![]() |
ya ben EA yı gormedim konamı yaptım aslında en ıısı EA |
Rockstar Games. |
Ubisoft bildiğim en iyi oyun firması.Sitesine bir göz atın isterseniz. Ubisoft |
EA GAMES HER TÜRLÜ :banana: |
tabii ki de EA Games Cevap bu yani çok basit (Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(co)(co)(co) |
EA Games yapımcı Bir firma değildir EA oyun yapmaz EA damgalı bütün oyunların yapımcıları farklı firmalardır Battlefield EA damgalıdır fakat DICE ürünüdür, Crysis EA damgalıdır fakat CryTek ürünüdür, NFS serisi EA damgalıdır fakat hemen hemen her serisi farklı firmalar tarafından yapılan bir üründür buna en son NFS MW 2013 Criterion games Talip olup ürünü geliştirerek piyasaya sunmuştur ve bunun gibi daha bir çok oyun, konu biraz karışık bunu bu şekilde ölçmek biraz saçma olur. Blizzard aslında en kaliteli olanıdır fakar EA kadar ürün sunmadığı için herkes tarafından tam anlamıyla tanınmaz.. |
Tartışılmaz EA GAMES (Y) |
EA GAMES |
EA GAMES BENCE.. |
asdasdsa CAPCOM u koymamıslar :SAssdadasd :D:D |
CRYTEK, Crysis yeter sadece bee. (H) Crysis sürmeye devam ederse Crytek'e talepler artacak emin olun. :) |
Ea süper bir firma bence |
Kesinlikle Konami. |
EA Games tabiki. Bu arada bir sorum olacak Valve oyun şirketi değil mi ? |
bu bir öznel yargıdır şekil a da gözüktüğü gibi |
ea games çünkü baska ii marka yok |
Tekrar, Crytek :) Crysis serisini görüyoruz, grafikler, efektler.. EA Games'te de var buna benzer ama Crytek herşeye rağmen daha iyi bence. |
e games her türlü nfs flna |
EA GAMES |
Ya EA games tartışmasız ---------- Mesaj tarihi 20:56 ---------- Önceki mesaj tarihi 20:55 ---------- Bide Crytek deneyin Home | Crytek |
Crytek. |
Benim için şuanlık CRYTEK. Fakat Sierra nezamandan beri oyun firması oldu ? :D |
Bence 1:EA 2:RockStar 3:Ubisoft 4:Crytek :P |
EA GAMES TABİ Kİ |
TABİKİDE EA :D |
Tartışmasız Blizzard bence. Oyun şirketlerinin lordu. |
EA GAMES |
Tartışmasız Oyun Stüdyosu :) |
Aslına biraz tartışılır çünkü hepsi birbirinden güzel oyunlar yaptı ama benim ilk oynadığım oyun "Need For Speed" olmuştur gönlümün en iyisi "EA games" :D |
Bence Rockstar Games Grand Theft Auto Kadar Sevdiğim Oyun Yok <3 İyi Forumlar |
Kesinlikle Ubisoft.Electronic Arts diyenler neye göre dedi acaba merak ettim *-) |
EA GAMES :D |
| Saat: 23:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık