![]() |
msn plus yardım... єqєя мSηηızdє γazıηızıη вσLє ćıкмaSıηı ıSтıγσяSaηız вuγяuη Lıηк msnde plusta böyle bir yazı yazıyorum...bu eklentiyi nasıl kaldırabilirim... |
Alıntı:
|
yaaa ben yazı tipini indirdim konuşma penceresin ctstart! yaptım etkin olmadı bilen yazssın plss |
windows messenger 9.00 a da oluyomu? |
MSN Plus Live'de Şekilli Yazı Scripti Nasıl Kaldırılır? Msn'de Arkadaşımla Konuşurken Bir Şekilli Yazı Scripti Olduğunu Söyledi ve Gönderdi.Bende Scripti Aldım.fakat Şimdi Biriyle Konuşurken Yazı Tipimi Değiştirmemi , Hiç Okunaklı Olmadığını Söylüyorlar.Ben Normal Yazı Tipinden Değiştirmeyi Denedim Olmuyor , Sadece Rengi Değiştirilebiliyor.Script Ayarlarına Baktım Script Görükmüyor. Nasıl Kaldırabilirim? Yardım Ederseniz Sevinirim. |
arkadaslar yukledınız ctstart! yaptım olmadı sonra msnı kapayıp actım bıdaha ctstart! yaptım aktıf hale gectı |
Alıntı:
Eğer durumunuz gerçekten dediğim gibiyse, arkadaşınızın size gönderdiği dosyanın adını hatırlıyor ya da biliyorsanız bir buraya yazabilir misiniz? Bir şey için merak ediyorum. |
ya ben onu yükledim ama neden etkin olmadı nasıl ayarlıcaz? |
O arayüzü ne ki istemediqin kadar arayüzü var Pluse gir arayüzü al yaziO ona tikLadinmi sayisiz arayüzü cikiO hemde cOk Müthis seyler :) meseLa ben Karaip kOrsanLari oLan bir arayüzü kuLLaniOrum :) PAYLASIM ICIN TSK DOSTUM |
bn senin bu soruna cvp veremiycm ama bn indirdim ve kullanıorum çok güsel bi yazı tipi indir ve tekrar dene bnce |
olmuş gibi gözükmüo ama birine gönderince ctstart! yazdıktan sonra oluo |
bendede olmadu |
bende :| |
cok basit yha süper tşkler..:smiley9: |
Arkadaşlar ben yaptım yazıyor ama T harfini M die yazıyor bunun bir çözümü yok mu...? |
yha bn nası yükliycem lütfen yardımcı olun bana yardımcı olun lütfen nası yükliycem |
Alıntı:
Alıntı:
|
nasıl yapıcaz satın al filan diyo |
Alıntı:
|
Ya bende aynen böyle Laηєт вi γazı şєкLi ωaя..nasıl kaldırcam bunu yaa .. :S :S |
Yaptım ama hala olmadı yaa.. :S |
ya bana bi yardım edin bn bu programı yolladım ama ctstart da yaptım halaaa hiçbirşey olmadı ama yaaaaa ltf yardım edin bana :(:(:(:( |
yazı problemim sona erdi artık güzel paylaşım |
program çalışıyor ellerinize sağlık |
kardesim indircenis ctstart! yazcanız yazo karsıya qitmedise oldu demektir ama normal yazdınmı qozukmuoo karsıya qonderdinmi qozukuoo !! |
yha arkadaşlar bendede indiriyorum "script alındı fakat başlatılamadı" dio ben napacam |
Alıntı:
Bu komut Messenger Plus!'ın yüklü olup komutlarının da etkinleştirilmiş olduğu bir bilgisayarda bir Messenger konuşma penceresine /run komutunun ardından da yazılıp çalıştırılabilir. |
bende yapamdım yardım edin :D morriggan |
ya bi yükeldim bu prohramı ** kuramadım nsl kurucam :S |
Alıntı:
|
bende yazdım çıkmadı yane ole olmadı |
Alıntı:
ona eminim yane. bir üst sürümünü kurdum ondada istedigim gibi degiL .. *[¢=3]ƒσяzα gιяιş šαgℓαм [/¢=4] *[¢=3]ƒσяυмυη∂α ιηтяσšυ ναя [/¢=4] *[¢=3]αмα ρнρ yok уαηι gιяιş уσq[/¢=4] *[¢=3]ƒσяυм ¢σкмєšι šαηıяıм [/¢=4] ahada böLe cıkıo uyuz oLuom :(( imdaaatttttttttttttttttttttttttttt:*( |
Alıntı:
|
ya bende yükledmm ama açıormm microsoft word werio PK Oア25コWOS yazıyo bnde kapatıormm :@ :@8o|:hih!::sopa::moo: |
yaa olmuyo bnde denedimm yalanmı sölüonuz yaa |
Alıntı:
|
yha bı yardım edın acmak acın nabıcam anlamadımkı hangı programdan acıcam |
ewet bendede öyle ctstart! yaptım ama bişe olmadı yazı gene aynı yazı arkadaşım dedi ne diyosun:D:D:D |
kanka bnde yapamadım indirdik yüklemeye çalışom int. sayfası açılıo orda kalıo karışıq bı su işi kurulumunu yazsana tek tek nabıcazz |
Olmadı Neden |
O sizin sorununuz beyler bende oldu ve çalışıyorr konuşma penceresine ctstart! yazın sora entere basın sora yazı yazın bu kadar |
eee nereye tık ypacz :D |
Alıntı:
|
Bende yaptım oLdu şimdi teşekkürLer uzun zamandır böLe bir şey arıyordum :D |
gerçekten çok güzel bir script ilk sayfada indirme linki ve komutları var :) paylaşım için teşekkürler morrigan :cici: |
ben ındıremıyorum yaw |
Alıntı:
|
valla yapamadım bhen nassı oluo anlamadım |
Alıntı:
|
emre koçum küfür yasak :D |
| Saat: 05:04 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık