MsXLabs
Sayfa 2 / 4

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/19081-messenger-plus-ve-windows-live-messenger-uyumsuzlugu.html)

gs_bilge 25 Temmuz 2008 00:14

ben de SuqLaT_26 ile aynı sorunu yaşıyorum ama bende 8.5 yüklü zaten msn plus yükleyince aynı hatayı verio neden acaba???

cambaz 27 Temmuz 2008 17:36

Alıntı:

gs_bilge adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1131270)
ben de SuqLaT_26 ile aynı sorunu yaşıyorum ama bende 8.5 yüklü zaten msn plus yükleyince aynı hatayı verio neden acaba???

Aynı sorun bende de var.Var mıdır bir çözümü?

cambaz 30 Temmuz 2008 01:11

Çözümü yok mudur?formatın sorunu çözeceğini bilsem atacağım ama..

BuRaK74 30 Temmuz 2008 01:24

orjinal msn yüklü bende ondanda olabilirmi bilmiyorm bi deneyin arkadaslar..

xxvagusxx 30 Temmuz 2008 03:15

bendede live messenger ve live plus ın son sürümleri var ve kapat hatası alıyorum.daha önceden almıyordum fakat format attıktan sonra boyle bır sorunla karsılastım.daha sonra 3 kez format atmama ragmen hep aynı sorunla karsılastım.bozulmadan oncekı tek fark onlıne bı oyun yukledım onunla bı ılgısı olabılırmı acaba??? yardım edermısınız?

gs_bilge 1 Ağustos 2008 14:59

ben 9.0 sürümünü de yükledim aynı şekilde hata vermeye devam ediyo napmamız lazım kimse bilmio mu?

ahmetgns 1 Ağustos 2008 22:00

Messenger Plus! Live'ı yüklemekte ya da yükledikten sonra Messenger'da oturum açmakta sorun yaşayan arkadaşlar, bir hafta kadar sonra MsgPlus!'ın yeni bir sürümü yayımlanacak. O yayımlanana kadar biraz Plus!'sız idare edivermenizi, o sürümde de sorun devam ederse tekrar buraya Messenger sürümleriniz, kullandığınız diğer eklentiler ve işletim sisteminizi yazmanızı rica ediyorum.

pr3ns3s_53 3 Ağustos 2008 12:17

ay cıldırıcam ... anijand?? nedr bu sorunn cozumu ?? bı haftadr kaldırıp yulkemedıım program kalmadı:(:( snırlerım gerıldı yha:( arkadaslar napıcam been:(:(

arkadaslar bu sweetIM nedr ya?

torchbearer 3 Ağustos 2008 12:49

Alıntı:

pr3ns3s_53 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1137050)
ay cıldırıcam ... anijand?? nedr bu sorunn cozumu ?? bı haftadr kaldırıp yulkemedıım program kalmadı:(:( snırlerım gerıldı yha:( arkadaslar napıcam been:(:(

arkadaslar bu sweetIM nedr ya?

SweetIM, karşıdaki kişide de bu programın olmasıyla Windows Live Messenger'ın size sunmuş olduğu göz kırpmaları, ifadeler, uyarılar ve görüntü resimlerini bu program daha geniş bir şekilde sağlar. Bu program kurulu olduğunda diğer eklentilerle çakışma durumu olduğundan bazı sorunlar baş gösterebilir. Plus! ın kurulmaması veya kurulsa da olağan çalışmama durumu gibi.

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1136345)
Sorun devam ederse tekrar buraya Messenger sürümleriniz, kullandığınız diğer eklentiler ve işletim sisteminizi yazmanızı rica ediyorum.

ahmetgns'nin dediği gibi Messenger Plus! Live kurduktan sonra Windows Live Messenger'ı açamayanlar Messenger Plus! Live'ı tamamen kaldırın ve sonra yeniden kurun, sorun düzelmez ise; bir hafta içinde çıkacak yeni sürümü beklemelisiniz.

pr3ns3s_53 10 Ağustos 2008 23:32

Alıntı:

SuqLaT_26 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1129706)
Windows Live Messenger 8.1 kullanıyorum MsgPlusLive yülüorum böle bi hata ile karşılaşıyorum yardım edebilirmisiniz..:(

http://img386.imageshack.us/img386/79/adszsd7.jpg

ya arkadaslar benım surum 8.5.1302.1018.. bana da aynı hata raporunu werıo... nedr bu yha:( wallahı kafayı yedım bı aydr:):) gectm artık plusdan .. da neden ama nedeeeeeeeeeennn:(:( çldırıcam :):):)

pr3ns3s_53 11 Ağustos 2008 15:48

luutfen luutfen ...:( bırılerı yardım etsın... ne snır bozucu bısey oldu bu uyumszluk yhaa:(:( herseyı yaptm olmuo olmuo.. hala hata raporu...:break:

gs_bilge 11 Ağustos 2008 18:16

yenisi çıkmış plus ama ben msni de yeniden kaldırıp yükledim 8.5, 8.1, 9.0 hepsini ama yine de aynı hata devam ediyo ??????

xxvagusxx 11 Ağustos 2008 19:40

Alıntı:

gs_bilge adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1143904)
yenisi çıkmış plus ama ben msni de yeniden kaldırıp yükledim 8.5, 8.1, 9.0 hepsini ama yine de aynı hata devam ediyo ??????

aynen arkadaslar.bendede hala devam ediyor.vırus taramaları da yaptm onunla da bı ılgısı yok.buna bı cozum bulunamaycak sanırım :((

torchbearer 12 Ağustos 2008 11:56

Windows Live Messenger üzerinde SweetIm ve SmileyCentral programı kullanılarak Messenger Plus Live yüklendiğinde oturumun açılmama sebebinin devam etmesi halinde vereceğim linktekileri okuyup yazıları takip edin.

http://www.msghelp.net/showthread.php?tid=70936

ahmetgns 12 Ağustos 2008 12:39

Sorunun düzelmediğine üzüldüm arkadaşlar. Şu an benim yapabileceğim bir şey yok maalesef. Sizin yapabileceğiniz en iyi şey ise Messenger kapandığında Hata Raporu göndermeniz. Patchou, bu hata raporlarının çok işine yaradığını ve muhakkak gönderilmesi gerektiğini yazmıştı.

Bir de önereceğim iki şey vardı. Biri Messenger Plus!'ı yükledikten sonra hata aldığınızda Program Ekle veya Kaldır penceresinden Messenger Plus! Live'ı seçip "Messenger'ı Onar" yöntemini tüm kutucukları işaretleyerek denemeniz.

İkincisi, Messenger'ı yükledikten sonra Messenger Plus!'ı yüklemeden ya da yükledikten sonra Messenger klasörünün bir kopyasını oluşturup Messenger'ı o kopya klasördeki msnmsgr.exe dosyasından başlatmanız. Messenger Plus!'ın Messenger'a yüklenebilmesi için Messenger klasörünün içinde msimg32.dll (Loader of Messenger Plus! Live) dosyasının olduğundan emin olmalısınız. Bu dosyayı Messenger Plus!'ı yükledikten sonra Messenger'ın asıl klasörününün içinde bulabilmeniz gerekir. Oradan kopyalayıp kopya klasörün içine yapıştırın. Bir de msnmsgr.exe dosyasının adını da başka bir şeye değiştirmeniz belki işe yarar.

gs_bilge 12 Ağustos 2008 18:22

yok walla ne yaptıysam olmuyo, yalnız bişeye dikkat ettim programlardan kaldırırken msn plus logosunun üstünde engelleme işareti var normalde de öyle mi oluyo acaba listede ?

ahmetgns 12 Ağustos 2008 21:06

Alıntı:

gs_bilge adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1144742)
yalnız bişeye dikkat ettim programlardan kaldırırken msn plus logosunun üstünde engelleme işareti var normalde de öyle mi oluyo acaba listede ?

O simge, Messenger Plus!'ın kaldırıcı programının kendi normal simgesi.

gs_bilge 12 Ağustos 2008 23:22

hmm peki dikkat etmemişim demek ki napcaz o zaman ?

xxvagusxx 16 Ağustos 2008 17:00

bende bir çok kez format atmama ragmen sürekli aynı problemle karsılıasıyordum.son bır kez format atıp xp service pack 3 ü de kurdugumda sorunla karsılasmadım.bunu problem yasıyan butun arkadaslara soylemek ıstıyorum.son çıkan live plus 4.70 sürümü ile beraber service pack 3 ü kurup bu sorundan kurtulabılırsınız...

Tınmaz Melaike 17 Ağustos 2008 12:49

şimdi benim bilgisayarım yeni iki ay oldu alalı bn buna ateş duvarı kurmuştum interneti açamadığımdan dolayı kaldırdım sonra windows installer kuruluydu bende işte msn plus son sürüm vardı bide discovery live vardı düzgün çalışırken birden kapandı hata verdi bi daha msn açamadım araştırdım plusu kaldırınca açıldı ama heryerde kod var çok kötü bi durum işin ilginç yanı benim sistemimin kurulu olduğu kullanıcı administrator kısmında msn açılmıyor mesela bilgisyara başka bir kullanıcı eklediğimde msne plusu kabul ediyor service pack 2 kullanıyorum 3 ü yükleme çalıştığım zaman istenilen sürüm blunamadı dedi noluyo anlamıyorum format atamam herşeyim gider bi sürü programım var ve çoğunun setupunu kaybettim yardım edin lütfen

ahmetgns 17 Ağustos 2008 16:12

Alıntı:

tınmaz melaike adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1148981)
.. işin ilginç yanı benim sistemimin kurulu olduğu kullanıcı administrator kısmında msn açılmıyor mesela bilgisyara başka bir kullanıcı eklediğimde msne plusu kabul ediyor...

Böyle yeni bir hesap açıp Messenger'ı Plus! ile birlikte neden kullanmak istemiyorsunuz ki? Hem böylece programlarınızı da kaybetmezsiniz.

Tınmaz Melaike 18 Ağustos 2008 13:15

olmaz öyle kullanamıyorum çünkü ana kullanıcıya erişim yasaklandı dio belgelerimi göremiyorum programlarımı açamıyorum oysaki bilgisyar yöneticisi olarak hesap açıyorum bu sorunu halletmem lazım birde bişi farkettim ne kadar msni kaldırıp yüklesemde ifadelelrim gitmiyor sanki hiç kaldırmamış gibi eski halinde çıkıyor karşıma lütfen plus gibi renk veren başka bi program yokmu heryer kod

ogretmen_27000 20 Ağustos 2008 00:30

inşallah sorununuza çözüm olur...

https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/194994-msn-plus-yukleyince-bilgisayar-hata-raporu-gonderip-kapaniyor.html

gönderdiğim link olmazsa aşağıdaki linki bi deneyin...

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

Bluesorrow 25 Ağustos 2008 18:44

live messenger ın son sürümünü kullanıyorum plus indirdim ama msn açılmıyor plus ı kaldırınca açılıyor plus kullanmak istiyorum livekaldırıp yeniden yükledim plus ıda yeniden yükledim ama açılmıyor plus ı kaldırdım sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

gs_bilge 29 Ağustos 2008 17:39

hala bi çözüm yok mu bu soruna sıkıldım renksiz kullanmaktan ????????*

kkkarakurttt 31 Ağustos 2008 12:36

arkadaşlar benim sorunum biraz daha farklı :S
2 hafta kadar önce vista yüklü laptop aldım.messenger yüklü plus ta yüklü.ek olarak ne dinliyorum da yüklü.msn sorunsuz açılıyor ama messenger a herhangi ir ek yüklendiğinde kamera açamıyorum :S çoklu oturum açma yaması veya plus yüklediğimde kamera açılmıyor.sadece msn yüklüyken sorunsuz açılıyor.çok uğraştım çözemedim.umarım yardımcı olabilirsiniz..

kkkarakurttt 2 Eylül 2008 20:50

cevap gelmicek bilen yok galiba sağlık olsun.en iyisi xp ye dönmek vista kadar kasıntı bşy görmedim.iyi forumlar..

hllrrtfddef 27 Ekim 2008 16:55

ya bişey sormak istiyorum ben plusu yüklüyorum ama kimseyle konuşamıyorum konuşmayı basLatamadık dio napmaLıyım ben? Lütfennnnn yardım edinnnn lütfen :(!!!!!!!

NeutralizeR 27 Ekim 2008 19:33

Alıntı:

Bluesorrow adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1155822)
live messenger ın son sürümünü kullanıyorum plus indirdim ama msn açılmıyor plus ı kaldırınca açılıyor plus kullanmak istiyorum livekaldırıp yeniden yükledim plus ıda yeniden yükledim ama açılmıyor plus ı kaldırdım sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

Alıntı:

gs_bilge adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1159869)
hala bi çözüm yok mu bu soruna sıkıldım renksiz kullanmaktan ????????*

Alıntı:

hllrrtfddef adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1212945)
ya bişey sormak istiyorum ben plusu yüklüyorum ama kimseyle konuşamıyorum konuşmayı basLatamadık dio napmaLıyım ben? Lütfennnnn yardım edinnnn lütfen :(!!!!!!!

Tam olarak hangi Windows Live Messenger ve Messenger Plus! sürümlerini kullandığınızı belirtmeniz gerek. Program Ekle veya Kaldır listesinden Windows Live Messenger'ı bulup "Destek bilgisi için burayı tıklatın." seçeneğine tıkladıktan sonra "Onar" tuşunu kullanarak WLM'yi onarmayı deneyin.

0weRap 1 Kasım 2008 16:52

bendede war ama bende hiç bir hata wermiyor ???

fatih9341 18 Kasım 2008 21:25

benım sorunum su windows lıve messeger yukeldım+ messenger plus ı daha sonra msn yı actıgımda 2 dk ıcınde msn den atıyo hata verıyo ve hata roparunu gonder,gonderme cıkıyo hata raporu su bılgıyı ıcerıyomus
AppName: msnmsgr.exe AppVer: 8.1.178.0 AppStamp:45b12d6a
ModName: ws2_32.dll ModVer: 5.1.2600.5512 ModStamp:48037fc1
fDebug: 0 Offset: 00004c2d

virüs programı olarak NOD32 KULLANIYORUM orjınal wındown xp home edıtıon yuklu + messenger plus ı sılınce sorun cozuluyo ama tekerar yukleyınce gene aynı sorun LUTFEN ACLI YARDIM EDIN :S

ahmetgns 18 Kasım 2008 23:38

Alıntı:

fatih9341 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1232359)
benım sorunum su windows lıve messeger yukeldım+ messenger plus ı daha sonra msn yı actıgımda 2 dk ıcınde msn den atıyo hata verıyo ve hata roparunu gonder,gonderme cıkıyo hata raporu su bılgıyı ıcerıyomus
AppName: msnmsgr.exe AppVer: 8.1.178.0 AppStamp:45b12d6a
ModName: ws2_32.dll ModVer: 5.1.2600.5512 ModStamp:48037fc1
fDebug: 0 Offset: 00004c2d

virüs programı olarak NOD32 KULLANIYORUM orjınal wındown xp home edıtıon yuklu + messenger plus ı sılınce sorun cozuluyo ama tekerar yukleyınce gene aynı sorun LUTFEN ACLI YARDIM EDIN :S

Messenger live plus keeps crashing

Messenger Plus! forumunda aynı şeyden muzdarip iki kişi vardı ve sorunlarını çözebilmişler. Yukarıdan okuyabilirsiniz. Bilgisayarınızda muhtemelen Messenger'la ilgili bir virüs var ve o, Plus!'ın çalışmasını engelliyor. Tam bir sistem taraması yapmalısınız sanırım.

fatih9341 20 Kasım 2008 15:34

sorunum hala cozulmus degıl format attım gene aynı vırus tarrattım bısey bulamadı daha sonra sıldım tekrar yukledım oldu ama yarın gene aynı.Sadece 1 gun duzelıyo yarın gene aynı hata :S LUTFEN yardım edın :*(

ReckoninG 20 Kasım 2008 18:03

Merhaba hocam bende windows vista msn 8.5 ve msn plus 4.70 vardı yanlış hgatırlamıyorsam.Geçenlerde msn plusı açtığımda tamam iptal uygula yazılarının olmadığını fark ettim.Ve ikonlar pencereler büyümüştü.Sonra plusı kaldırıp yeniden kurdum bu seferde yükleme .exe sinde tamam iptal geri yoktu.Ama önceki yüklememde vardı.Kaldırdığım zamanda msnde konuştuğum kişinin yazdığı yazılar 4-5 punto olarak geliyordu.Sonra msn 8.5 sildim onun yerine 9.0 beta yı yükledim ve aynı font sorunu.Sonra msn plusı yükleyeyim bari dedim bir baktım ki msn plusın 4.79 versiyonundada tamam iptal uygula geri vs. yok.Kafayı yicem:@ lütfen yardım edin:*(

ahmetgns 21 Kasım 2008 00:57

Alıntı:

fatih9341 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1234175)
sorunum hala cozulmus degıl format attım gene aynı vırus tarrattım bısey bulamadı daha sonra sıldım tekrar yukledım oldu ama yarın gene aynı.Sadece 1 gun duzelıyo yarın gene aynı hata :S LUTFEN yardım edın :*(

Formattan sonra yüklediğiniz programlardan biri ya da birkaçı da bu soruna sebep oluyor olabilir. Belki de ws2_32.dll dosyası bir Windows dosyasıdır ve sizin Windows yüklemenizde bu dosya sorunlu olarak yükleniyordur. Sanırım bilgisayarınızda hiçbir zaman Plus!'ı 1 günden fazla kullandığınız olmadı ve hatta ilk defa geçenlerde yükleyip kullandığınız için bu hatayı yeni görür oldunuz. Messenger sürümünüz 8.1 gibi görünüyor, son sürüme 8.5'e yükseltmek bir çare olabilir mi acaba?

Alıntı:

ReckoninG adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1234349)
Merhaba hocam bende windows vista msn 8.5 ve msn plus 4.70 vardı yanlış hgatırlamıyorsam.Geçenlerde msn plusı açtığımda tamam iptal uygula yazılarının olmadığını fark ettim.Ve ikonlar pencereler büyümüştü.Sonra plusı kaldırıp yeniden kurdum bu seferde yükleme .exe sinde tamam iptal geri yoktu.Ama önceki yüklememde vardı.Kaldırdığım zamanda msnde konuştuğum kişinin yazdığı yazılar 4-5 punto olarak geliyordu.Sonra msn 8.5 sildim onun yerine 9.0 beta yı yükledim ve aynı font sorunu.Sonra msn plusı yükleyeyim bari dedim bir baktım ki msn plusın 4.79 versiyonundada tamam iptal uygula geri vs. yok.Kafayı yicem:@ lütfen yardım edin:*(

Sorununuzu yanlış konuda sormuşsunuz ama buradan cevaplayalım. Messenger Plus!'ın pencerelerinde kullandığı yazı tipi Windows'ta öntanımlı yazı tiplerinden Tahoma'dır. Bu yazı tipi sizin bilgisayarınızdan silinmiş, bozulmuş ya da başka bir sıkıntı oluşmuştur. Internetten bu yazı tipini bulup Denetim Masası > Yazı Tipleri'ne kaydederseniz sorunu muhtemelen aşmış olursunuz. (Yeni Tahoma yazı tipi dosyasını öncekiyle başarılı bir şekilde yer değiştirebilmek için sisteminizi Güvenli Kip'te başlatmanız gerekebilir.)

ottomann 17 Aralık 2008 11:11

Windows Live Messenger 9.0 ve MsgPlus Uyum Sorunu

W. live messenger 14.0.850 yükledim. bununla uyumlu msgplus 4.89 yükledim. ancak şöyle bir sorunla karşılaşıyorum.

konuşma pencerelerini görev çubuğunu (ekran altına) indirmişken, başka bir pencereyi aşağı indirdiğimde, konuşma penceleri kendiliğinden ekrana geliyor?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

luley 17 Aralık 2008 20:43

WLM 2009 14.0.8050.1202 sürümünü indirdim, ve önceki WLM 8.5 ve onla uyumlu msgplusu silmeden direk kurdumm WLM 14.0.8050.1202 sürümünü.
msni actigimda plusun WLM2009 da olmadigini farkettim netten arastirdim ve msgplusLive!4.79.0.342 versionunu indirip kurdum. yüklenmis görünüyo fakat plus live in bi cok özelligi calismiyo :(, suan calisan özellikleri msn kilidi birde sohbet sekmelerini bi pencerede topluyo ama onda da cok uyumsuz bi sekilde, benim sizden sorum ricam bu WLM 2009 14.0.8050.1202 sürümüne uyumlu MsgplusLive sitenizde bulabilirmiyim acaba yeni üye oldum acaip karisik geliyo site bana biraz ürkmüs durumdayim :S
msnimi eskisi gibi aliskin oldugum bütün artilariyla kullanmak istiyorum ne renkli nickleri görebiliyorum nede ses kütüphanesini kullanabiliyorum,nolur bana yardimci olun:(

NeutralizeR 17 Aralık 2008 21:03

Alıntı:

luley adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1259859)
WLM 2009 14.0.8050.1202 sürümünü indirdim, ve önceki WLM 8.5 ve onla uyumlu msgplusu silmeden direk kurdumm WLM 14.0.8050.1202 sürümünü.
msni actigimda plusun WLM2009 da olmadigini farkettim netten arastirdim ve msgplusLive!4.79.0.342 versionunu indirip kurdum. yüklenmis görünüyo fakat plus live in bi cok özelligi calismiyo :(, suan calisan özellikleri msn kilidi birde sohbet sekmelerini bi pencerede topluyo ama onda da cok uyumsuz bi sekilde, benim sizden sorum ricam bu WLM 2009 14.0.8050.1202 sürümüne uyumlu MsgplusLive sitenizde bulabilirmiyim acaba yeni üye oldum acaip karisik geliyo site bana biraz ürkmüs durumdayim :S
msnimi eskisi gibi aliskin oldugum bütün artilariyla kullanmak istiyorum ne renkli nickleri görebiliyorum nede ses kütüphanesini kullanabiliyorum,nolur bana yardimci olun:(

Maalesef henüz tam uyumlu Messenger Plus! sürümü çıkmamıştır. Kullanıma hazır olduğunda duyuracağız.

ahmetgns 18 Aralık 2008 10:48

Alıntı:

ottomann adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1259159)
W. live messenger 14.0.850 yükledim. bununla uyumlu msgplus 4.89 yükledim. ancak şöyle bir sorunla karşılaşıyorum.

konuşma pencerelerini görev çubuğunu (ekran altına) indirmişken, başka bir pencereyi aşağı indirdiğimde, konuşma penceleri kendiliğinden ekrana geliyor?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Messenger Plus!'ın 4.89 numaralı bir sürümü henüz yok. Messenger'ın son BETA sürümüyle uyumlu BETA sürümünün numarası 4.79. Messenger Plus!'ın, kullandığınız Messenger sürümüyle çalışması beklenen bir sürümü henüz yok. Kısa ya da uzun bir süre sonra çıkartılacağını tahmin ediyoruz. Kullandığınız Plus! sürümü kullandığınız Messenger sürümüyle kısmen uyumlu. Mesela sekmeli sohbetler özelliği çalışıyor ancak bahsettiğiniz hata da bu özellikten kaynaklanıyor. Messenger Plus!'ın sanırım 4.50 sürümlerinden yukarı her sürümde olan ve programcı tarafından da bilinen bir hata bu. Ancak bunu düzeltmek için daha kötü hatalar oluşacağından bu hatanın düzeltilmesi şu anda askıda bekliyor. Bu sorundan kurtulmak için Messenger Plus!'ın sekmeli sohbetler özelliğini kapatabilir ya da simge durumuna küçülteceğiniz en son pencereyi küçültmek yerine "Masaüstünü Göster" kısayolu düğmesine ya da Ctrl+D kısayol tuş birleşimine basabilirsiniz.

hizlibaslatdotcom 19 Aralık 2008 18:32

Windows Live Messenger 2009 ve Messenger Plus! Live 2009 Uyuşmazlığı

msn 2009 u yukledim geçen sonra msn plus'ıda yukledim 2009'a uygun olarak tabi ama sorunlar oluştu Bunlar ;
1-renk kodları felan sadece kodlar gozukuyor renk'ler değil örn
Kod:

[c=2]x[c]
2- biri ileti gonderdiğinde aşağıda yanıp sonuyodu artık o da olmuyo ses de gelmiyo ? yanıp sonmuyoda
3-mesela ben 2 kere ust uste yazınca hep aynı yere yazıyo yeni bi şey açmıyo :S

nası duzeltebilirim.

msn plus yuklu tercihler seçenekler'e bakıyom oyle bişi goremedim :S :*(:*(

fearLoo 19 Aralık 2008 19:30

ilk 2 sorun bende de var ama 3.sorun iletilerle ilqili seçeneklerden iletilere girip ordaki seçeneklerden düzeltebilirsin :)

hizlibaslatdotcom 19 Aralık 2008 22:36

sanıtım bu surumuyle uyuşmuyor :S

Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202)

uğurgökşen 19 Aralık 2008 23:12

Evet Uyuşmuyor Galiba Bende Yükledim Olmadı

yasirx 20 Aralık 2008 01:01

yeni wersion uyumlu ney war ??? :D

hizlibaslatdotcom 20 Aralık 2008 09:34

peki bu ses olayını nasıl halledicez :D o da mı plus'tan kaynaklanıyor

Misafir 20 Aralık 2008 12:11

Lütfen biraz bekleyin uyumlu sürümü hazırlanmaktadır. Windows Live Messenger 2009 sürümünde

Araçlar // Seçenekler // Sesler menüsünden değişik sesleri atayabilirsiniz.

NeutralizeR 20 Aralık 2008 12:29

Alıntı:

yasirx adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1262357)
yeni wersion uyumlu ney war ??? :D

Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch

Lpist_Yapı 30 Aralık 2008 20:51

Plus! ve Wlm 14.0.8050.1202 Uyuşmazlığı ?

Merhabalar, bir uyuşmazlık olduğunu konulardan okumuştum; fakat ben plus'ı 14.0.8050.1202 sürümünün üzerine kurduğumda nickleri renkli görmek haricinde diğer özellikleri kullanabilmekteyim. (msn kilidi, vs. vs. )
İndirdiğim sürüm 14.0.8050.1202 ile uyumlumu; uyumlu ise neden renkli nickler hariç, diğer tüm özellikleri kullanabiliyorum :S

Şimdiden teşekkürler.

ahmed 30 Aralık 2008 20:56

Alıntı:

Lpist_Yapı adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1273375)
Merhabalar, bir uyuşmazlık olduğunu konulardan okumuştum; fakat ben plus'ı 14.0.8050.1202 sürümünün üzerine kurduğumda nickleri renkli görmek haricinde diğer özellikleri kullanabilmekteyim. (msn kilidi, vs. vs. )
İndirdiğim sürüm 14.0.8050.1202 ile uyumlumu; uyumlu ise neden renkli nickler hariç, diğer tüm özellikleri kullanabiliyorum :S

Şimdiden teşekkürler.

14.0.8050.1202 sürümü ile sizin muhtemel indirmiş ve kurmuş olduğunuz 4.79.342 sürümü ile %100 uyumlu deildir bu yüzden renkli nick desteği yoktur.dier özellikler çalışıyor bazıları...

spider_ibo 3 Ocak 2009 03:03

2009 güzel beğendim ama eksikliklerini düzeltseler daha güzel olacak..
Başta şu ikisi;

-Sohbet geçmişi kayıt edilmiyor..
-Renkli isimler iğrenç bir şekilde kodlu çıkıyor..

Bizde beklemekteyiz :)

Saat: 00:33
Sayfa 2 / 4

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık