![]() |
olmadı gene aynı hatayı veriyor |
Msn messenger programınız hangi sürüm olursa olsun fark etmiyor http://www.teakolik.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif İnternete çıkış yapamıyor. Yani internet bağlantınız kopmuş olabilir yada sisteminizde eğer varsa Güvenlik duvarı ( Firewall ) veya proxy ayarlarınızda sorun var. Yapmanız gereken internet bağlantınızı kontrol etmek eğer MSN internete çıkamıyorsa ya internete çıkışını Firewall programından kapatmıssınızdır yada internet bağlantınız kesilmiştir. Veyahut ip ayarlarınızda sorun olabilir bilgisayarınız ADSL modeminizden ip alamıyordur. DNS lerinizde de sorun olabilir bir modemi kapatıp tekrar açarsanız düzelecektir. |
walla abi benim kaspersky son 2 ay oncesi surekli acıktı, kardesim oyun doldurunca pcye oyun acıkken kapamak zorunda kaldım son 2 gundur yine acık ve 2 gundur surekli bu hatayı veriyo |
Bağlantı hatalarında sorun var görünüyor.. Sınama yapıldığında bu seferde "8007274c bağlantısı kurulamıyor" hatası verdi.. varmı bunun kesin çzöümü? |
Arşivi inceledim.. Mercury adlı programı kullandığımda "Default NS "messenger.hotmail.com :1863" hatası veriyor.. Sunucu çökmüş desem sunucu sayfasında aktif görünüyor.. Yokmu yardımcı olabilecek biri? |
Sorun Türkiye'de var sadece. E-buddy gibi web üzerinden messenger oturumu açmaya olanak tanıyan bir hizmeti de deneyebilirsiniz. |
Sorun türkiyede varsa sorun bende deil demekki =) Thanks.. E-buddy gibi sitelerin güvenirliği ne durumdadır peki?.. Yada güvenilir bir sitye söyleyebilrmisiniz? Kolay gelsin.. |
Alıntı:
Web and Mobile messenger everywhere - eBuddy former e-messenger |
Lutfen yardim edin, Messenger acmak isterken 80072EFD hatası almaktayım, baglantı sorun gidericisini calistirmama ragmen sorun düzelmiyor, sorun giderici calısırken bu hatayi veriyor. http://img218.imageshack.us/img218/6711/adszmi0.jpg sizce bunun sebebi nedir? |
Alıntı:
Birçok kullanıcı şu an Messenger'da oturum açamadıklarından şikayetçi. Ayrıca hotmail ve live domain'lerine de bağlanamadıklarını bildirdiler. Sorun bölgesel ve telekom kaynaklı bir sorundur.Alternatif olarak eBuddy hizmetini deneyebilirsiniz... Gerekli açıklama yapılmıştır.Yani senin sisteminden kaynaklanan bir problem değil. |
| Saat: 19:30 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık