![]() |
şifre unutum |
ben şifremi burda nasıl değiştircem |
Alıntı:
Alıntı:
|
değiştirme Alıntı:
|
Alıntı:
|
şifremi deyiştirmek istiyorum Alıntı:
|
Alıntı:
|
ıd adresimi değitirmek istiyorum. |
şifre değitirme |
Alıntı:
|
msn parolasını deyiştir paeolamı deyiştirmek istiyorum |
Alıntı:
|
şifremi degiştirmek istiyorum |
Alıntı:
|
parolamın değişmesini hiç kimsenin açmamasını istiyorum onun için de bu siteye güvene ben buraya parolamı değiştiriğ hiç kimsenin açmamasını istiyorum |
Alıntı:
Şifrenizi değiştirmek için>https://account.live.com/ChangePassw...rp=SummaryPage |
ben emesenimi kapatmak yada dondurmak istiyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
xkardelenx |
Alıntı:
parolamı değiştirmek istiyorum |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
msn şifre msn min şifresini nasıl degiştirebilirim |
Alıntı:
http://img46.imageshack.us/img46/982/captureriy.jpg |
şifre kurtarma sayfasında gizli sorumu goremıyorum yakın zaman once msn şifremi unuttum şifremi unuttum sayfasına gırdıgımde ise altarnatif e posta yonergesini goruyorum gizlı yanıtım cıkmıyor yardımcı olursanız sevınırım :*( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sıfre ve msn degıstırme sifremi ve msn mi degıstırecem arkadasımdan aldım o gırıp duruyor |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
msn adresimin gizlisini ve parolasını unuttummmmmm lütfen yardım edin :SSSSSSSSSSSSSSSSSS(((((((((((((8 |
Alıntı:
|
şifre değiştir |
.' msnim calındı hesabıma giremiorm. sifremi bilmiorm. gizli soruyu bilmiyorum. gizli soruyu hesabı açmadan değiştirebilmemin bi yolu var mı.? şimdiden teskkrler |
msn şifre arkadaşlra ben hem parolayı hem gizli yanıtı unuttum yönergerlede başka msnyi kayıtlı deil nasıl deiştirebilirim |
porola hotmail. şifre deyiştir |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
slm arkadaşlar ben msnemi acamıyorum şifremide yazmaam raman şifre veya e_pota adresi yanlış diyor bütün secenekleri kullanmama ragmen acamıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekürler |
benimmsn şifresi herkes giriyor arkadaşlarıma küfür ediyorlar msn şifresini degiştırmek istiyorum |
şifre değiştirme [ şifre degiştirme |
msn şifremi değiştirmek istiyorum ama nasıl olacağını bilmiyorum lütfen yardım edin |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
değiştirmek istiyom |
Alıntı:
Alıntı:
|
şifredeyiştir |
hotmail şifreyideyiştir |