![]() |
Evet kullanıyorum. Evlenme arifesinde azaltmaya başlamışdım. Ve bırakacaktım. Çünkü Eşimin ve Yavrularımın Sağlığı benim keyifi duygularımdan daha önemlidir. Ama Terk edildim, bende sigaraya yeniden başladım :( |
Hayır Kullanmıyorum...:) |
Evet kullanıyorum... :) |
allah'a şükür kullanmıyorum.kullananlarıda allah tez elden kurtarsın. |
Bugün bıraktım. |
Ben kendimi seviyorum !! Merak bile etmedim. |
Kendini Ve Sevenlerini Düşünen Birisinin İçeceğini Pek Sanmıyorum... Ne Yalan Söyliyeyim Bir Ara Kullanmıştım Ve Yaptığım Spor'u Bile Rahatça Yapamadım Çok Tıkanıyor İnsan İyiki'de Kullanmıyorum... Hiçkimseye Tavsiye Etmiyorum...:) |
Kullanıyorum ama bırakmayı daha çok istiyorum :faint: Kullanmayı düşünen özenen kimseye tavsiye etmem :sopa: |
Evet kullanıyordum ama Allaha çok şükür ki birşeyler vesile oldu bıraktım.Bir daha da kullanmak istemem.Allah uzak etsin, İçenlere de bırakması için yardım etsin |
HAYIR |
Kullandım ve üç ay önce bıraktım.Beni rahatsız eden birçok şey birden bitti,tavsiye ederim.Artık içmiyorum demekte güzel bir duygu:) |
Hayır kullanmıyorum. Kullananlarada acıyorum. Sigara kullanmak acizlikten vbaşka bir şey değildir benim için. Üzülünce yak bir sigara, sevinince yak bir sigara... Yazık yazık kullananların vücuduna yazık. Kullanacağımı da sanmıyorum. Büyük konuşmak istemiyorum ama babam kullanıyor ve onu içerken gördükçe bin kat daha nefret ediyorum o isim veremediğim şeyden. Sigara kullanmak acizlikten başka bir şey değil... |
Tabiki hyr |
Kullanmiyorum. ;) |
Hayırr... |
Hayır ve hayır |
evet kullanıyorum(ci) |
asla kullanmam böööğğğğ :) :D |
Kullanmayan baya çokmuş mutlu oldum fakat ben kullanıyorum .. insan alışkanlıklarından zor vaz geçiyor .. |
ASLA BANA SİGARA DEMEYİN... |
Hayır... :no: |
hayatta ama hayatta kullanmam.aa annem içiyor bırak desemde bırakmıyor |
Hayiir :no: |
Alıntı:
|
Evet.. *-) |
Kullanmıyorum.. |
Vücudum Allah tan bana emanet..Emanete ihanet olmaz sahip çıkmak lazım..(: |
Ewet we çok fena zararlarını yaşadım yaşamaya da dewam ediyorum. En yakın örnegi 2aydır faranjitim geçmedi mesela..ama yine de bırakmıyorum... |
allah korusun o şey içilirmi |
Hayır |
evet |
kullanmıyorum kullanalarada karşıyım |
Kullanmıyorum |
Ölene kadar hayır hayır ve asla! |
sağlıklı bir yaşam istediğim için asla kulanmıyorum ve diğer hayatımda da kullanmayacağım |
| Saat: 09:50 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık