![]() |
Yardımın için tesekkür ederim Devil. şimdi anladım... peki discovery nin özelliklerinden yararlanmak için karşımızdakilerin de dis. eklentisi olması gerekir mi?? Saygılar.. |
Lütfen Yardım EDin pls. Ben Kurdum Ama "run-time error 339" COMCTL32.ocx Register Hatası Verdi.Ne Yapabilirim? kullandığım işlt.sis. Vista Ultimate |
ßi kac Arkada$In Sorununu ßende Ya$adIm. yükLedigimde Sag aLt Tarafta ikon cIkmIyo meseLâ :S C Sürücüsünden ßuLup caLıstırdıgımda Oturum Acmadınız Diyo. Antivirüs yoqqi ßenim Pcde :S Services Pack 2 deniLdi Onu ßi Denicem Tekrar Dönerim :P |
arkadaşlar ben dosya aktarımıyla bir sorum olucak halen çözülmedi burda biliyorum ama hani burda alt sağdan gelip tıklayınca messenger discoveryi kapat deyince o şekilde yapabiliriz demişinzi ama bunun hangisi kapalı durumda iki türlü tıklayınca kapat diyor x şeklindeykenmi kapalı oluyor yoksa yanında click işareti olunca mı kapalı oluyor anlamadım iki türlü de kapat diyor çünkü... |
ya arkadaşlar bunda konuşmaları sesli okuyo bu özellik kapalı ama halen okuyo buna nasıl engel olabilirim? |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/ |
arkadaşlar yeni sürümünü kurdum hiç bir problemim yok ama görüntü resmimi değiştiremiyorum yardımcı olabilirmisiniz msn de bulunan avatarlar var onun haricinde kendi isteidğim bir resimi ekliyemiyorum nasıl ekleneceğini söylermisiniz tşkler şimdiden |
BEN DİSCOVERY LİVE İ HİÇ İNDİREMEİDM BİLE..RESMİ SİTESİNDENDE BAKTIM AMA İNDİREMİYORUM..DİSCOVERY X 2 KULLANIYORUM ŞİMDİ..NASIL İNDİRİCEM YA..YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..:*( |
Alıntı:
forumda mevcut https://www.msxlabs.org/forum/ |
KARDEŞ BEN BU MSN DİSCOVER X2 Yİ NASIL İNDİRCEM BİR PAYŞALIM VERE BİLİRMİSİNİZ |
Alıntı:
|
discovery live yükleyince dosya gönderimi acayip yavaşlıyo bunun bi çözümü yok mu sırf bunun için kurmuyorum programı |
Alıntı:
MessengerDiscovery Live sembolü > MessengerDiscovery'i Kapat seçeneğini kullanarak, MessengerDiscovery Live aktif olmadan Windows Live Messenger oturumu açabilirsiniz. Böylece dosya transferlerinde bir yavaşlık söz konusu olmayacaktır. Aynı adımı izleyerek MessengerDiscovery Live'ı tekrar aktif edebilirsiniz. Bu problem kesin olarak MessengerDiscovery Live 2.0 sürümünde giderilmiş olacaktır. |
discovery live 1.3 kurdum. live msn 8.1.0178 kullanıyorum. kişiler sekmesi işlemiyor. tıklayınca oturum açmış değilsiniz uyarısı geliyor. bir çok kere kapatıp açtım ama olmuyor. sorun ne olabilir? |
arkadaşlar bir yardım edin size zahmet ben görüntü resmimi değiştiremiyorum işlemiyor sorun neden dir aceba msn sürümüyle alakalı olabilirmi başka problem yok |
Alıntı:
|
programı kurdum ama oturum açmış değilsiniz uyarısı geliyor. bir çok kere kapatıp açtım ama olmuyor. sorun ne olabilir? |
arkadaslar merhaba; oncelikle bu güzel çalışma için teşekkür etmek istiyorum. ve yaşadığım sorunu aktarmak istiyorum. aslında online olan kişilerimden devamli olarak "konuşma bağlantısı açıldı" veya " konuşma bağlantısı kapatıldı" mesajları alıyorum. ancak çoğu zaman bu işlem aslında yapılmamış oluyor. bunu özellikle de denedim. ayni binada oturan arkadaşım aslında benim yanımdayken de onun kendi msn inden bağlantı açtığı ve kapattığı mesajları gelmeye devam etti. bu durum düzeltilebilir mi acaba? hata nedir? ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim öncelikle ancak bahsettiğiniz durum olması gereken şekli. bende ise bu mesajlar çok düzenli olarak tam 5 dk. da bir geliyor ve o kişi bilgisayarının yanında dahi değilken geliyor. bunu iş edinip denedik. ama bir türlü sebebini bulamadık. |
arkadaşlar ben kurarken MDLads.exe dosyasının eksik olduğunu veya ona benzer bir hata veriyo onu nasıl önleyebilirim? buda ss' si http://img262.imageshack.us/my.php?image=hataraporuhw8.jpg Not: vista kulanıyorum sadece temam vista görüntüye aldanmayın diye not olarak yazıyı dedim. cvplarınız bekliyorum lütfeen? |
Alıntı:
Alıntı:
|
wayy harika bişeee engelleyenlerde belli oluomu???:D |
Alıntı:
|
MSN DISCOVERYNIN EN SON VERSIYONU 1.3. 310 U INDIRDIM AMA ZATEN DANA ONCEKI BI ALT VERSIYONUNDADA KONUSMA PENCERELERININ ACILMADIGINI GOSTERMIYORDU BU SON VERSIYONUDA INDIRDIM GENE BANA KONUSMA PENCERESI ACILANLARI YADA KAPATANLARI GOSTERMYIOR NEDEN???:*( BIDE BI BILGI VERMEK ISTIYORUM MSN DISCOVERYSI OLANLAR TV KARTINIZ VARSA MSN DISCOVERY OLDUGU ICIN TV KARTI CALISMAYABILIR BILGI AMACLI SOYLUYORUM BILGINIZE....^o) |
Alıntı:
|
işaretledim 2 senedir discovery kullanıyorum bılıyorum ayarları ama gostermıyor?? hatta hıııııc uyarı penceresı cıkmıyor ne cevrım ıcı ne cevrım dısı uyarısı hıc uyarı yok butun ayarlarda ısaretlı |
multi msn i aktif hale getirince yığınla internet sayfası açılıor ve bunu nasıl iptal edecegimi bulamadım sevgiler saygılar |
discovery live 1.3 kurdum. live msn 8.1.0178 kullanıyorum. kişiler sekmesi işlemiyor. tıklayınca oturum açmış değilsiniz uyarısı geliyor. bir çok kere kapatıp açtım ama olmuyor. hatta discovery x2 yükledim oda olmadı ne yapacağımı bilmiorm yardımcı olursanız sevinirim |
bende yükledim ama bende de sürekli oturum acın dior msnim acık olduğu halde ya ne olur yardım edinde kullanayım sunu |
aynı sorun bende de var arkadaşlarr bütün virüs programlarını sildimm.. ama olmadıı sanırımm biraz daha kurcalamak gerekk ya da diğer sürümüü beklemekk:( |
kullanmak da oldugum bi program guzel bi prog. herkeze tavsiye etmiyorum herkezde olursa olmaz =) ki ne ozelligi kalacak |
messenger discocvery kuruluyor ama hiç bir özellğini kullanamıyorum.kişiler sekmesini seçince uyarı veriyor oturumu açmadınız diye ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevi nirim. |
msni bozdu bundan önceki sürüm daha iyidi inş en kısa zamanda düzeltilir problemler |
evet benimkide düne kadar sağlam dı fakat bugün çoklu oturum açma dışında diğer tüm seçenekler çalışmıyor ayarlar bölümüne bakıyorm ama orda herşey çalışırkenki durumunda yani ordada bir sorun yok neden kaynaklanıyor anlamadım ve çoğu özelliği kullanmak istediğimde oturum açık olmasına rağmen oturum açmalısınız diye uyarı veriyor yardımcı olursanız çok iyi olur saygılar.. |
Merhaba arkadaşlar Ben dıscovery yukledım ama kullanamıyorum seçeneklerı secıyorum ama sadece titreşim özelliği aktif oluyor.Birisi konuşma penceresi açtığında yada oturum açtığında bana uyarı gelmıyor.Ayrıca msn ana menüsünde bazı tuşlara tıkladığımda oturum açmalısınız dıyor.Lütfen bana yardımcı olurmusunuz.Msn adresimden ulaşabilirsiniz..Teşekkürler |
s.a arkadaslar bende dıscovery yi kullanamayanlardanım. daha dogrsu yukleyemedım bıle resmı sıteden set up dosyasını ındırıyorum fakat yuklemek ıcın tıkladıgımda "THE SETUP FILES ARE CORRUPTED.PLEASE OBTAIN A NEW COPY OF THE PRGRAM" hatasıyla karsılasıyorum yardımlarınızı beklıyorum sımdıden tesekkurler |
benim de özellikler calismiyor arkadaslar. genel sorun oldugu kesin. |
anlamadıgım bısı var ben bu programı yukledım ılk gun cok guzel işliyordu ama şimdi sonradan tekrar programı actıgımda ıse bu program calısmamaya basladı |
Ya ustar aynı şeyi defalarca yazıp mesaj kirliliği yaratmak istemiyorum fakat bu msn discoverye ne olduğunu birileri açıklamayacakmı 4 gündür çoklu oturum açmak dışında hiçbir özelliği çalışmıyor ve saçma sapan uyarılar veriyor bu konular cevap alabileceğimiz en iyi site buarası diye burda sorunlarımızı yazdık ama galiba cevap veren olmayacak |
Alıntı:
hatalarla mdl yi ve wlm çalıştıramayan kullanıcılar için mevcut hataların giderilmeye çalışıldı yeni bir sürüm olan mdl 2 çıkmasını beklemekten başka bir çözüm yoktur sanırım... |
Alıntı:
|
ben çok memnunum emeğinize sağlık |
bendede calisiyor, emeginize saglik |
discoveryi kuruyorum ama kişiler sekmesini seçtiğimde oturum açmadığınızı söylüyor.veya kurulmuyormu discovery enkısa zamanda cevaplarsanız sevinirim |
Alıntı:
Alıntı:
|
discovery live 1.3 kurdum. live msn 8.1.0178 kullanıyorum. kişiler sekmesi işlemiyor. tıklayınca oturum açmış değilsiniz uyarısı geliyor. bir çok kere kapatıp açtım ama olmuyor. sorun ne olabilir?YAAbiri bana yardım etsin ama ayrıca kurulum sihirbazı çıkmadı otomatik olarak dosyayı indirdi nereden açıcamm ben bunu şimdii:*( :S ACİLLLLENN LÜTFENN:*( |
Arkadaşlar MDL versiyonunu yükselttikten sonra(1.3.0310) görev çubuğundaki msn i kapatınca böyle bi hata vermeye başladı msn i ve mdl yi silip baştan kurmama rağmen bu hata hala çıkıyor. http://img59.imageshack.us/img59/8272/adszzv8.jpg Bir sorum daha olcak msn kapalı halde görev çubuğundayken kendi kendine oturum açıyor bunu nasıl engelleyebilirim? |
slm arkadslar birsey ögrenmek istiyorum benim pc ye msn messenger son olani kuruyorum ve discovery kuruyorum kabul etmiyor lakin eski msn 8.0 kuruyorum discovery kabul ediyor neden ola bilir arkadslar:?????? |
| Saat: 03:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık