HANGİ MESLEKLERLE UĞRAŞIYOR?,,,,BU UĞRAŞLARI SONUCUNDA BİZİM HANGİ İHTİYAÇLARIMIZ KARILANIYOR? YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NEEEEEEEEEEEEEEEEE OLURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ŞUUUUUUUUUUUUU ÖDEVİİİİİİİİİİİİİİİİİİ BBBBBUUUUUUULMAMA YARDIMMMMMMMMMMM EDİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN |
bn bunu idtemiyomm İNSANLARAR HANGİ MESLEKLERLE UĞRAŞIYOR ?? BU UĞRAŞLARI SONUCUNDA BİZİM İHTİYAÇLARIMIZ NASILL KARŞILANIYORR ?? HEMEN CEVAP İSTİYORUMM |
| Saat: 20:15 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık