![]() |
hotmailim aktifmi degilmi nasıl ögrenebilirim.tşkr |
merhaba ben mail leiim acınca internet explorer da acılıyor.ama ben başka bir tarayıcıda (google chrome) acılmasını istiyorum .yardımcı olurmusunuz |
Alıntı:
fransızca açılıyor herseferinde hotmail adresimi ve şifremi girmek zorunda kalıyorum |
Alıntı:
|
msn giriş sayfam açılmıyo ilk önce parametrehatası diyodu ama şimdi ne parametre diyo ne bişey basıyosun hiç bişi yok yine aynı |
Alıntı:
|
muhtemelen mozilla veya başka bi internet tarayıcı yüklemmissin... internet explorer ı aç.... seçenekler.... varsayılan tarayıcıyı explorer olarak işaretle... sorun kalkacaktır... |
ArkadaşLar aciL yardım...Msn de Mailimi Açamıyorum.. Arkadaslar bundan 15 gun once fln mailime rahat gırıyordum fakat sımdı gıremıorm :S Henüz gelen kutunuz yok Windows Live Hotmail için kaydolun ve büyük miktarda depolama alanına ve mükemmel güvenliğe sahip ücretsiz, özelleştirilebilir bir gelen kutusuna sahip olun. Not: Hotmail kullansanız da kullanmasanız da her zaman kişi listenize gidebilirsiniz. böyle diyor ve msn neden mail kutuma tıklayınca outlook expres acılıor :S arkadaslar yardmcı olurmusunuz.. msn uzantım W.cn bı tane daha mailim vardı onada aynı sey oldu facebookdan mailler geliyordu :S ne yapabılırım? |
Alıntı:
|
Hesabınız geçici olarak kullanım dışı bırakıldı yazıyor nasıl açabilirim?? |
varsayılan tarayıcı slm arkadşlar ben sorunun çözümünü buldum once chrom kullanıyorsanız tarayıcıya tıklayın araçlar. seçeneklr. proxy ayarlarını değiştir.sonra programlar ve varsayılan web tarayıcısını explorer yap bu kadar. |
msn girişi yapamıyrm ben uzun süredir şifremi unuttuğum için msn mi kullanmıyordum fakat acmam gerekiyo parolamı unuttum diye giriş yapıyorum ama msn yanlış diyo oysaki dogru gizli soruma bile giriş yapamıyorum zaten gizli sorumu da unuttum acaba uzun süredir kullanmadıgım için iptal mi oldu böyle birşey olabilirmi 2 senedir falan açamıyrdum bana yardımcı olursanız çok sevinirim cvbnızı bekliyrm,. |
arkadaşlar bende giremiyorum doğru şifre giriyorum yanlış şifre dio ne yapacağımı bilmiyorum |
yükleme yap dedikten sonra hotmail msn hesabımıaçamıyorum msn hotmail hesabımı açamıyorum |
Tarayıcı nerde Cheromede ? |
Alıntı:
adresim doğru. şifrem çok çokkkkk doğru ama hatmaile giremiyorum. yeter artık ya sinir oldum |
"Microsoft, yaklaşık 20.000 kişinin Hotmail hesabını alt üst eden hata hakkında ilk kez konuştu. Microsoft, geçtiğimiz günlerde yaklaşık 20.000 Hotmail kullanıcısının hesap içeriğinin silinmesi nedeniyle özür diledi. Windows Live yöneticisi Chris Jones, blog'unda 17.355 Hotmail hesabının 'sunucular arasında yükleme dengelemesi' sırasında tüm e-postalarını kaybettiğini söyledi. Klasörlerin boşalması 30 Aralık'ta başlamış ve bu durumla karşılaşan kullanıcılar "Hotmail'e hoş geldiniz" mesajı almışlardı. Bazı hesaplar ise 10 yıl geriye gitmişti. Bazı kullanıcılar Hotmail forumlarında Microsoft'tan e-postalarını geri getirmesini isterken, bir grup kullanıcı ise memnuniyetsizliklerini belirtmek için bir Facebook grubu kurdular." |
arkadaşlar oyunun e posta adresini değiştirecem giremiyorum e posta yanlış diyo oysaki oyunda yazıyo posta adresim kopyala yapıştır yapıyorum olmuyor |
slm bende açamıyorum aynı sorun var napmalıyım |
acill hotmail sayfasına giremiyorum çünkü şifremi ve gizli soruyu değiştirmişler nasıl yapabilirm |
hesabıma giriş yapamıyorum şifremi doğru girdiğm halde hep şifre yanlış diyor |
hesabınız kapanmış yeni posta gelmez eskiler silinir |
ya homail.com a giriyorum e posta ve şifremi yapıyorum, enter a tıklayıonca sayfa görüntülenemiyor deyip kapanıyo, ve msn den de gelen kutusuna tıkladığımda aynı şey olıuyor napmalıyım |
facebookta hesabım geçici donduruldu başkaları tarafından Allah rızası için yardım edin nasıl aktifleştirebilirim???? |
saçmaladın be emmoğlu Bu sorun genel arkadaşım henüz nedenini bilmiyorum ama na tarayıcı ne virüs değiil.... ben iş yerimde ki ağdan giremediğim maile evden sorunsz giriyorum .Farklı şehirlerden arkadaşlarımdada aynı sorun var |
arkadaşlar bende de benzer bir sorun var evdeki 2 b.sayardan da gelen kutusuna ulaşamıyorum msn ye sorunsuzca oturum açılabilirken gelen kutusuna tıkladığımda ''sayfa görüntülenemiyor'' uyarısı çıkıyor . farklı tarayıcılar denediğim halde sorun hala devam ediyor ... konu ile alakalı bilgisi olan varsa bizlerle paylaşsın lütfen ....saygılar... |
Başlat -> Çalıştır -> regedit -> HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\SecurityProviders\SCHAN NEL -> DisableRenegoOnClient`sağ tkla ve düzenle -> Değer verisini ''0'' yap. |
hotmail'e giremiyorum arkadaslar son 1 aydır msn ıme sorunsuz bı sekılde gırıyorum kullanımdada hıc bır sıkıntı yok yalnız maıllerıma bakmak ıcın hotmaıle gırmeye calıstıgım zaman sayfayı acmıyor ben google chrome kulklanuyorum ve soyle yazıyor Oops! Google Chrome could not find by156w.bay156.mail.live.com ınternet explover den gırmeye calısıtıgımda ıse Internet Explorer web sayfasını görüntüleyemiyor dıyor aynı sekılde mozılla ve opera da acmıyor yalnız herhangı bır baska bılgısayarda sorunsuz bır sekılde tum tarayıcılarda hotmaılı acıyor ne olur ne olmaz dıye bılgısayarımı komple c sını d sını formatladım yenıden kurdum sorunum yınede cozulmedı bu sorunumu nasıl gıderebılırım yardımcı olursanız sevınırım |
yaw ben mailimi açıyorum e-posta ve şifre yazacağım yerde bu site bir sorunla karşılaştı diyor |
virüs taraması yapın. bir tür trojan sebep oluyor. |
Hotmail Hesabına Giremiyorum Acil yardım lazım beynimi paraladım bunun için fakat bi çaresini bulamıyorum, sorun şu, anneannemin hesabına giremiyoruz :D parolanızı sıfırlayına giriyorum yazıyorum işte ID + 6 karakter neyse sonra bilindiği gibi iki seçenek var 1 Bana e-posta sıfırlama bağlantısı gönder 2 Müşteri Desteği... e posta sıfırlama bağlantısını gönder dediğimde bilmediğim birisinin hotmail adresi çıkıyor yani ben bu kişiyi tanımıyorum.ileri dersem sıfırlama bağlantısı o adama gidecek (gitti de zaten) benim amacım oradaki adresi değiştirip kendi adresimi yazmak böylece bağlantı bana gider ve şifreyi yenileyebilirim... hacklemeye çalışmıyorum kesinlikle. (müşteri desteğini de denedim) şimdiden teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum bu arada gizli soru da yok malesef |
face hotmail giriş yok facemin şifresini unuttum hotmail a dresene giriş yapamyorm |
kardeş nasıl düzeltebiliriz peki ben şifremi unuttum değiştire giriyorum böyle bir hesap yok diyor |
hotmail hotmail hesabıma çok fazla yanlış parola yazdığım için engellendi ve gelen mesajları okuyamıyorum nasıl girebilirim |
Otomatik mail ile ret yanıtı alırsınız sadece, yapay zeka da ne kadar soru cevaplarsam cevaplayayım yeterli bulmuyor... |
| Saat: 10:08 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık