![]() |
samsung 3410 telefonuma nasıl man yükleye bilirim samsung 3410 telefonuma nasıl msn yükleye bilirim |
5800 Express music için WLan'dan bağlanan MSN programı varmı? 5800 E.M kullanıyorum. birkaçtane msn programı indirdim. WLan dan bağlı oldugum halde msn e girdiğim zaman 3G den baglanıyor. Yardımcı Olursanız Sevinirim. İyi çalışmalar. |
ya beyler bende blzck brey 9700 var da buna nasıl msn yüklicemm ??? |
sorun iyi günler benim telim 1680c ama msn yazıp 7777 ye yolladım.sonra şifre geliyor ayarları kaydediyorum ama sonra olmuyor yada nerye kaydediliyor.yardımcı olursanıız sewinirim iyi günler... |
arkadaşlar cep telefnuna msn indirmek için müşteri hizmetleri arayın ve indirmek için ayarları indirin tmm:)) |
a Alıntı:
|
nokia 7230 telefon aldım vodafone hat kullanıyorum msn yükleyebilir miyim? yükleyebilirsem de nasıl yapmalıyım şimdiden teşekkürler cevabınızı bekliyorum iyi formlar*-) |
6700S TELEFONA MSN NASIL YÜKLERİM |
nokia n8 icin msn slm arkadaslar yeni nokia n8 aldim ve onun icin msn ariyorum yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkürler |
cep tlf larına msn nasıl indirilir? nokia cep tlflarına neden msn indirmek bu kadar zor yoksa bu benim bilgisizliğim mi anlamadım |
Alıntı:
Cep telefonunuzdan Chat on your mobile phone | eBuddy Mobile Messenger adresine girin cep telefonunuzun markasını ve ardından modelini seçin 3. adımda indir yazısı çıkacaktır. Tıklayın ve indirin. Ayrıca aynı adresten bilgisayarınıza indirip bluetooth veya bağlantı kablosu yardımıylada bilgisayardan telefonunuza indirdiğiniz dosyayı atabilirsiniz. |
. Nokia c7 telefonum var msn nasıl yükleyeceğim hakkında bir bilgim yok yardımcı olur musunuz |
Alıntı:
Alıntı:
|
Nokia c7 ye msn yüklenemıyor dıye duydum doğrumu ? |
Sony ericsson aino Cebime msn programi yükleyemiyom ne yapmam lazim tskler |
Ebuddy indir kardeş sen |
Ebuddy telefona nasıl yüklenir? ebuddy nasıl yüklıcem telefonuma luften yardımcı olun |
nasil indirecem ya e buddy ben |
samsung gm 5650 cep telefonuna nasıl msn yüklerim |
msn kaldı allah aşkına |
| Saat: 19:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık