![]() |
gelişmiş ses ayarı silinmiş gelişmiş ses ayarını nasıl yüklerim |
sorun anycool s860m |
ben ses ayarı yükleyemedim nasıl yüklenir |
P5KPL-AM SE |
format attım ama ses cıkmıyor |
SES KARTI SORUNU ASUS P5GC-MX SES KARTI YÜKLÜYEMIORUM HATA VERIOR NAPMAM GERKE YARDIMCI OLURMUSUNUZ =( |
bilgisayar bilgisayarın ses ayarların sildim ne yapmaliyım |
merhabalar. Bir sorum olacaktı. ben ses ayarlarından kayıt bölümündeki mikrofon seçeneğini devre dışı bıraktım yanlışlıkla. şimdi de ses kaydetmek istediğimde aygıt bulunamadı diyor. ne yapmam lazım. ödevim var, acil cevaplar mısınız? cok teşekkür ederim |
Ziyaretçi; merhabalar. Bir sorum olacaktı. ben ses ayarlarından kayıt bölümündeki mikrofon seçeneğini devre dışı bıraktım yanlışlıkla. şimdi de ses kaydetmek istediğimde aygıt bulunamadı diyor. ne yapmam lazım. ödevim var, acil cevaplar mısınız? cok teşekkür ederim.. denetim masası-donım ve ses (katagoride)/ Klasik görünümde, ses, tıkladığınızda açılan sayfada mikrofon'a gelip sağ tıkla etkinleştir dediğiniz zaman eğer ses kartı programını silmediyseniz olur. misafir; Asus-GC-MX SES KARTI YÜKLÜYEMIORUM HATA VERIOR NAPMAM GERKE YARDIMCI OLURMUSUNUZ =( sistem özelliklerinden uaa ses codek paketini devre dışı bırakıp yeniden başlattıktan sonra HDA'nın R 2.48 sürümünü Buradan >( İşletim sistemini seçip indir ) eğer olmazsa yine uaa ses codec paketini devre dışı bırakıp bunu İndir kur olacaktır... hadi kolay gelsin Misafir Ziyaretçi bilgisayarın ses ayarların sildim ne yapmaliyım bunları Yapmalısın. 1: bilgisayarın ses ayarların sildim ne yapmaliyım ilk önce aygıt yöneticisinden ses bölümündeki soru işaretli yada ünlem işaretli olan varsa üzerine sağ tılayıp anakart cd'sini taktıktan sonra sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir yapmanız yeterli olacaktır. 2: anakart cd'ni takıp içinddeki audio yazan klasörün içindeki, kurulumları yapın, (markasını söylemediğiniz için bilemiyoruz) oradaki kurulumları yapıp olana kadar denemenizdir. (her kurulumu yaptığınızda olmayanı bilgisayardan geri kaldırın)... bilgisayara uygunu bulduğunuzda olacaktır. |
ses s.a benim rpc ses cıkmıyor realtek dirvar indirdim ama rtlc.sys fıllan yok diyo yardım |
jordan BENİM SAĞ ALT KÖŞEDE SES DÜZENEYİ YOK ve MÜZİK ACTIĞIMDA SES GELMIOR NE YAPACAĞIM ARKADAŞLAR |
yardım etsin Anakart Adı Foxconn K7S741MG-6L / K7S741GXMG-6L banada yardımcı olumusunuz bendede gelmıyo |
ses driver yükleyemiyorum bilgisayarıma yeni format attım ve ses gitti anakartım winbond w83627hf-aw ses driveri indiremedim yardım edermisiniz acill lütfen teşekkürler. |
driver MSI MS-7021 yardımcı olursanız çok sevinirim şşimdiden tşk ederim.. |
Ses kartı anaKartın maRkası:Gigabyte 6-Quad-S-Series ne olur yardımcı olun |
SESKARTI NASIL YUKLENIR VE KURULUR |
ses kartımın hangi draver olduhuna nerden bakıcahım acaba lutfen yardım edin kulaklık aldım ses gelmıyor ama hoporlorden ses gelyor anlamadım gitit lutfen bi yardım ednnn |
arkadaşlar banada bi yardımcı olursanız sevinirim bilgisayarda ses yok ses kartını internetten yükleyemedim sound blaster live 5.1 nerden bulurum naıl yüklerim nasıl çalışır |
acil!! ses kartı realtek hd audio output linki :S:S:S:S kardeş bizimde bi sorun var ses le ilgili driverin adı realtek hd audio output lutfen bulursanız nı lınkı full drıver lazım lutfen acil |
Alıntı:
|
casper nirvana m762s ses kartı indimem için yarımcı olun |
bılgısayarıma format atıldı ses yok yardımınızı ıstıyorum |
ses nasıl yüklenir kasaya yeni format attım sesleri nasıl yükleyeceğim lütfen yardım |
Alıntı:
Onboard(Tümleşik) ses kartı kullanıyorsanız bize anakartınızın marka ve modelini söyleyin yardımcı olalım. Anakartınız ve sisteminiz hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için; Everest Ultimate Edition 2006 |
82801 gbm ses drevesi yüklenmiyor |
nasıl yuklucem hıc ses gelmıyor kartta bu yazıyır msi n 1996 |
format attım ama ses cıkmıyor ne yapmalıyım |
bilgisayarmdan ses gelmiyor bazen çalıyor bazen çalmıyor baglantılarda sorun yok yardım |
pc me format attım ve ses kartı gıttı sımdı yukleyemıyorum pc yı alırken verdıklerı bı cd vr motherboard dıye yukledım onu ama olmuyo napmam gerek yardım lutfen.. |
ffffffff ses ayarları nereden ayarlanır |
aga ben everest programından bişi anlamadımda ses bagdaştırıcı yazıo ordada ATI Radeon HDMI @ ATI Radeon HD 2400 - High Definition Audio Controller yazı bu olabilirmi |
nasıl daha çok ses çıkarkabilirim |
yaa arkadaslar bız eskı evımızde ses var dı baska ewe tasındık ses yok nasıl yapa bılrım |
ses çıkmıyor sesi çıkmıyor nasıl açmalıyım lütfen yardımcı olunuz |
ses aygıtını tanıtamıyorum pc formatlandı aygıt kayboldu :(( lütfen yardımcı olur musunuz??? |
sese ayarları Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
bilgisayara format attıktan bir kaç gün sonra bilgisayarımda müzik ve video sesleri gelmiyor...masa üstünde sağ alt köşede ses simgesi yok. bilgisayarım/özellikler/donanım/aygıt yöneticisi/ses,video ve oyun kumandasının yanındaki artıya tıkladım. 5 tane ses seçeneği çıktı. ve hiç birinde sarı soru işareti yok. Hala sorunu çözemedim yardımcı olur musunuz... |
ses pc'de ses ayarları normaldi formattan sonra ses çıkmaz oldu ne yapabilirm |
Ya acil yardım edn Realtek HD Audio Driver XP R2.57 yüklüyorum pc resetleniyor yüklendi sanıyorum ama yüklenmiyor napabilirim ?? cd im yok :(( |
ses ayarını yapamıyorum |
Realtek HD Audio Yoneticisi Arkadaslar son zamanlarda REALTEK HD Audio YOneticisi ayarlarm bozulmustur geri yerine getirmek istiyorm fakat ayarlarını tamamen unuttum bana bir ayarlarının nasıl olacağı hakkında bilgi verirmisniz.. ornk.. bazı muzikler sanki basvarmıs qbi gidp gidp geliyor ornek wolf cross counter gibi oyunlarda ses gidip gidip geliyor yardm edn arkadaslar lutfen ltfn ltfn ltfn ltfn ulasmak isteyener buraya yanıt olarak yazabilir yada asicocuk0632@hotmail.com ekleyebilirsiniz tekşkürler |
yh ses yok pcde nasıl yukleyebılırım lutfen yardım + rep verıcem sımdıden tsk |
Alıntı:
Alıntı:
Ses kartı harici ise onunda marka modelini nette araratarak sürüsünü indirip kurmalsınız. Tüm bunlar tammsa ve hala ses gelmiyorsa PC de donanımsal bir arıza vardır. |
Slm ArkadasLAr Ben ŞArkı Yapıyorum Ama Programda Tum Sesi Alıo Onceden boyle Bir Sıkıntım Yoktu KArdesim Ses Ayarlarıyla oynamıs şimdi duzeltemıyorum o kadar çok ugrastım yapamadım yarımcı olmak isteyen olursa.serkan_kuslu@hotmail.com yada www.facebook./simon.styla Şimdiden Tesekkur Ederim iyi aksamlar HayırLı GunLer..!! |
SlmKardeşim Bilgisayara Format Atmış SesCam Ms ik HiçbşeyYok Nasılve Nerden apabiirim Acil Yardım Plase... |
Msı Micro Star indirdim ancak sees yok hala |
nolur ses gelsin |
bilgisayarın ses aygıtı yok e benim kartımda yok ne yapcam hr yolu denedim ama malesef olmuyo yardım edin ne olur yaaaaaaaaaa |
Alıntı:
|
| Saat: 03:18 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık