![]() |
uykusuz kalıp bozuk atmadığım tek yer |
MsXLabs ''HAYATTIR'' :) |
MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında Uykusuz gecelerimi, güzel geçirmek için hazırlanmış bir forumdur, bence :) |
MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında Aradığım bilgileri en öne çıkartan ve bana en yardımcı olan sitelerden birisi. Geniş bilgi kaynaklarıyla eğlendirirken öğreten bir site. :smiley32: |
MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında Kısaca " BENİM EVİM " |
Hayatımdaki gördüğüm en güzel forum sitesi.Üzerine bidaha forum sitesi geleceğini sanmıyorum. |
Bise derdimde demiom çünkü Kelimelerle Anlatılamaz HaHaHaybi! :D |
Alıntı:
Forumu nasıl kullanabilirsiniz?:tıklayın Forum kuralları:tıklayın daha fazla bilgi için tıklayın |
MsXLabs öncelerde Messenger ağırlıklı bilgi paylaşımı yapmış bir forum sitesidir. Ancak şimdilerde Messenger, Hotmail, kullanılmadığı için sanırım ağırlık Skype ' ye verilecek. Bunun dışında üye olmayan insanlarında her türlü konu hakkında gelip soru sorabileceği bilgi alabileceği bir sitedir. Burada herkes birbirine yardımcı olur. :) MsXLabs Ekibini görmek için; MsXLabs Ekibi (Adminler, MsXTeam, Moderatörler ve VİP Üyeler Kurallar İçin; Site ve Forum Kuralları MsXLabs Sıra dışı web sitesi. Karanlığın Mavi Yüzü... |
msXLabs gerçekten ödevlerde birebir katkı sağlayan bir site. Bu yüzden bu siteyi açanlardan teşekkür ederim ödevlerime çok katkı sağlıyor Bundan dolayı insanlara birkaç ufak tefek yardımlar yapıyorsunuz Kısacası ben kendi adıma teşekkür ederim... |
| Saat: 20:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık