![]() |
hawalı bi add bulun please'!! |
En havalı isimleri isze sölicem: 1-Dark Swamp 2-Kronax 3-Exitra 4-Gaint Demon 5-Hiper Darkss 6-Paramexyum |
tatlı şeytan olabilir ingilizcesiii sweet devil demek oluyor bunu beqenmeyenler rebel angelde çok güzel yani asi melek |
Harry Potter serisinden bir kaç havalı isim vardı. Bellatrix, Voldemort, Sirius Diğer isimler.Havalı olmasalar da güzeller. Daphne BlackBerry LasTTerror x_Original_x İsis Bu isimlere karakter oynaması yapın daha hoş dururlar Original'de olduğu gibi. Mesela; Daphne'm TheBlackBerry's (anlamı yok bunun, karmakarışık bir şey oldu :P ) Güzel olabilir. Ya da marka isimler felan, cips adı gibi : Pringles Lays Doristos falan filan. |
ben bi tane biliyorum **~~FEArLEsS~~** |
Ya arkadaslar daha ilginç yazablr misiniz lütfennn |
isim perfect boy:süper çocuk children of the king:kralın çocukları BENDEN BU KADAR |
..!!! Wrongest |
KULLANICI ADLARI YA ARKADASLAR TRT ÇOCUK SİTESİ İÇİN KULLANICI ADI ARIYORUM BULURMUSUNUZ |
Range of Heaven Anlamı: Cennetin Aralığı |
sqweent |
SiLenTly,melody,mercula,world power |
bella cool attractive girl angel devil of creativity favorite cool emo Veee en güzeli: Crazy girl |
Sadece internetten Msn Letter yazıp ısmınızle oynayıp sekıl werebılırınıız Benım sıze Thawsıe nickim Su :αχнι ѕнєутнαη |
face için bana da bulabilir misiniz arkadaşlar |
Alıntı:
|
ironlazer nasıl ? |
The Dark Lord |
mesela Black_Angel :d bnm ismim bu movie star planette |
wolfteam bende bunu vereyim antiglocker |
bence serserimsi yada kulian olmazsa kulian 2012 yada serserimsi 2012 |
bna kısa bir ingilizcede havalı isim bulurmusunuz |
DewilofCoLLinZoNee |
PowerKinq |
Selam benm adım Jake Tony Türküm ama isimimi değiştirdim o yüzden bi isim var aklımda aSoSYaL biraz da oynarsak åŠøŠƳęĻ Supree oldu xD seçimi siz yapın ama benim seçimim kız içinse aSiKraLiCe biraz bunda da oynarsak åŠiĸƦåĻiƆȝ Bu da Supree çok ii oldu seçim sizin erkek içinse dediim gibi åŠøŠƳęĻ.. Eğer bunlardan birini seçerseniz çok mutlu olurum seçim sizin... ɥåƴåȚ'ını sen seç.. .:Jake Tony DEMIRKENT:. |
Arkadaşlar bende kullanıcı adı arıyorum şöyle güzel olsun da hiç bıkmiyim :D |
theking armegendon notfound |
sentetik yada marjinal olabilir |
EagleBlood veya BloodMoney |
MarJınaL güzelmiş.. Oyunda adım MarJınaL sağol ama daha güzeli de yokmu? |
TheDeathRain Nasııl :D |
sarah jonny kenny valkrie davina fletcher china tanith remmant benden bu kadar. |
terrible Anlamı Korkutucu |
arkadaşlar M@CMEL İSMİ sizce nasıl anlamını bilmiyem:D |
İngilizce nick: TheDarkness Türkçe nick(üsttekinin anlamı değildir):ŞeqLiMizYeTeR |
arkdaşlar bi şarknn adı ama belki kullanıcı adı olrk kullanrsnz GANGAM STYLE |
daisy jessie |
arkadaşlar kingangelboy anlamı=erkekmelekkral |
T'LİESYA I ATALANTE |
Arkadaşlar Bana Darklı bişi bulun |
bende stardoll için isim arıyorum :D lütfen yardım edin. kız için :) |
kızlarrrrr klara_bell |
UzQwaz |
Explorer DarkofSoul KingOfWOrld QuéeN_ NoRule's Bir şeyler yazmaya çalıştım umarım işine yarar...(H) |
Stardusk |
lastbower= son |
Anlamları nedir |
| Saat: 00:35 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık