MsXLabs
Sayfa 2 / 2

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/13794-asagidaki-ileti-tum-alicilara-teslim-edilemedi-sorunu.html)

ThinkerBeLL 15 Eylül 2009 00:26

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1489199)
bendede war ya ne zamn düzelir ki?:S

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1489200)
yha bende yazamıyom bi çözüm bulalım buna yoksa valla bu pc yi camdan atacam sinir oldum yha kızla konuşamadım :@

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1489201)
yalnız değilsinz :( Bnde de var o sorunn ! :'(

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1489202)
4 SENE SONRA AYNI SORUN BU GECE GENE VAR

yhaf ALLAHINI SEVEN YARDIM ETSİN NE BU YHA YAZDIKLARİM GİTMİYOR VE OLMUYOR HİÇBİRŞEY YAPAMIYORUM Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi: HATASI VERİYOR YAZDIĞIM HİÇBİRŞEY KARŞİ TARAFA GİTMİYOR YARDIM PLS

Dünya genelinde yaşanan bir sorun olduğu için zaman bilgisi maalesef veremiyoruz. Sadece beklemek durumundasınız.

Misafir 15 Eylül 2009 00:27

arkadaşlar aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi diyo yazdıkalrım gitmiyorr bana bi yardımcı olsanızz..

Misafir 15 Eylül 2009 00:32

beklemekten başka çare yok mu yhani şimdi... of çok can sıkıcı bişey

Sorun herkesde var

ThinkerBeLL 15 Eylül 2009 00:35

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1489209)
arkadaşlar aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi diyo yazdıkalrım gitmiyorr bana bi yardımcı olsanızz..

^ Dünya genelinde yaşanan sunucu tabanlı bir sorun, beklemek durumundasınız.

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1489214)
beklemekten başka çare yok mu yhani şimdi... of çok can sıkıcı bişey

Sorun herkesde var

^ Maalesef öyle.

Çözüm :) 15 Eylül 2009 00:37

Sorunu bende yaşadım ve araştırmaya kalktıgımda bir yabancı internet sitesinde buldugun çözüm ile bu sorunu gidermeyi başardım.ve hotmailin daha çok kufur yememesi için bunu paylaşıyorum :A

DEVAMI : MSN İleti Sorunu ve Sorununun Çözümü | Cl4ncy

Misafir 15 Eylül 2009 00:39

pc ye bugun format atıldı ama msn de ileti teslima edilmedi diyor ne yapmam lazım

Misafir 15 Eylül 2009 00:41

bekleyin düzelir....

Misafir 15 Eylül 2009 00:41

msn ileti teslim edilemedi diyor ne yapmam lazım

ThinkerBeLL 15 Eylül 2009 00:42

Alıntı:

Çözüm :) adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1489225)
Sorunu bende yaşadım ve araştırmaya kalktıgımda bir yabancı internet sitesinde buldugun çözüm ile bu sorunu gidermeyi başardım.ve hotmailin daha çok kufur yememesi için bunu paylaşıyorum :A

DEVAMI :

Emin olmadığınız ve kaynağı belli olmayan çözümleri önermiyoruz.

Misafir 15 Eylül 2009 00:44

AYNEN:s

evet yhaa .. ben kudurmadım ilk abimi çaĞırdım biLmiyorum dedi sonra bi internetten baksam belki buLrum deDimm ve buLDum

ilaksali 15 Eylül 2009 00:46

sorun duzeldi arkadaslar msn de yazişmaya devam hayirli olsun;))

ThinkerBeLL 15 Eylül 2009 00:50

Sorun düzelmiştir.

thehatred 15 Eylül 2009 00:50

hepimize geçmiş olsun :P

Misafir 15 Eylül 2009 00:55

ben yaptım :P

Misafir 15 Eylül 2009 02:48

aklınızda bulunsun, e-buddy den bağlanınca sorun bulunmuyor. :)

thehatred 15 Eylül 2009 03:27

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1489355)
aklınızda bulunsun, e-buddy den bağlanınca sorun bulunmuyor. :)

evet ama diğer insanlarında e-buddy ile oturum açması gerekiyor ;)

Misafir 22 Ocak 2010 12:23

yha rkadaşlar bnim arkim çevrim dışı yazıorum bana geri gelior bnde bni engelledi sandım ama bu siteye bakınca öyle birşey olmadıgını anladım site mukemmell:D:D:D:D:D:D:D:D:P

Misafir 26 Ocak 2010 20:41

MSN´de çevrim dışı anlık ileti yollayamıyorum:(
lütfen biri bana yardım etsin
çıkan hata mesajı =Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi... diyor

NE YAPMAM LAZIM , LÜTFEN YARDIM EDİN

Misafir 3 Şubat 2010 03:37

aynı sorun bende var Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi bune kafayı yiyecem yokmu bunun sorununu giderecek bir aklı başında insan bende akıl olsa zaen buralara kadar gelmem
arkadaşlar kafa bulmayın bilen varsa yazsın duamızı alsın yanlış yönlendiripte küfür yemesin adam gibi yardımcı olacak varsa sölesin duamızı alsın şimdiden tşkler K.İ.B bye

asla_asla_deme 3 Şubat 2010 03:45

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 262265)
Merhaba,

Messenger hizmetinde birkaç saattir dünya genelinde iletilerin karşı tarafa ulaşmaması, "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi:" hata mesajıyla karşılaşılması sorunu yaşanmaktadır. Bu problem sunucu tabanlıdır ve sizin bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek yoktur. Sabırlı olup sorunun giderilmesini beklemeniz gerekiyor.

Saygılar

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1678207)
aynı sorun bende var Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi bune kafayı yiyecem yokmu bunun sorununu giderecek bir aklı başında insan bende akıl olsa zaen buralara kadar gelmem
arkadaşlar kafa bulmayın bilen varsa yazsın duamızı alsın yanlış yönlendiripte küfür yemesin adam gibi yardımcı olacak varsa sölesin duamızı alsın şimdiden tşkler K.İ.B bye

.

Misafir 3 Şubat 2010 15:11

bir laç saate kadar gelir diyor 2 günden beri yoktur nasıl olacak bu iş anlamdım

Misafir 9 Temmuz 2010 01:28

ama ben tek kişiye gönderemiyorum buda sadece o kişinin pc sinde hata oldugunumu gösterio ben herkese gönderebiliorum sadece bir tek kişiye gönderemiorum

CastieL 10 Aralık 2010 07:18

Sebebini Anlamadığım bir Problem..

arkadaşlar messenger 8.5 kullanıyorum her zaman konuştuğum bi arkadaşımla artık konuşamıyorum . Dün güzelce konuştuk kapattık ertesi gün benim yazdıklarım gidiyor o bana yazınca iletilmedi diyor daha sonra aynı sorun bende oldu fakat sadece 1 kişi için oluyor bu anlamıyorum .. sürüm de değiştim 2011 yükledim fakat durum yine aynı birbirimize yazamıyoruz ?
yardımcı olursanız sevinirim...

Misafir 4 Ekim 2011 11:35

düzelmiyor bu sorun bir türlü

Misafir 7 Ekim 2011 11:04

aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi mesajı alıyorum ne yapmalıyım

Saat: 04:43
Sayfa 2 / 2

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık