MsXLabs
Sayfa 2 / 3

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/)
-   -   Ses ayarları nasıl yüklenir? (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/218935-ses-ayarlari-nasil-yuklenir.html)

Misafir 3 Nisan 2010 10:06

gelişmiş ses ayarı silinmiş

gelişmiş ses ayarını nasıl yüklerim

Misafir 9 Nisan 2010 21:32

sorun

anycool s860m

Misafir 13 Nisan 2010 21:19

ben ses ayarı yükleyemedim nasıl yüklenir

Misafir 15 Nisan 2010 21:43

P5KPL-AM SE

Misafir 3 Mayıs 2010 00:42

format attım ama ses cıkmıyor

FELOO 3 Mayıs 2010 01:05

SES KARTI SORUNU

ASUS P5GC-MX SES KARTI YÜKLÜYEMIORUM HATA VERIOR NAPMAM GERKE YARDIMCI OLURMUSUNUZ =(

Misafir 5 Mayıs 2010 10:51

bilgisayar

bilgisayarın ses ayarların sildim ne yapmaliyım

Misafir 7 Mayıs 2010 11:45

merhabalar. Bir sorum olacaktı. ben ses ayarlarından kayıt bölümündeki mikrofon seçeneğini devre dışı bıraktım yanlışlıkla. şimdi de ses kaydetmek istediğimde aygıt bulunamadı diyor. ne yapmam lazım. ödevim var, acil cevaplar mısınız? cok teşekkür ederim

DiSs-eR 7 Mayıs 2010 14:12

Ziyaretçi; merhabalar. Bir sorum olacaktı. ben ses ayarlarından kayıt bölümündeki mikrofon seçeneğini devre dışı bıraktım yanlışlıkla. şimdi de ses kaydetmek istediğimde aygıt bulunamadı diyor. ne yapmam lazım. ödevim var, acil cevaplar mısınız? cok teşekkür ederim..

denetim masası-donım ve ses (katagoride)/ Klasik görünümde, ses, tıkladığınızda açılan sayfada mikrofon'a gelip sağ tıkla etkinleştir dediğiniz zaman eğer ses kartı programını silmediyseniz olur.

misafir; Asus-GC-MX SES KARTI YÜKLÜYEMIORUM HATA VERIOR NAPMAM GERKE YARDIMCI OLURMUSUNUZ =(

sistem özelliklerinden uaa ses codek paketini devre dışı bırakıp yeniden başlattıktan sonra HDA'nın R 2.48 sürümünü Buradan >( İşletim sistemini seçip indir ) eğer olmazsa yine uaa ses codec paketini devre dışı bırakıp bunu İndir kur olacaktır... hadi kolay gelsin

Misafir
Ziyaretçi bilgisayarın ses ayarların sildim ne yapmaliyım

bunları Yapmalısın.
1: bilgisayarın ses ayarların sildim ne yapmaliyım ilk önce aygıt yöneticisinden ses bölümündeki soru işaretli yada ünlem işaretli olan varsa üzerine sağ tılayıp anakart cd'sini taktıktan sonra sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir yapmanız yeterli olacaktır.
2: anakart cd'ni takıp içinddeki audio yazan klasörün içindeki, kurulumları yapın, (markasını söylemediğiniz için bilemiyoruz) oradaki kurulumları yapıp olana kadar denemenizdir. (her kurulumu yaptığınızda olmayanı bilgisayardan geri kaldırın)... bilgisayara uygunu bulduğunuzda olacaktır.

Misafir3 11 Mayıs 2010 18:05

ses

s.a benim rpc ses cıkmıyor realtek dirvar indirdim ama rtlc.sys fıllan yok diyo yardım

Misafir 21 Mayıs 2010 20:15

jordan

BENİM SAĞ ALT KÖŞEDE SES DÜZENEYİ YOK ve MÜZİK ACTIĞIMDA SES GELMIOR NE YAPACAĞIM ARKADAŞLAR

Misafir 28 Mayıs 2010 10:44

yardım etsin

Anakart Adı Foxconn K7S741MG-6L / K7S741GXMG-6L banada yardımcı olumusunuz bendede gelmıyo

Misafir 8 Haziran 2010 23:44

ses driver yükleyemiyorum

bilgisayarıma yeni format attım ve ses gitti anakartım winbond w83627hf-aw ses driveri indiremedim yardım edermisiniz acill lütfen teşekkürler.

Misafir 9 Haziran 2010 20:03

driver

MSI MS-7021 yardımcı olursanız çok sevinirim şşimdiden tşk ederim..

Misafir 13 Haziran 2010 09:26

Ses kartı

anaKartın maRkası:Gigabyte 6-Quad-S-Series ne olur yardımcı olun

Misafir 26 Haziran 2010 19:06

SESKARTI NASIL YUKLENIR VE KURULUR

Misafir 1 Temmuz 2010 18:06

ses kartımın hangi draver olduhuna nerden bakıcahım acaba lutfen yardım edin kulaklık aldım ses gelmıyor ama hoporlorden ses gelyor anlamadım gitit lutfen bi yardım ednnn

Misafir 13 Temmuz 2010 01:04

arkadaşlar banada bi yardımcı olursanız sevinirim bilgisayarda ses yok ses kartını internetten yükleyemedim sound blaster live 5.1 nerden bulurum naıl yüklerim nasıl çalışır

OkaN13213 13 Temmuz 2010 14:44

acil!! ses kartı realtek hd audio output linki :S:S:S:S

kardeş bizimde bi sorun var ses le ilgili driverin adı realtek hd audio output lutfen bulursanız nı lınkı full drıver lazım lutfen acil

caferno 21 Temmuz 2010 16:31

Alıntı:

sinyore adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1446449)
6630 sesini nasıl açabilirim?

Annene soR bak Bakalım nasıLmıs olm qörqüsüz müsün amq evLadı sen anca teLefonun acarsın yanında bi ses acma seyi var anana sokcan onu cıkarıp cosar zaten o TeLefon Anana söLe CaferNo ve JavieR123 Den ve Bütün seNin qibi soru soranların ******* sayqı ile anıyorummmm...!!!! :D Profilide kapayın aDmin annene seLamlaR qözlerine bosaLırım ...!

Misafir 6 Ağustos 2010 12:54

casper nirvana m762s ses kartı indimem için yarımcı olun

Misafir 14 Ağustos 2010 00:09

bılgısayarıma format atıldı
ses yok
yardımınızı ıstıyorum

Misafir 30 Ağustos 2010 10:00

ses nasıl yüklenir

kasaya yeni format attım sesleri nasıl yükleyeceğim lütfen yardım

ener 30 Ağustos 2010 10:06

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1818513)
kasaya yeni format attım sesleri nasıl yükleyeceğim lütfen yardım

Ses ayarlarınızın çalışması için öncelikle Ses kartınızın sürücüsünü (Driver) yüklemeniz gerekiyor.

Onboard(Tümleşik) ses kartı kullanıyorsanız bize anakartınızın marka ve modelini söyleyin yardımcı olalım.

Anakartınız ve sisteminiz hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için;
Everest Ultimate Edition 2006

Misafir 2 Eylül 2010 00:40

82801 gbm ses drevesi yüklenmiyor

Misafir 9 Eylül 2010 17:40

nasıl yuklucem hıc ses gelmıyor kartta bu yazıyır msi n 1996

Misafir 22 Eylül 2010 23:40

format attım ama ses cıkmıyor ne yapmalıyım

Misafir 26 Eylül 2010 23:08

bilgisayarmdan ses gelmiyor

bazen çalıyor bazen çalmıyor baglantılarda sorun yok yardım

küçük 1 Ekim 2010 14:32

pc me format attım ve ses kartı gıttı sımdı yukleyemıyorum pc yı alırken verdıklerı bı cd vr motherboard dıye yukledım onu ama olmuyo napmam gerek yardım lutfen..

Misafir 4 Ekim 2010 20:06

ffffffff

ses ayarları nereden ayarlanır

Misafir 10 Ekim 2010 12:29

aga ben everest programından bişi anlamadımda ses bagdaştırıcı yazıo ordada ATI Radeon HDMI @ ATI Radeon HD 2400 - High Definition Audio Controller yazı bu olabilirmi

Misafirserhat 10 Ekim 2010 14:42

nasıl daha çok ses çıkarkabilirim

Misafir 12 Ekim 2010 21:54

yaa arkadaslar bız eskı evımızde ses var dı baska ewe tasındık ses yok nasıl yapa bılrım

Misafir 27 Ekim 2010 13:42

ses çıkmıyor

sesi çıkmıyor nasıl açmalıyım lütfen yardımcı olunuz

Misafir 28 Kasım 2010 16:58

ses aygıtını tanıtamıyorum pc formatlandı aygıt kayboldu :(( lütfen yardımcı olur musunuz???

Misafir 12 Aralık 2010 21:39

sese ayarları

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1770905)
bilgisayarın ses ayarların sildim ne yapmaliyım

ses ayarlarını sıldım nasıl nerden yuklucem bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım sesle ılgıgı hıc bırsey kalmadı psde yarımınız ıcın teskurler

HandSome 12 Aralık 2010 22:18

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1878413)
ses aygıtını tanıtamıyorum pc formatlandı aygıt kayboldu :(( lütfen yardımcı olur musunuz???

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1895377)
ses ayarlarını sıldım nasıl nerden yuklucem bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım sesle ılgıgı hıc bırsey kalmadı psde yarımınız ıcın teskurler

Anakart cdsinden audio drıverını yükleyebilirsiniz.Cd yok ise Anakartınızın modelini biliyorsanız , Anakartınızın Sitesine gidin ... Modeli Aratın ve Bulun...Audio Drıverını ordan yükleyebilirsiniz.

Misafir 22 Ocak 2011 15:14

bilgisayara format attıktan bir kaç gün sonra bilgisayarımda müzik ve video sesleri gelmiyor...masa üstünde sağ alt köşede ses simgesi yok. bilgisayarım/özellikler/donanım/aygıt yöneticisi/ses,video ve oyun kumandasının yanındaki artıya tıkladım. 5 tane ses seçeneği çıktı. ve hiç birinde sarı soru işareti yok. Hala sorunu çözemedim yardımcı olur musunuz...

Misafir 25 Ocak 2011 18:04

ses

pc'de ses ayarları normaldi formattan sonra ses çıkmaz oldu ne yapabilirm

Misafir 11 Şubat 2011 18:42

Ya acil yardım edn Realtek HD Audio Driver XP R2.57 yüklüyorum pc resetleniyor yüklendi sanıyorum ama yüklenmiyor napabilirim ?? cd im yok :((

Misafir 15 Şubat 2011 12:40

ses ayarını yapamıyorum

__m 21 Mart 2011 17:29

Realtek HD Audio Yoneticisi

Arkadaslar son zamanlarda REALTEK HD Audio YOneticisi ayarlarm bozulmustur geri yerine getirmek istiyorm fakat ayarlarını tamamen unuttum bana bir ayarlarının nasıl olacağı hakkında bilgi verirmisniz..
ornk.. bazı muzikler sanki basvarmıs qbi gidp gidp geliyor ornek wolf cross counter gibi oyunlarda ses gidip gidip geliyor yardm edn arkadaslar lutfen ltfn ltfn ltfn ltfn ulasmak isteyener buraya yanıt olarak yazabilir yada asicocuk0632@hotmail.com ekleyebilirsiniz tekşkürler

Misafir 21 Mart 2011 21:29

yh ses yok pcde nasıl yukleyebılırım lutfen yardım + rep verıcem sımdıden tsk

Rower 21 Mart 2011 23:34

Alıntı:

__m adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2020186)
Arkadaslar son zamanlarda REALTEK HD Audio YOneticisi ayarlarm bozulmustur geri yerine getirmek istiyorm fakat ayarlarını tamamen unuttum bana bir ayarlarının nasıl olacağı hakkında bilgi verirmisniz..
ornk.. bazı muzikler sanki basvarmıs qbi gidp gidp geliyor ornek wolf cross counter gibi oyunlarda ses gidip gidip geliyor yardm edn arkadaslar lutfen ltfn ltfn ltfn ltfn ulasmak isteyener buraya yanıt olarak yazabilir yada asicocuk0632@hotmail.com ekleyebilirsiniz tekşkürler

Saatin yanındaki REALTEK HD Audio simgesine tıkla ekolayzer ayarlarında ''sıfırla'' olması gerekiyor ona tıklayarak eski haline getirebilirsin yankı ve efekt seçeneklerinde birini açmışındır örnek banyoı :D

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2020878)
yh ses yok pcde nasıl yukleyebılırım lutfen yardım + rep verıcem sımdıden tsk

Ses kartı onboard ise ki büyük bir ihtimal öyledir anakartınızın marka ve modeline göre ses sürücüsünü ,indirip kumalısınız yada elinizde anakartınızın CD si varsa onda vardır zaten.

Ses kartı harici ise onunda marka modelini nette araratarak sürüsünü indirip kurmalsınız.

Tüm bunlar tammsa ve hala ses gelmiyorsa PC de donanımsal bir arıza vardır.

Misafir 23 Mart 2011 19:51

Slm ArkadasLAr Ben ŞArkı Yapıyorum Ama Programda Tum Sesi Alıo Onceden boyle Bir Sıkıntım Yoktu KArdesim Ses Ayarlarıyla oynamıs şimdi duzeltemıyorum o kadar çok ugrastım yapamadım yarımcı olmak isteyen olursa.serkan_kuslu@hotmail.com yada www.facebook./simon.styla
Şimdiden Tesekkur Ederim iyi aksamlar HayırLı GunLer..!!

Misafir 4 Nisan 2011 12:44

SlmKardeşim Bilgisayara Format Atmış SesCam Ms ik HiçbşeyYok Nasılve Nerden apabiirim Acil Yardım Plase...

Misafir 8 Mayıs 2011 22:15

Msı Micro Star indirdim ancak sees yok hala

Misafir 12 Mayıs 2011 18:15

nolur ses gelsin

Misafir 16 Mayıs 2011 19:23

bilgisayarın ses aygıtı yok e benim kartımda yok ne yapcam hr yolu denedim ama malesef olmuyo yardım edin ne olur yaaaaaaaaaa

Misafir 6 Haziran 2011 22:18

Alıntı:

Blue Blood adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1262076)
Ses ayarlarınızın çalışması için öncelikle Ses kartınızın sürücüsünü (Driver) yüklemeniz gerekiyor.

Onboard(Tümleşik) ses kartı kullanıyorsanız bize anakartınızın marka ve modelini söyleyin yardımcı olalım.

Anakartınız ve sisteminiz hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için;
Everest Ultimate Edition 2006

C-Media Mixer olmuş eskiden ses ayarı simgesi böle bi ses simgesi vardı şimdi daha değişik bişey gelmiş bana yardımcı olurmusunuz ses simge sini değiştirmek istiyom nasıl yapacam

Saat: 03:18
Sayfa 2 / 3

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık