MsXLabs
Sayfa 2 / 2

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Hotmail Hesabıma Giriş Yapamıyorum (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/19487-hotmail-hesabima-giris-yapamiyorum.html)

Misafir 29 Ağustos 2009 16:41

hotmailim aktifmi degilmi nasıl ögrenebilirim.tşkr

Misafir 31 Ağustos 2009 01:30

merhaba ben mail leiim acınca internet explorer da acılıyor.ama ben başka bir tarayıcıda (google chrome) acılmasını istiyorum .yardımcı olurmusunuz

Misafir 12 Eylül 2009 15:38

Alıntı:

hotmail hesabımı açamıyorum

fransızca açılıyor herseferinde hotmail adresimi ve şifremi girmek zorunda kalıyorum

Misafir 16 Eylül 2009 01:43

Alıntı:

msn ye giriş sayfası
Bn internetden giriş ypmak istiyorum msnem bozuk çalışmıyor lütfn msnye girmem lazım

Misafir 18 Eylül 2009 23:16

msn giriş sayfam açılmıyo ilk önce parametrehatası diyodu ama şimdi ne parametre diyo ne bişey basıyosun hiç bişi yok yine aynı

Misafir 3 Kasım 2009 23:06

Alıntı:

complete the form below for windows live id
my last hotmail addres was "nmkkml64@hotmail.com" And its passwords were "egealp","omerege","egeomer","alpmert". But now I have forgetten my password. Ididn't remember the password. Please send my last correct pastword to that address: semasema1977@hotmail.com ...... Thanks you godby. me: namık kemal kurnaz from Uşak - Türkiye

triad 5 Kasım 2009 01:46

muhtemelen mozilla veya başka bi internet tarayıcı yüklemmissin...
internet explorer ı aç....
seçenekler....
varsayılan tarayıcıyı explorer olarak işaretle...
sorun kalkacaktır...

CaneR 6 Kasım 2009 11:41

ArkadaşLar aciL yardım...Msn de Mailimi Açamıyorum..

Arkadaslar bundan 15 gun once fln mailime rahat gırıyordum fakat sımdı gıremıorm :S

Henüz gelen kutunuz yok

Windows Live Hotmail için kaydolun ve büyük miktarda depolama alanına ve mükemmel güvenliğe sahip ücretsiz, özelleştirilebilir bir gelen kutusuna sahip olun.

Not: Hotmail kullansanız da kullanmasanız da her zaman kişi listenize gidebilirsiniz.

böyle diyor ve msn neden mail kutuma tıklayınca outlook expres acılıor :S arkadaslar yardmcı olurmusunuz.. msn uzantım W.cn bı tane daha mailim vardı onada aynı sey oldu facebookdan mailler geliyordu :S ne yapabılırım?

Misafir 7 Şubat 2010 12:40

Alıntı:

hotmail giris
hotmailim açılmıyor neden

Misafir 20 Şubat 2010 22:37

Hesabınız geçici olarak kullanım dışı bırakıldı yazıyor nasıl açabilirim??

Misafir 18 Mart 2010 19:25

varsayılan tarayıcı

slm arkadşlar ben sorunun çözümünü buldum once chrom kullanıyorsanız tarayıcıya tıklayın araçlar. seçeneklr. proxy ayarlarını değiştir.sonra programlar ve varsayılan web tarayıcısını explorer yap bu kadar.

aysel 22 Temmuz 2010 11:08

msn girişi yapamıyrm

ben uzun süredir şifremi unuttuğum için msn mi kullanmıyordum fakat acmam gerekiyo parolamı unuttum diye giriş yapıyorum ama msn yanlış diyo oysaki dogru gizli soruma bile giriş yapamıyorum zaten gizli sorumu da unuttum acaba uzun süredir kullanmadıgım için iptal mi oldu böyle birşey olabilirmi 2 senedir falan açamıyrdum bana yardımcı olursanız çok sevinirim cvbnızı bekliyrm,.

Misafir 17 Ocak 2011 15:41

arkadaşlar bende giremiyorum doğru şifre giriyorum yanlış şifre dio ne yapacağımı bilmiyorum

Misafir 27 Ocak 2011 20:34

yükleme yap dedikten sonra hotmail msn hesabımıaçamıyorum

msn hotmail hesabımı açamıyorum

Misafir 11 Nisan 2011 22:25

Tarayıcı nerde Cheromede ?

Misafir 12 Nisan 2011 17:38

Alıntı:

hotmaile gir ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum

adresim doğru. şifrem çok çokkkkk doğru ama hatmaile giremiyorum. yeter artık ya sinir oldum

Misafir 9 Mayıs 2011 21:17

"Microsoft, yaklaşık 20.000 kişinin Hotmail hesabını alt üst eden hata hakkında ilk kez konuştu.

Microsoft, geçtiğimiz günlerde yaklaşık 20.000 Hotmail kullanıcısının hesap içeriğinin silinmesi nedeniyle özür diledi.

Windows Live yöneticisi Chris Jones, blog'unda 17.355 Hotmail hesabının 'sunucular arasında yükleme dengelemesi' sırasında tüm e-postalarını kaybettiğini söyledi. Klasörlerin boşalması 30 Aralık'ta başlamış ve bu durumla karşılaşan kullanıcılar "Hotmail'e hoş geldiniz" mesajı almışlardı. Bazı hesaplar ise 10 yıl geriye gitmişti.

Bazı kullanıcılar Hotmail forumlarında Microsoft'tan e-postalarını geri getirmesini isterken, bir grup kullanıcı ise memnuniyetsizliklerini belirtmek için bir Facebook grubu kurdular."

Misafir 11 Mayıs 2011 18:00

arkadaşlar oyunun e posta adresini değiştirecem giremiyorum e posta yanlış diyo oysaki oyunda yazıyo posta adresim kopyala yapıştır yapıyorum olmuyor

Misafir 12 Mayıs 2011 22:57

slm

bende açamıyorum aynı sorun var napmalıyım

bynduygusal 13 Mayıs 2011 18:55

acill

hotmail sayfasına giremiyorum çünkü şifremi ve gizli soruyu değiştirmişler nasıl yapabilirm

Misafir 31 Mayıs 2011 12:45

hesabıma giriş yapamıyorum şifremi doğru girdiğm halde hep şifre yanlış diyor

1835294339 2 Haziran 2011 17:30

hesabınız kapanmış yeni posta gelmez eskiler silinir

Misafir 20 Haziran 2011 18:13

ya homail.com a giriyorum e posta ve şifremi yapıyorum, enter a tıklayıonca sayfa görüntülenemiyor deyip kapanıyo, ve msn den de gelen kutusuna tıkladığımda aynı şey olıuyor napmalıyım

Misafir 21 Haziran 2011 12:36

facebookta hesabım geçici donduruldu başkaları tarafından Allah rızası için yardım edin nasıl aktifleştirebilirim????

Misafir 22 Haziran 2011 00:08

saçmaladın be emmoğlu

Bu sorun genel arkadaşım henüz nedenini bilmiyorum ama na tarayıcı ne virüs değiil.... ben iş yerimde ki ağdan giremediğim maile evden sorunsz giriyorum .Farklı şehirlerden arkadaşlarımdada aynı sorun var

Misafir 24 Haziran 2011 07:25

arkadaşlar bende de benzer bir sorun var evdeki 2 b.sayardan da gelen kutusuna ulaşamıyorum msn ye sorunsuzca oturum açılabilirken gelen kutusuna tıkladığımda ''sayfa görüntülenemiyor'' uyarısı çıkıyor . farklı tarayıcılar denediğim halde sorun hala devam ediyor ... konu ile alakalı bilgisi olan varsa bizlerle paylaşsın lütfen ....saygılar...

Misafir 1 Temmuz 2011 19:29

Başlat -> Çalıştır -> regedit -> HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\SecurityProviders\SCHAN NEL -> DisableRenegoOnClient`sağ tkla ve düzenle -> Değer verisini ''0'' yap.

sonnefes34 5 Temmuz 2011 23:59

hotmail'e giremiyorum

arkadaslar son 1 aydır msn ıme sorunsuz bı sekılde gırıyorum kullanımdada hıc bır sıkıntı yok yalnız maıllerıma bakmak ıcın hotmaıle gırmeye calıstıgım zaman sayfayı acmıyor ben google chrome kulklanuyorum ve soyle yazıyor Oops! Google Chrome could not find by156w.bay156.mail.live.com

ınternet explover den gırmeye calısıtıgımda ıse Internet Explorer web sayfasını görüntüleyemiyor dıyor aynı sekılde mozılla ve opera da acmıyor yalnız herhangı bır baska bılgısayarda sorunsuz bır sekılde tum tarayıcılarda hotmaılı acıyor
ne olur ne olmaz dıye bılgısayarımı komple c sını d sını formatladım yenıden kurdum sorunum yınede cozulmedı bu sorunumu nasıl gıderebılırım yardımcı olursanız sevınırım

Misafir 2 Kasım 2011 17:27

yaw ben mailimi açıyorum e-posta ve şifre yazacağım yerde bu site bir sorunla karşılaştı diyor

Misafir 28 Kasım 2011 21:35

virüs taraması yapın. bir tür trojan sebep oluyor.

WestWizard 12 Aralık 2011 18:03

Hotmail Hesabına Giremiyorum

Acil yardım lazım beynimi paraladım bunun için fakat bi çaresini bulamıyorum, sorun şu, anneannemin hesabına giremiyoruz :D parolanızı sıfırlayına giriyorum yazıyorum işte ID + 6 karakter neyse sonra bilindiği gibi iki seçenek var
1 Bana e-posta sıfırlama bağlantısı gönder
2 Müşteri Desteği...
e posta sıfırlama bağlantısını gönder dediğimde bilmediğim birisinin hotmail adresi çıkıyor yani ben bu kişiyi tanımıyorum.ileri dersem sıfırlama bağlantısı o adama gidecek (gitti de zaten) benim amacım oradaki adresi değiştirip kendi adresimi yazmak böylece bağlantı bana gider ve şifreyi yenileyebilirim... hacklemeye çalışmıyorum kesinlikle.
(müşteri desteğini de denedim)
şimdiden teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum
bu arada gizli soru da yok malesef

Misafir 16 Aralık 2014 19:05

face hotmail giriş yok

facemin şifresini unuttum hotmail a
dresene giriş yapamyorm

Misafir 31 Ağustos 2015 12:05

kardeş nasıl düzeltebiliriz peki ben şifremi unuttum değiştire giriyorum böyle bir hesap yok diyor

Misafir 7 Aralık 2016 00:07

hotmail

hotmail hesabıma çok fazla yanlış parola yazdığım için engellendi ve gelen mesajları okuyamıyorum nasıl girebilirim

Heulwen 10 Eylül 2020 04:19

Otomatik mail ile ret yanıtı alırsınız sadece, yapay zeka da ne kadar soru cevaplarsam cevaplayayım yeterli bulmuyor...

Saat: 10:08
Sayfa 2 / 2

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık