![]() |
Valla arkadaşlar bnim saçım orta boyda bide dalgalı eğer saçlarımı toplamassam çok kabarıo bende saçımı çok yukardan olmicak şekilde çengelli tokayla kıvırıp topuz yapıyorum. Kekillerimide yana tarayıp renkli tokalarla vuruyorum mesela kekilime vurduğum toka pembeyse topuzumada pembe toka takıyorum . böylece hem spor hem okul şartlarına uygun hemde hawalı oluo |
dağınık topuz bazı okullarda izin vermiyorlar ama bizim okulda izin veriyolar bnm saçlarım dalgalı bu saç modeli dalgalı ve kıvırcık saçlar için geçerli bn okula giderken saçlarımı en tepeden bağlıyorum saçlarım kat olduğu için üstte kalan kısa saçlarımın uçlarından üste doğru tel tokayla tutturuyorum alttanda bazılarını açık bırakıyorum ama bunu rastgele yapın çoqq qüzel oluyo sonra uzamış iki kahkülümü çıkarıyorum ve parmağıma doluyorum sonra onların uçlarını istediğim renk keçeli kalemlerle boyuyorum banyo yapınca çıkıyo tabi arkadaşlarınız yrıın okulda gözlerinizi sizden alamıyacaktır ve nasıl yaptığınızı sorucaktır bn bu sırrı kimseye vrmiorum öğretmenler bile nasıl yaptığımı soruyo mutlu oluyorum tabi :) çoqq ta şeker duruyo eteğime rozet takıyorum ve üstten kıvırıyorum gömleğimi dışa ççıkırıyorum converseleri unutmayın oldunuz fıstık gibi öğrenci :) |
şaç okul için şaç modeli gösterilmi,siniz? |
arkadaslar bnm saçım düz okula giderken topuz yapıorum genellikle ama baska yaptığım modeller var: * saçımızı sağa doğru tarakla ayırıoruz sonra ayırdığımız saçı alıyoruz çapraz bi şekilde balıksırtı örüyoruz sonra da o ördüğümüz saçı salık olan saçlarla beraber toplayıp bağlıoruz yada topuzda yapabilirsiniz. eğer saçınız katlıysa kat çıkmasın die örülen yeri spreyleyebilir ya da joleleyebilirsiniz. :) *eğer perçeminiz varsa saçımızı arkadan topuz yapıorz düzenlice. perçemi kabartıyoruz aslında kabartmasakta olur ama kabartınca daha hoş duruyo. başımızada süslü bi tane toka takın çok şeker olur. * bi de şu var kahkülünüz uzunsa ve toplamak istiyorsanız kahkülünüzden bir tutam alın arkaya doğru tel tokayla tutturun geri kalan kahküllerinizi fırçayla tarayın saçınızıda alttan toplayın çok havalı duruyo .) |
bende orta sona gidiom ama saçımı hiç bir şekle sokamıyom topuz yapıyom ama hepde topuz olmuyo yani |
kısa saçlara ne yapalımm bn bişey bulamıyorum...:/ |
saç modelleri ARKİLER BEN GENELDE SAÇLARIMI YA YANDAN ÖRERİM YADA BAĞLAYIM UCUNU BUKLELEİTİRİRİM BAKIN SAÇINIZIN 2 YANINDAN BİRAZ AYIRIP GERİSİİ TOPLAYIN O 2 PARÇAYI ÇEVİREREK ARKAYA DOĞRU TAKIN VE ÖNCEDEN TOPLADIĞINIZ BÖLÜMÜN ORTASINA BİR LASTİK TOKA TAKIN |
Ben perçemimi bırakıyorum önden ikiye ayırıyorum perçemimi daha sonra saçımın üst yarınısı ikiye ayırıyorum,her ikisini döndüre döndüre arkaya tutruyorum tel tokayla ya da kıstırmalı tokayla alttan ister bağlarsın ister bağlamazsın herkez bilir bunu ama okulda güzel olmuş diyorlar bana. |
- ben saçımın perçemini düzleştiriyorum. sonra saçımın arka kısmını hafif kabartıp topuz yapıyorum. çok güzel oluyo . tavsiye ederm |
slm arkadaşlar benim saçım kıvırcık jöle sürüp saçlarımı tel tokayla kıvıvrıp kıvırıp vuruyorum süper oluyo |
kızlar 6 da kalkanlar gece saçınızı örun sdabah kalkınca açın at kuyruğu yapın cok havalı oluyo |
bencde yani düzgün saçlar ağır saçlar istiyoruz bunlar basit hı bu arada 12 yaşa uygun olsun lütfen |
kızlaaaaaaaaaaaaaar ya kızlar bana yardım edin hoşlandığım çocukla çıkıcam saçımı nasıl yapabilir |
ben 16 yaşındayım ve lise ye gidiyorum saç larım hafif dalgalı ama ben düzlestiriyorum saçlarımın boyubelimde sayılır okula giderken farklı bi model istiyorum bana yardımcı olurmusunuz gerçekten önemli farklı bişey istıyorum |
ya bn 15 yaşndayım liseye gdiorum. hep aynı saçan sıkıltım açık olmamak şartıyla saç modelleri.. |
yha banada yardım edin şu pembe yazılı arkadaş güzel yaşmış basit işte şık duran bişiy olsun bn hergün at kuruu yapıyomm |
Arkadaşlar ben yeni bi model buldum harika oluyo... 2 kaşık limonla 1 kaşık balı ısıtın saçınıza sürün ne model olursa olsun hepsi tutuo isterseniz sürün saçınızı sıkın kıvırkıvır oluyo ben hep o taktiqi kullanıyorum okulda herkes bayılıyo saçıma erkekler bile :) |
yaa ben saçlarımı çok şekil yapıyorum herkez beğeniyo ama artık bulamıyorum sabahları yardım edin resim bulun ne biliyim düzgün olsun doplu bir şekilde olması daha iyi saçım uzun popoma geldiği için terletiyo toplu dağmık bişiler lazım bana.... |
benim saçım orta yeni keştirdim açık durması çok güzel ama sadece tel tokayla önlerden tutturuyorum fakat sıkıldım şimdiden başka yöntemler varmIIIIIIIIIII |
ya acil lazımmmmm |
ya başka bişey yomu |
çok güzel bir saç modeli aklıma getirdiniz tşkkr:) |
okula giderken yapılacak sac modeli soyleyın yha atkuyrugu yapmaktan sıkılsın |
ya bnm saçlar kıvırcık ve omzumun hızasında en kısa katı. yanı uzun degl. bnm ıcın kullanıslı sac modellerı yazarmısınız? her gun saç stili problemıyle uyanmaktan bktııım .dd |
mrb 12 yaşındayım okula giderken nasıl bir saç modeli seçebilirim??? |
ön kehkülüm vr ona nasıl şekil vrebilirim??? |
offf ya hergün okula qiderken ne sekil yapcam die düşünüp duryom sıkıldım artık su kıvırcık saçlardan :((( |
bunları beğenmiyorsanız gidin akşam fön çektirin sabah bozulmaz ...sonra süper bi at kuyruğu yaparsınız ...atkuyruğunun alçak olmamasına dikkat edin..ben polisim hergün öle yapıorm.eda ablanızdan tavsiye ..okullulara şekil saç yakşmaz |
ama okulda saçları toplu istiyolarrr |
biraz modaya utgum olsa bunlar hep bilindik noluur yardım edin mesela bn aşağdan topluyporum önde saç bıırakıp o saçları arkatya doğru topluyorum yapabilirsiniz |
okul örgü modelleri ben 11 yaşında 6.sınıf öğrencisiyim okulda saçlarımızı düzgünce dağınık olmadan örememizi istiyolar aksi tattirde disipilin cezası veriliyor bende disiplinlik olmamak için saçımı örüyorum fakat hoş bir görüntü olmuyor bana güzel ve hocaların kızmadığı bi saç modelinizi gönderirmisiniz ? Lütfen :*( |
bence okul için en uygun saç modeli normal arkadan bağlamakdır. topuz yapmak,balıksırtı veya normal örmekdir. |
Alıntı:
|
ya ben ortab 3 e gidiyorum da biraz havalı saç modelleri lazım ççoookkk acil ne olursunuz yardım edin:) |
süperrrr bn saçlarımı tarak kullanmadan ellerimle tarıyorum ve başımı eğerek saçlarımı güzelce bir araya getiriyorum gelişi güzel bi tokayla özellikle şu yeni moda makarna toklar süper oluyor topuz yapıyorum daüınık arlardan kılçıklar çıkarın perçemlerinizi sağ tarafa doğru kıvırarak toplayın inanamazsınız süper oluyor.. |
ya arkadaşlar bişi sorucam okul eğitim yuvasıdır :D her ana uygun yapın saçınızı çok uğraşmayın çünkü uğraşınca daha beter oluyo |
ya ben 8.sınıfa gidiyorum saçlarım fazlasıyla dalgalı okulda saçı açık bırakmaya kızıyorlar düzleştirme şansım yok hergün at kuyruğu yapmak istemiyorum lütfen acil yardım edinnnnnnnnn |
istediğim şeyi bulamıom saçlarım çok berbat ve 8. sınıfa gidiyorum |
kolay saç modelleri ama en iyisi doğalıyla bırak ve bir toka tak alsana saç modeli zaten kimseye sormanıza gerek yok kolay siz bulun yapın ne gerek var yani.......... |
bence yapın bir topuz topuzun kenarını örgü ile çevir bitsin |
arkadaşlar bnce sepet örgü modelli deneyin çok gzel oluo videosuna bakarak nasıl yapılıcağını öğrenin bnce sper :D |
okula okumak için gidiyoz saç yapıp hava atmak için değil |
saçlarım dalgalı ve gür nasıl bir model yakışır |
SaçLaRınız İçin en iyi Şey DüzLeşTiRip SonRa eqer Perçeminiz VaRsa öRneqin: Emo Saç MoDeLi oLanLar DüzqünCe DüzLeştirip ...SonRa Maşa iLe aRkadAN Braz BuqLem YapArSINIZ Sper oLur..Çünkü bnm SaçımDa emo SaçDa Hr Zamn Değişik ŞekillerDe saçımı yapıom : |
Arkadaslar, bende ilkokul öğrencisiyim, hep at kuyruğu yapmak zorunda kalıyorum, bazende taç takıyorum ama saçlarımın açık durmasından da açıkcası biraz rahatsız oluyorum, bi kere okula giderken yok saç düzleştiriciymiş, maşaymış oymuş buymuş olmaz neden derseniz OKULA gidiyoruz, PODYUM'a çıkmıyoruz! Bikere bunu anlayın! Aslında hiç denemediğim ama kulağa hoş gelen ve kafamda canlandırdığım bir model: İlk önce arkadan küçük bir renkli lastikle at kuyruğu gibi basitce topluyoruz, sonra başka bir lastiklede biraz boşluk bırakıp topluyoruz, arası balon gibi oluyor, böyle böyle sonra okul formasına uyan bi bandaj ile de kahkül vs. toplayabiliriz yada kahkül değil de kenarlardan perçeminiz varsa bırakabilirsiniz. Bu çok hoş duruyor. Başka bi model daha denedim : Bu lastiklerle yaptığımız modeli daha yandan ama aşağıdan yaparsak ta hoş duruyor.. Aslında okul için güzel ve daha şeker durabilecek ama güzel yapılması şartıyla şunlar: AT KUYRUĞU:Yukarıdan, sıkı ve perçeminizi çıkararak güzel olur. İKİ YANDAN TOPUZ: Çok şeker , renkli tokalarla da yapılabilen bir saç modeli. YUKARIDA BELİRTTİĞİM SAÇ MODELİ sonra sonra, ARKADAN DÜZGÜN BİR ŞEKİLDE YAPILMIŞ TOPUZ ama dikkat edin normal evde yaptığınız tipten değil, o karmaşık duruyor, bakımsız duruyor ama yinede gzl oluyor onun ayrı şekli var ama bu dediğim topuz kolay yapılabilen ; Bir at kuyruğu yapıyoruz daha sonra saçı kıvırıyoruz topuz şekline getiriyoruz, 2. tokayı sıkı tutması için bağlıyoruz, çıkan yerleri tel toka ile tutturuyoruz bu kdr kolay .d |
arkadaşlar acil lazım bana |
lütfen baba kısa saçlar için ve tabiki 13 yaş için çok güzel bir saç modeli soleyin bıktım artık hep bağlamaktan bıktım |
güzel saç modelleri yok mu. |
baska deişik saç modelleri yokmu her gün düzlestirmekten bıktım :D |
| Saat: 05:04 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık