![]() |
ya bana biri bu hileyi anlatsın anlamadın açık şekilde anlatın lütfeen |
5.5 i indrmemiz mi lazım??? |
ezolar bi yapamıyosunuz pet society para hilesini gidin youtubeda izleyin de hileyi görün benim lvl 47 coins 3,812,690 zaten videolarda da gösteriyo paranın okadar olduğunu |
Pet Society News yazın googleye orda kutucuk var arayın bulursunuz sonra video yardımı ile işinizi halledin bazı bilgisayarlarda patiniox blog açılmıyor :) (örn benimki:D) 2gündür araştırdım yaptım hazırdan sundum aklı olan yapar:D (videoyu durdur dikkatle kontrol et) |
lütfen söleyin |
başka link atsanız ****** ulen uyanık ***** aleyna kandemir |
ya nasıl nerden buldun atsın yine yha (U) |
yhaa yapamıom bnn yardım edinn nası oLuo o programı nası indircemm :S |
ben nasıl indircegimi bilemiyorum bana yardım edin |
Size Soylim Cheat Engine 5.5 İ aCın orda Hex i 4000000000 Yapın bir seyi satın sattıgınız seyin 10 katı nı alın kısacası |
cheat engineyi www.cheatengine.org/downloads tan indir sonra 1.cheati aç interneti aç kenarda yeşil-kırmızı yanan düğmeye bas alta in firefox kullanırsan firefox.exeyi internet explorer kullanıcı isen iexplorer seç pette bi elma al-sat sonra hexi işaretle also scan read only memory işaretle 4bytesi 8bytes yap sonra kutuya 840FFF85C12A0FF2 olmazsa:B045110FF2AC5D89 yaz 2 sonuç çıkçak 1. sağ tıkla dissamble de büssürü karmaşık şey çıkçak en üsttekini sağ tıkla toggle breakpoint de yes de yandaki kodları kırmızı olduğunu göreceksin pete dönelim evden dışarı çık sanırım ecx kodu 000001 olcak onu 9999 yap (fazla artırma sdece 9999 yap) sonra ağaca git para çıkınca oyun doncak öyle olduğunda o karmaşık menüden debug}run de oyun çalışçak eve git bi de bakmışın para 35,713 lv hile de var |
yha bn anladım ama kurulmuo nie yha : |
bnde cheat ı indirdim ama şifre istiyo nereden alınacak şifre bulamadım lütfen yardım edin arkadasımı gecmem lazım 26.000 lwl deyim |
BN BİLİYORUM İSTEYENLERE YAPABİLİRİM ANLATARAK OLMUO MSN ADRESİM adresimEKLERSENİZSİZE DE YAPABİLİRİM ;) |
valla ben aleyna kandemiri ekledim istanbul üniversitesi yazıo buldum arkadaşlık isteği gönderdim inşallah olurrrrrrrrrr |
adresine bişeyler gönderin 5000000000coins olsun |
böle bişi olmaz ama gerçi cheat engine var ama nasıl yapılcağını bilmiyorum bana yardım edin - |
BEN PARA HİLESİNİ BİLİYORUM ÖNCE ÜMİT TAVUKÇUOĞLUNU FACEBOOKTA YÜKLÜYORSUN ONA PET SOCİETYDAKİ EN PALI ŞEYLERİ YOLUYORSUN VE PARAN 100000 COİNS OLUYOR VE BUNU DENEDİM SÜPERRRRRRRR |
lütfen yardım edinnnnn! cheat engine 5.5 yükledim.ama anlatımlardan bişey anlamıyom çok karışık.:cccc |
ya arkadaşlar yardım edin lütfen |
denemeyin vheat engine metin2 de bile çalışmıyor bu petsocietyde nasıl çalışacak :D |
Bilmiyorum Sadece Cahd Engine 5.5 İndircemi Biliyorum Ama Virüslü Korkum vr !! :S |
parahilesi nasılllll ya |
beyler cheat engine 5.4 ü izlerseniz ulaşırsınız hileleri bu siteden izleyin Patiniox Blog indirmek için arama çubuğunuza cheat engine (buraya sürümü ya da hiç birşey yazılmayacak) yazın. indirin lütfen sorunlardan beni tutmayın.Bazı sorunlarla karşılaşa bilirsiniz. Sorun 100%3,99 olarak bilinir ama yaygındır. |
aaa evet meltem yanoglu adlı kişiye paranı yolayınca oluyo inanamadııımm ama meltem yanoglu çiçekli bi resmi var chat engin nin sahibi galiba petten acayip ödül 2000.000 verio ark kabulde edio sorarsınız ona birde ona petten sıfır paran kalana kadar harcaman gerekio hedie yolluon ama tam sıfır olcak ayarlamanız gereki.... süperrr hem teşekkür geldi ben cassu çakır meltem yanoglu ya yollayınca oluo chat engine menginle olmuoo.... |
programı indirdim nasıl kullanabilirim |
arkadaşlar bende denedim ilk olmadı ama sonunda 2. leveldeyim biraz zormuş yyyyyyyyyyyyyyyaaaa |
pet sociat çok saçma benim adım büşra benim rkadaşım var o pet socait oynuyor adıda esra sevval tatar o pet sociat ı çok seviyor ama ben sanalikayı daha çok seviyorum o sanalşkada fakir sanalikayı hiç sevmiyor neymiş pet socayt çok güzelmiş... ben bir türlü pet sociat a üye olamıyom üle olunmuyor nedense birşey yapın yoksa o siteyi şikayet ederim |
ya ben program indirmeden nasıl para kazanablırım (hile olarak yani) programsız hile var mı ??? mümkunse resımlı anlatım olmassa yazıda olur |
Hileyi yapsanız bile sayfayı yenilediğinizde eskisi gibi olacaktır. |
arkadaslar ana buna hediye yollayarak bisey olmuo merak etmeyin hepsi size hile yapıolar |
Arkadaşlarrrrrrrrr yeni bir hileeeeeeeeeee Meyra Bayram adlı kişiyi ekleyinnnnn Zaten tek çıkıyorrrrrr... Ona pahalı elbiselerr ve eşyalar alınnnnn...20.000 coins geldi bana...Lvl olarakda ilerledim... |
nasıl yükleniyordu :D |
ya ben de yaptım ma bu program 10 saatte anca inio çok zorlanıom ya bi fikir veriiinn |
arkadaşlar bu hileyi bana ablam öğretti.önce yerde oturan bi kız ve büyük bir erkek resimli çocuğu yani sinem üstündağı eklion sonra ona güzel eşyalar ve kıyafetler alıon ve paran 500000 oluo ben denedim kıza gönderdim param 500000 oldu ve evimi gören bayıldı. denerseniz sizde parayın kırarsınız |
arkadaslar ben pet society de sanalikayı da çok seviom ama iksindede çok fakirim şu hileyi solein ltf. |
aleyna kandemirinkinden bende yaptım bi kişi daha tanıyorm bu yüzden hiç risk konusu olmadım istesem dier kişiden gene 20 bin coinimi alırım ayshe chınar dı dierinin adı kim bilmiorum az lvl ama çok para veriyo bence ayshe daha ii hem ekstarandan coin |
türkçesi Cheat Engine 18 Ocak 2009: yayımlanan Motor 5,5 Cheat Ben resmen CE sıklıkta ben umuyordu, ama nasıl olsa güncelleme vermedi, burada yeni sürüm: Motor 5,5 Cheat tahmin Değişiklikleri: 'ekledi kısa' atlama talimatlarına ve 'uzak' geçersiz kılar. (Temelde otomatik assembler komut için yararlı tarafından varsayılan) kadar bir seçim "Ne görüntülemek gelişmiş bellek seçenekleri için bu kodu kere" adreslerini öğrenin kopyalanır Yukarıdaki fonksiyonu mevcut değeri görüntülemek Made böylece ilk eklemek zorunda değilsiniz Ve non-modal kadar süre o çalışıyor başka şeyler yapabilirsiniz yaptı. Bu yüzden artık sonuçları görüntüleyebilirsiniz Geliştirilmiş özel tarama Speedhack yeni uygulama Yeni AutoAssembler penceresi Eğer yeni bir tarama istediğiniz soruyu kaldırıldı. Doğum (gerekir şimdi tıklayın kendinizi tarama) yeni Ekledi GlobalAlloc autoassembler için Teşrih yapı penceresi karşılaştırma () için birden fazla kere açılabilir Yapılar artık masa hile kaydedilir Ce ana penceresi (ayarlar devre dışı bırakılabilir bir menü var eğer like it) don't Processlist şimdi süreci simgeleri gösterebilir. (böylece ayarları devre dışı bırakılabilir) yavaş olabilir Ayarları penceresi sekmeleri bir listeye gelen değiştirildi Böylece insanlar QuickLaunch uygulamaları ekleyebilirsiniz araçlar menüsü eklendi. (mesela: calc) Kaydetme ve XML olarak tablolar yük Eklendi Değiştirildi kopya / XML girişlerinin yapıştırma HelpFile değiştirildi. HLP için. CHM da ayrı bir yerine HelpFile içinde tapa belgelerini dahil. RTF Eklenti sistemi için birkaç yeni fonksiyon eklendi ve örnekleri anlamak için (genellikle montaj betikleri ile yardım için) kolaylaştırdı Paket editörü örnek eklentisi Eklendi Assembler şimdi dizeleri "ve 'çalışabilir Ters gösterici neler olduğu hakkında daha fazla bilgi vermek için tarama değiştirilmedi Ana pencere ve memoryview ve pozisyonlar artık kaydedilebilir Hakkında penceresi varsa dbvm çalıştıran yüklenir dbvm hangi sürümü anlatır Eğer DBVM çalışan ve bu dbvm yerine pencere 'fiziksel bellek read de geçer fiziksel bellek seçin Kullanılan sistem kapsamında değişkenleri göstermek için birçok pencere bir kayan nokta paneli Eklendi Memoryview hexview kısmına seçeneği eklendi 2 bayt, 4 bayt, float ya da yerine byte çift görüntülemek için Geliştirilmiş incelemek veri penceresi adreslerini birbirinden yanında göstermek için Hafıza görünümü penceresi (hexview) alt kısmı şimdi farklı olarak (2 bayt, 4 bayt, ondalık 4 byte, double float) bayt görüntüleyebilirsiniz Değiştirildi gösterici öğretici adımı çok bu yüzden şimdi durum gerçek bir oyun temsil Ekledi bağımsız eğitmen için anifest adminRequired Düzeltmeler: Sabit kazasında tarama çok çekirdekli Sabit MEMORYFIRST.TMP tuhaf bir yere kadar gösteren dosya Sabit birkaç hotkey ayarı hata Sabit yükleme geri speedhack hotkey değerleri Bir çarpışma bir kırık PE ile bir süreç açılış-header Sabit Sabit birkaç assembler ve disassembler'a talimatları Panoya "seçeneği Sabit memoryviewers" kopya nerede yanlış seçeneği seçer Nextscan Doğum kazasında ikili tarama Sabit Pointerscanner Giderilen büyük bellek sızıntısı Tarama sırasında hata "Hayır hata mesajı" Sabit Montajcı olarak kernel_XXXX işlevlerine çağrı ile Sabit hata Bir eğitmen hata hileler tıklayarak ilgili Sabit Eğitmen Maker'da Sabit 32-bit simgeleri Sabit seçeneğini tarama sonlandırmak Birçok pencere üzerinde Sabit bir DPI hata Bir çarpışma zaman semboller başarısız yükleme Sabit Ayrıca dbvm ve daha fazla 4 GB RAM ve sabit çeşitli hatalar sistemleri ile uyumlu olmalıdır yeni bir sürümünü yükledim. Ayrıca 'bölümlerinde sanal zor bir emülatör uygulamaya başladı. Böylece o bir IDT ve SDT arasındaki fark önde ve download dbvm gitmek bilmek için Enjoy bu sürümü, ve eğer hata ile karşılaşmadım, bana (forum ** / post, Hata raporunda veya dark_byte@hotmail.com) bildirin lütfen Not: Eğer sorular SSS ilk okudum, senin soruna bile cevap sevmediğiniz cevap içerebilir |
ben anladım zaten sayesinde 96.leveldeyim |
bana pet society de para lazım |
ben yaptın 2,000,000 xp var |
banada söuleyin olmıyo 27 lv lim daha |
bende biliom ben ege göktunayı ekle ve 20000000000000000000000000000000000000000000 tl gelio |
ya param 100.000.000 oldu ewim süper(==========000000 |
ben yükleyemiyorum :D |
yha bn puan hılesını yaptım 47 lwl ım ama para hilesin arıyorum yardımcı olabılecek yok mu |
hileye nasıl giriliyor |
bu pet society oyununda para hilesi çok önemli.bu para hilesi program yüklemeden de yapılabiliyormu.bana bilgi verirmisiniz?lütfeeeeeeennnnnnn |
arkadasar kodları nasıl buluyosunus o konuda yardımcı olurmysunuz |
bakın bunların hepsi saçma. arkadaslarınızın evine gidin. eğer onların hayvanlarının banyosu boşsa sabununuzu alıp onların üstünde sürtün. hayvanın eline vermeyin. Ondansonra arkadaşlarınızın hayvanlarınının banyosu bittikten sonra oyunu tekrar açıp tekrar banyo yaptırın. diğer şeylerle de kafanızı karıştımayın |
| Saat: 22:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık