![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
arkadaşlar aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi diyo yazdıkalrım gitmiyorr bana bi yardımcı olsanızz.. |
beklemekten başka çare yok mu yhani şimdi... of çok can sıkıcı bişey Sorun herkesde var |
Alıntı:
Alıntı:
|
Sorunu bende yaşadım ve araştırmaya kalktıgımda bir yabancı internet sitesinde buldugun çözüm ile bu sorunu gidermeyi başardım.ve hotmailin daha çok kufur yememesi için bunu paylaşıyorum :A DEVAMI : MSN İleti Sorunu ve Sorununun Çözümü | Cl4ncy |
pc ye bugun format atıldı ama msn de ileti teslima edilmedi diyor ne yapmam lazım |
bekleyin düzelir.... |
msn ileti teslim edilemedi diyor ne yapmam lazım |
Alıntı:
|
AYNEN:s evet yhaa .. ben kudurmadım ilk abimi çaĞırdım biLmiyorum dedi sonra bi internetten baksam belki buLrum deDimm ve buLDum |
sorun duzeldi arkadaslar msn de yazişmaya devam hayirli olsun;)) |
Sorun düzelmiştir. |
hepimize geçmiş olsun :P |
ben yaptım :P |
aklınızda bulunsun, e-buddy den bağlanınca sorun bulunmuyor. :) |
Alıntı:
|
yha rkadaşlar bnim arkim çevrim dışı yazıorum bana geri gelior bnde bni engelledi sandım ama bu siteye bakınca öyle birşey olmadıgını anladım site mukemmell:D:D:D:D:D:D:D:D:P |
MSN´de çevrim dışı anlık ileti yollayamıyorum:( lütfen biri bana yardım etsin çıkan hata mesajı =Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi... diyor NE YAPMAM LAZIM , LÜTFEN YARDIM EDİN |
aynı sorun bende var Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi bune kafayı yiyecem yokmu bunun sorununu giderecek bir aklı başında insan bende akıl olsa zaen buralara kadar gelmem arkadaşlar kafa bulmayın bilen varsa yazsın duamızı alsın yanlış yönlendiripte küfür yemesin adam gibi yardımcı olacak varsa sölesin duamızı alsın şimdiden tşkler K.İ.B bye |
Alıntı:
Alıntı:
|
bir laç saate kadar gelir diyor 2 günden beri yoktur nasıl olacak bu iş anlamdım |
ama ben tek kişiye gönderemiyorum buda sadece o kişinin pc sinde hata oldugunumu gösterio ben herkese gönderebiliorum sadece bir tek kişiye gönderemiorum |
Sebebini Anlamadığım bir Problem.. arkadaşlar messenger 8.5 kullanıyorum her zaman konuştuğum bi arkadaşımla artık konuşamıyorum . Dün güzelce konuştuk kapattık ertesi gün benim yazdıklarım gidiyor o bana yazınca iletilmedi diyor daha sonra aynı sorun bende oldu fakat sadece 1 kişi için oluyor bu anlamıyorum .. sürüm de değiştim 2011 yükledim fakat durum yine aynı birbirimize yazamıyoruz ? yardımcı olursanız sevinirim... |
düzelmiyor bu sorun bir türlü |
aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi mesajı alıyorum ne yapmalıyım |
| Saat: 04:43 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık