![]() |
bilgisayarmda ses gemiyor dizütü bilisyarıdan ses geliyor ne apabilrim denetim masasıdai ses yazn ısmnda hiç bir şey yazmıyor yarddddıııııııııımmmmmmmmmmmmm |
bilgisayarın klavyesinde ses düğmeleri vadı. Başka klavye alınca ses tuşları olmadığı için sesini açamıyorum.ne kadar uğraştıysam sesi geri gelmedi.Ne yapa bilirim? |
yaa benim bilgisayarda herşey normal ama ses çıkmıyor. |
bilgisayarımdan ses cok kısık cıkıyor denetım masasını falan kurcaladım bır turlu duzeltemıyorum acaba ses kartı yanmıs ise ses hıcmı cıkmaz yada kısıkta olsa cıkarmı? |
benim hoparlörün seside tmm ama ses yok sizin dediğiniz herşeyi yaptım yok |
kardesim en buyuk sorun bende benim bilgisayarin hiccc sesi cikmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr |
Bizim bilgisayar laptop ama ses çıkmıyor dans etmem gerekiyor.Lütfen yardım edin.(her taraftan denedim) |
arkadaşlar ne hoparlörden nede kulaklıktan ses geliyor ne yapa bilirim arkadaşlar yardım edin pc hakkında fazal bişi bilmiyorum yardım edin |
Sistem Çubundan nerde |
arkadslar bnm gıbı ses cubugundakı kariştiriciya basıp devre dısı bırakmıs olanlar ıcın konusuyorm:D cozum onerisi aynı sekılde karıstırıcı ya gır ordan mozilla firefox un sesini yada explorer ın sesini artır:D belkı yardımım olmustur:D |
kardeşler her şey için sağolun ama kasa dün geldi abimde kabloları takarken jakları takmayı untmuş ben de yaptım ama sorunu olanlar için işe yarar Teşekkürler |
Bilgisayarımdan ses çıkmaması sorununu nasıl çzöerim? bilgisayarımdan ses çıkmıyor.herşey normal görünüyor.hoparlorler takılı ve sağlam.ses kartı normal ama ses çıkmıyor.napabilirim |
kardeşim kasaya takılan fare ve klavyenin fişinin takılan yerini kırdı.babam yeni klavye ve fare aldı.ama sorun ses çıkmıyor.llllllllllüüüüüüüüüüttttttttffffffffffeeeeeeeeennnnnnnnnn yardım edin. |
bilgisayarımdan ses çıkıyor ama mikrofondan ses çıkmıyıor bnm mikrofonum bozuk die başka bitane getirdim oda çalışmadı napabilirim sizce ??? |
Bilgisayarımdan niye ses çıkmıyor Bilgisayrda winamp windows media player vb. programları açıyorum hata veriyo Bad direct sound driver . please install proper drivers or select another device in configuration Error Code 88780078 diye yazılar çıkıyo neden acaba ????? |
ben oyun oynuyordum ses az geldi diye hoparlör ayarlarıyla oynarken oyunla birlikte hoparlör de takılınca birden bire ses gitti ne yapabilirim acaba |
yyaa abiler benim hem hopörlör hemde kulaklık var ama insan sesi nede girdim aykıt yok diyor takıyom ikisinide deniyom mikrofonu buluyo hopörlör ile kulaklıgı bulmuyor ama kulaklıgın mikrofonunu buluyor |
çevre aygıtı takılı gözükmüyor diyor |
Çocuklar herşey takılı.Galiba kabloda sorun var.Hiçbir ses duymuyorum bilgisayardan.Çünkü:Kabloda sorun var yeni hoparlör alcaz denicez yine olmazsa Kasada sonur var demektir. :) |
Benim pc laptop asagıda ses duzelme ayarı butonu yok falan sesde cıkmıo napcam drıwerıne ses kartına falan nasıl bakm laptopta |
İşletim sistemimi değiştirdim ses yok? Beyler ben Windows Vista Home Basic den Windows 7 ye geçtim driverları yükledim olmadı bide internetten yükledim olmadı yüknirkende vista falan diyor nasıl çözebilirim? driverlar Gigabyte g31m-s2l Asus VGA Driver |
benim bilgisayarımın hoperlöleri ayrı değil monitöründe sol taraftan ses alabiliyorken sağ ve üst hoperlölerden ses alamıyorum ayrıca "HD VDECK" programı var ses kesik kesik geliyor nasıl çözerim?yardımcı olursanız çok mutlu olurum sağolun |
Alıntı:
Ya ses denetiminde sağ ve sol kolon ayarlarını kontrol edin, sola cekilmiş olabilir ayarını ortaya getirin... ya da monitore giden ses kablosunda kopukluk olabilir bunları kontrol ettikten sonra sistem ses denetiminin 2+1 de olup olmadığına bakın, sesin kesik kesik gelmesi kablolarda bir kopukluğa işaret olabilir. |
leptobumun sesi çıkmıyor bir jak takıldı veya bir ak çıkarıldı diyor ne oldu anlamıyorum lülten yardımcı olurmusun |
arkadşlar ben ses driverini nasıl yüklicem internetten yüklemyee çalışıyorum saçmaa sapan şeyler yükleniyo benim AL833 bulan bir link göndersinn nolurr |
Bilgisayarımdan ses çıkmaması sorununu nasıl çzöerim? Alıntı:
eve geldiğimde jaklarla oynadım ve dedi çıktı kablo kırılmıştı.bende hapörrleleri iptal edip kuluklık aldım şimdi onları kullanıyom çok da güzell. TAVSİYE EDERİM ;) |
Problem? Bilgisayarımda ses sorunu yaşıyorum hoparlörüm takılı sesi açık ses kartı yüklü ses kartının driver programını açtım ses kontrölü yapıyorum ordan ses çıkıyor ama başka yerden ses alamıyorum sadece driver dan ses alıyorum bana yardım edin lütfen! |
bende de oluyordu çözdük hoporlörün fişi yalnış yere takılı |
Realtek AC97 Acil Yardım :( iyi forumlar arkadaslar ses kartım herşeyim yüklü ama ses gelmiyor acil yardımlarınızı bekliyorum delircem :mad: yardım eden etmeye çalısan herkesden allah razı olsun... http://f1207.hizliresim.com/z/j/9stuw.jpg Linki : http://f1207.hizliresim.com/z/j/9stuw.jpg http://f1207.hizliresim.com/z/j/9stx4.jpg Linki : http://f1207.hizliresim.com/z/j/9stx4.jpg http://f1207.hizliresim.com/z/j/9stz1.jpg Linki : http://f1207.hizliresim.com/z/j/9stz1.jpg Arkadaslar Çok Acil Yardımlarınızı Bekliyorum ! İyi Forumlar Herkese ! |
Link var mı driveri indiirme linki |
bilgiseyarımda ses yok ayarlıyamıyorum ses sistemim tamamen kayboldu onu hangi siteden yüklemem gerekiyo bi kaç site denedim ama hep gereksiz şeyler çıkıyo bilgiseyarın seçeneklerindeki hoporler resmi itti sadece msn resmi kaldı onları nasıl geri getirebilirim |
aynı şey bizde de aynı ses çıkmıyor |
ya bilgasayardan ses çıkmıyor kablolar falan doğru takılı bide ses çubuğuda gözükmüyor napmam gerek acil lütfen :( ??????????????????????? |
off ses bazen oluyo bazen olmuyooo ya :( |
ÖNCELİKLE SES KONTROLÜ YAPIN EYER BİR ŞEY DEĞİŞMEDİYSE SES KARTINI KONTROL EDİN YARARI OLMAZSA JACKIN TAKILIMI BAKIN SORUNUNUZ ÇÖZÜLMEZSE BURAYA YAZIN |
ses kartı nerde |
Ya Arkadaşlar ben Sorunu Buldum Da çözemiyorum Bigün Bilgisayarı Açtım Ekran Ttriyordu Onunla Bayaa Bi Uraştım En Son Arkadaş Ekran Kartı Sorunludur Dedi Sora Bi Müzik Açayım Dedim Ses Çıkmıyordu Bilgisayarın Ana sesleri de çıkmıyordu Ekran Kartı Güncelleme dedim GPU-Z die bşiy Çıktı İndir dim pencere deki Bütün Heryer Boştu (( http://gpuz.techpowerup.com/12/11/17/dnd.png ))Anladım ki ekran kartı silinmiş Ve Ses kartıda silinmiş (onuda drectX Den Örendim Ordada Heryer Boştu ) Nasıl Düzelte Bilirim Lütfen Yardım Edin Kafayı Yicemm .....:(((((((((((((( Ayrıca DirectX te Karşılaştığım Şey de şunlar View image: adsız //// View image: adsız1 |
Bilgisayarımdan ses çıkmıyor ve bazı programları( gta vc mt2 google earth vs. gibi )açmıyor Ekran Sorunu Veriyor Ve Bilgisayarımdan Ses TE Çıkmıyor Ne Yapablilirim Yardım EDin Lütfen |
bilgisayarın sesi neden gel miyor? |
Arkadaşlar bir arkadaşımız sonunda çözmüş.Ben daha deneyemedim ama bir arkadaşımıza ilettim ve bana çözdüğünü söyledi.Çok teşekkür ediyoruz. Sayın Osman ERDEM'e sonsuz teşekkür.. Çözüm(Bana yazdığı e-mail); Arkadaşım ben dün gece son kez uğraştım ve ses sorununu çözdüm. Eğer istersen tarif edeyim. ben şu şekilde çözdüm Anakartım asus onun driverlarının olduğu cdyi taktım. Oradan ses driverını buldum. onu bilgisayara kopyaladım. Çünkü doğrudan cdden uyumsuz format deyip kurmuyodu. Daha sonra denetim masasına gittim . Oradan donanım ve sesi açtım. Oradan aygıtlar ve yazıcılar sekmesi altında device manager'ı açtım. ses ve video yöneticileri başlığı altında high definition sound device(yani ses sürücüsüne) sağ tıkla sürücü yazılımını güncelleyi tıkla. Sürücü yazılımı için bilgisayarımı ara seçeneğini yani alttaki, seçeneği seç. Göz at kısmında cdden kopyaladığın klasöre tıkla oradan otamatik yükleyecek ve bilgisayarından sen gelecektir. Bende sorun çözüldü darısı senin başına Umarım sizlerinde sorunu çözülür..Saygılar. |
bende driver yok bilgisayarım win 7 biglisayarı temizlerken yanlışıkla sildim galiba win 7 de çalışan ses driwer i nerden bulabilirim |
ya çıkmıyor o driver mıdır nedir o ne ki ;( |
Ses problemi Arkadaşlar format attım pcye format atmadan once mikrofonum calısıyordu vista yukledım yeni mikrofon bile aldım yine ses gitmiyor bende pcde bi problem oldugunu dusunuyorum acaba ses için bi program fln mı indirmek gerekecek fazla bi bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim .:*( |
ses kartınızın sorunsuz çalıştığını kontrol edebilirsiniz |
Sorun Ya Bişe söyliycem DRİWER yüklü değil bendede yani bir şarkı açtığımda hiçbir ses çıkmıyor öncekinde çıkıyordu fakat şimdi çıkmıyor nedeni nedir ve DRİWER yüklesem bilgisayara birşey olurmu?nolur cevap verin!! |
bilgisayarımın sesi çıkmıyor bilgisayarımın sesi çıkmıyor ne yapmalıyım ? |
bilgi sayarımın ses düğmesi nerden açılıyor yardımcı olurmusunuz bilgi sayarımın ses düğmesini nerden açıcam yardımcı olurmusunuz teşekkürler |
Arkadaşlar ses sorunum var. Bilgisayarım sesi çıkmıyor babam yanlsıkla ses aygıtı silmiş ve ses aygıtı yok dior bilgisayarım eski Toshiba L-1O Her şei denedim ama bir sonca varamadım yardım edin lutfen . bir link verinde indiriyim vea çözumunu soylein bilgisayar eski o uzden harfler basmıyor anlayıs gosterin :) ve sağ altta da ses işaretim yok youtube den bir video sesi açmıyor veya başka bişey Acil mesaj atın :( |
Ses Sorunu Format attım her zamanki gibi driveri yükledim ama bilgisayarda ses yok hoparlörü veya kulaklığı yarım takınca ses var ama tam takınca ses yok çıldırıcam yarım takıncada elimle tutmam gerek yoksa ses gidiyor onboard ses kartı anakart ecs a55f-m3 via vt1705 |
Ses Sorunu Arkadalar windows 8 kullanıyorum.Kasamın arkasında 3 tane cak(yazılışın bilmiyorum) girişi var.Teki mikrofon teki ses diğerini çözemedim.Ama sadece sess kısmına taktığım aygıttan ses geliyor.Ben hem ses girişinden hem de ne işe yaradığını çözemediğim girişten ses çıkmasını istiyorum.Yani hem kulaklıktan hem de haporlerden ses gelmesini istiyorum.Bayağı kurcaladım ve araştırdım ama çözüm bulamadım.Yardım eder misiniz? |
| Saat: 05:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık