MsXLabs
Sayfa 2 / 3

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/)
-   -   Stephenie Meyer'in Geceyarısı Güneşi adlı kitabı Türkiye'de ne zaman çıkacak? (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/263097-stephenie-meyerin-geceyarisi-gunesi-adli-kitabi-turkiyede-ne-zaman-cikacak.html)

Misafir 3 Kasım 2009 22:23

ewt çıkcakkk kesinliklee!!!

Aynalog 4 Kasım 2009 13:13

midnight sun daha orjinal hali çıkmadığı için türkiyede de nezman çıkacağı bilinmiyor.. ama meyer çalınan bölümlerin yüzünden yazmıyacağını söylemişti tekrar devam edeceğini açıklamıştı bikaç ay evvel, bakalım yakındır çıkması sanırm...

Misafir 4 Kasım 2009 20:22

alacakaranlığın serilerinin hepsini okudum hepsi de stephenie meyer yazdıktan 2 yıl sonra türkçeye çevrilmiş yani daha 2 yıl war

Misafir 5 Kasım 2009 22:53

Çıktı diyen kişiler nerden uyduruyo bilmiorum ama aranızda twiter ıolan varsa roberta ne zaman türkiyede çokacağını sorsun bn sordum türkiyedenn haberi olmadığını ama ingiltere ve amerikada çıktığını söledi bn 20 gn önce internetten sipariş edip aldım 1 haftada gelio tavsiye edrim .Ayrıca kitap harika edwardın ağzından bambaşka oluyo...

Misafir 8 Kasım 2009 13:05

arkadaşlar 2010 haziranın da çıkkıo keyfinize bakın rahat olun

Misafir 10 Kasım 2009 20:34

amerikada 10 kasımda çıkack diye duydum ama yalan galiba seri 12 ktap olcak bide sanırım bütn kitapları edward ın ağzından yazacak

Misafir 13 Kasım 2009 14:25

bende 6 veya 12 kitap çıkarmayı planlıomuş stephenie meyer die duydummm ama kitap bu sene içinde çıkar eclipse in filmi çekilmiş yakında braking daw ın ki çekilirse kitap kısa sürede basılır

Misafir 5 Aralık 2009 20:45

o 12 bölüm twilightin edwardın ağzında yazılmış şekli galiba ben baktım bi sitede buldum we biraz okudum we inş çabucak çıkarrr.....

Misafir 12 Aralık 2009 14:48

gece yarisi gunesi ne zaman cikacak

Misafir 13 Aralık 2009 19:14

Evet altıncı kitap çıkavak dolunayy

Misafir 14 Ocak 2010 15:15

kacıncı kitap cıkcaksa cıksın bir an önce bağimlı oldum

Misafir 22 Ocak 2010 18:55

alcakaranlık 5 yani Midnigt Sun (gece yarısı güneşi) yazıldı fakat Stephine Meyer'in kitabı yazdığı bilgisayarı çaldıkları için Stephine Meyer bir süre bu olay yüzünden yazmayacağını söyledi Kitabın yaklaşık yarısını yazmış olan Stephine Meyer kitabı baştan yazacağını söylemiş fakat baştan yazması süreyi 2 ye katalayacaktır 12 bölüm internette var çalan kişiler sızdırınca türkçe çeviride 1 kaç gün içinde çıkmış fakat bu hırsızlar yüzünden kitap değişecek ve bekleme süremizde 2 katına uzayacak

Misafir 27 Ocak 2010 19:59

ARKADASLAR BEN ALCAKRANLIK OKURKEN BRIAKMAK İSMİYODUM HİÇ BİTMESİN DİE DUA EDİYODUM AMA NEYSEKİ 5. KİTAP ÇIKÇAKMIŞ ÇOK RAHATLADIM HAA AYRICA YENİ Bİ KİTAP .IKMIŞ VA VAMPİR AKADEMİSİ MUTLAKA OKUYUN SÜPERRRRRRRRR

Misafir 28 Ocak 2010 00:27

Alacakaranlık Serisinin Devamı ile İlgiliii

Arkadaslar devamı olacak mı diye Alacakaranlık serisini çok severek okudum.Ve serinin devamı olacak mı diye araştırma yaptım.
Karşıma :
Midnight Sun: Gece Yarısı Güneşi
Rising Sun: Yükselen Güneş
The Twilight Saga Official Guide: Alacakaranlık Efsanesi Resmi Haber
Forever Dawn: Sonsuz Şafak gibi
4 adet kitap adı çıktı ve birtakım bilgiler elde edindim tabii.Ama yeterli olduğunu düşünmüyorum. Benim sizden ricam bu 4 kitap hakkındaki bilgilerinizi ve tahminlerinizi benimle paylaşmanız.Şimdiden çok teşekkür ediyorum :)

Misafir 3 Şubat 2010 13:12

Alacakaranlık (twilight) serisinin ilk dört kitabını okudum ve şimdi EDWARD cığımın neler düşündüğünü öğrenebilmek için sabırsızlıkla Geceyarısı Güneşi’ni bekliyorum, çünkü Midnight Sun Edward Cullen ağzından yazılmış. Ayrıca Harry Potter serisinin bütün kitaplarını da okudum ve Alacakaranlığı da sevmeme rağmen Harry Potter Twilight tan daha iyi ve J.K Rowling Stephenie Meyer’den daha iyi bir yazar. Ayrıca şu aralar Gece Evi serisini okuyorum ve 6. kitaptayım (BAŞTAN ÇIKARILMIŞ) ve gerçekten bu seriyi de çok sevdim. Harry Potter kitaplarını toplama şansım olmadıysa da Gece Evi ve Alacakaranlık serisinin şu ana kadar çıkmış olan bütün kitaplarını elde ettim. Yani Alacakaranlık serisinin şu ana kadar yayınlanmış olan ilk dört kitabı ve Gece Evi serisinin de şu ana Türkiye’de kadar yayınlanmış ilk 6 kitabı bende mevcut. benim için bu üç seri şu şekilde sıralanıyor: 1) Harry Potter serisi ( felsefe taşı, sırlar odası, azkaban tutsağı, zümrüdüanka yoldaşlığı, ateş kadehi, melez prens, ölüm yadigarları ) 2) Alacakaranlık serisi ( alacakaranlık, yeniay, tutulma, şafak vakti -midnight sun daha çıkmadığı için yazmıyorum- ) 3) Gece Evi serisi ( işaret, ihanet, seçilmiş, vahşi, av, baştan çıkarılmış )

Misafir 3 Şubat 2010 13:44

bence çok abartmaya gerek yok mesela:
1.Epsilon kitabı düzenleyecek,
2.Çeviri yapılacak.
(bence 2011 e kadar okumuş oluruz arkadaşlar 2010 un son aylarına doğru falan çıkar herhalde)

Misafir 3 Şubat 2010 13:50

Geceyarısı Güneşi kitabı ne zaman çıkar?

Arkadaşlar hepinizin bildiği gibi alacakaranlık serisinin 5. kitabı çıktacak.Ancak Stephanie Meyer bunun bir şaka olduğunu söylemişmiş.Ancak başka bir yayında 2010 yılında geceyarısı güneşi kitabının çıkacağını söylüyor.Bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı???

Misafir 11 Şubat 2010 14:40

yha geceyarısı güneşi ne zaman çıkcak dionuzda ben size sölim anca 4 yılda çıkar

ya ayrıca 6.ne ya daha 5. elimize geçmemiş durumda stephine meyer ayrıca dizin devamını getirmiyeceğini duydum

Misafir 11 Şubat 2010 14:46

ya abartmıoruz zaten 2010 da geceyarısı güneşi çıkacakmış ama stephine meyerin evine hırsız girmiş bidaha yazmayacağını sölemiş ama kitap tuttuğu için yeniden yazma kararı almış o yüzden yazacakta basınlanacakta ülkelere dağıtılacakta ooohoooo 3-4 yıl sürer

Misafir 11 Şubat 2010 14:55

arkadaşlar gece yarısı güneşini okuyabilionuz googleye geceyarısı güneşi oku yazıonuz hatta size 1. bölümü yazıorum ama girdikten sonra 1. ye tıklayın 1. ilk Bakış
Bu, günün uyuyabilmeyi dilediim zamaniydi.
Lise.
Ya da doru sözcük Araf miydi? Eer günahlarimi telafi etmenin bir yolu
olsaydi, bu bir ölçütte çeteleye yazilmaliydi. Can sikintisi aliabildiim bir ey deildi;
her gün inanilmaz derecede, bir öncekinden daha tekdüze geliyordu.
Sanirim benim uyuma biçimim buydu ­ eer uyku aktif dönemler arasindaki
hareketsiz durum olarak tanimlanirsa.
Kafeteryanin uzak köesindeki alçidan geçen çatlaklara, orada olmayan
ekiller hayal ederek baktim. Bu, kafamin içinde fikiran, bir nehir gibi çaildayan
sesleri bastirmanin tek yoluydu.

1 ÖNCEKİ MESAJI OKUYUNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LÜTFEN!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Misafir 11 Şubat 2010 18:58

yha arkadaşlar midnight sun çıktı mı çıkmadı mı biri kesin bişi sölesin kafayı yiycem

Misafir 13 Şubat 2010 00:45

ya 5. kitap ne zaman çıkıyo doğru düzgün bileniniz yokmu cewap wersin lütfen.... çok bekledik çıksın artık lütfennnnn......

Misafir 17 Şubat 2010 18:34

geceyarısı güneşi daha çıkmadı.o bnm arkadaşm 2 ay önce aldı diende bnce bzi kandırmaya çalışıo.bn inanmıorm.bi de geceyarısı güneşi alacakaranlığın edward dilinden olanı.bnce güzel olmamş.yeni olaylar anlatsaydı yazar daha iyi olurdu.

Misafir 19 Şubat 2010 17:00

ben kitapçılara sordum hiçbirinde yok yani daha çıkmamış bunun çıkmamasının sebebide stephenie'nin yarıya kadar tamamladığı gece yarısı günesinin çalınmış olması yeniden yazmaya başladığı için kitap 2010 yaz aylarının sonlarına kadar türkiye ye anca gelir... ''CEVAPPPPP...''

Misafir 22 Şubat 2010 14:17

Merhaba ben int.te okduğuma göre Stephenie Meyer kitabın yarısına kadar yazmış o da çaLınmış bunun üzerine bir süre yazmamaya karar vermiş ama şu an türkçeye çevriLior Haziran da çıkacak die duydum ama kesin mi biLemem bence aLacakaranLıkta takıLı kaLmayın evt süper bir kitap ama böLe kitapLar var meseLa 1)Vampir Akademisi 2) Buz Öpücük bunun da devamı var SÜPER sonra 1)İşaret 2)İhanet 3)SeçiLmiş 4)Vahşi 5)Av 6)Baştan ÇıkarıLmış 7)Yanmış ama daha çıkmadı ben hepsini okudum Süper diebiLirim Şimdi de KuLüp öLüsü die bir seri var onu sipariş ettim yarın geLcek : ) Bence bunLarı okuyun derim gerçekten çok sürükLeyici hoşunuza gideceğine eminim ; )

Misafir 8 Mart 2010 15:47

geliooooooo

2010 da geliyor kesin bir yerden duydum 26.09.10 en geç bu tarihte gelio 6 yılda falan deil

Misafir 8 Nisan 2010 16:32

hazıranın 5 ınde kıtap tum sevenlerın elınde olucakmıs suanda hazrlanıorms=) stephane meyer ın agzından=)

Misafir 17 Nisan 2010 11:35

evt çünkü 12 kitap diye anlaşma yapılmış 12 kitap çıkacakmış 4 bella swan diğer dördü edward cullen diğer dördü belli değilmiş ve 6. kitapta cullen ailesinden birisi ölecekmiş 5. kitap hazirana doğru çıkacakmış 2010

Misafir 21 Nisan 2010 18:56

evet bende öyle bişey duydum altıncısı çıkacak diye

Misafir 28 Nisan 2010 23:30

wwwwwwwwwwwwwwwwwww

işallah çabuk çıkr çünkü girmediğim site kalmadı artık siteleri çökertmeye kadar gittim hatta internetteki ilk 12 bölümü okudum süper bence inşallah gerçeğini okumak nasip olur

cemolii 7 Mayıs 2010 13:58

gece yarısı güneşii

ben ne zaman çıkacağını biliyorum 5 haziranda çıkıcakkk duyduk dyymadık demeyin yanii ona göre

Misafir 17 Mayıs 2010 23:05

hayran

evet bende haziran ayında çıkacağını duydum tutulmada haziranda sinemalarda edwerdın ağzından daha güzel olucak bence o çevrewsindekilerin düşüncelerinide okuduğu için daha ayrıntılı ve merak giderici olucak tır ve belledan çok edwerdın sevenleri oldoğunu sanıyorum her kez daha heyacanlı bence yazar 12 kitabıda tamamlasın ayrıca aralarına çok uzun zamanlarda koymsaın hayranları bu kadar sabırsızken olmaz lütfenstephen meyer ben bu seriyi en az 30 kere okudum içindeki heyacandan dolayı hiç sıkılmadım acaba ne kadar daha okucam

misafir 9 Haziran 2010 16:33

twilght

evet 6. kitapta çıkacak ama şuan onun üstünde çalışışıo daha yazılmadı 5. kitap ne zaman çkacak gerçekten bilgisi olan yazailir mi

Misafir 1 Temmuz 2010 14:19

midnight sun

yha gerçekten de çıkmış mı 2010 yılındayız ve kitapçılar hala çıkmadı çıkıcak çıkmadı çıkıcak diyip duruyolar ya sinir oldum...

Misafir 2 Temmuz 2010 12:52

6.kitap yükselen güneş

6. kitap çıkacak.kitabın ismi yükselen güneş ancak stephenie meyer kitabı yazmaya daha yeni başlamış yani uzun süre bekleyeceğiz.Resmi kaynaklardan duyduğumuza göre Twilight serisinin yeni kitabı , Renesmee Cullen ve Jacob Black arasında ki ilişkiyi anlatan ‘’ Rising Sun ( Yükselen Güneş)’’ adlı yeni bir kitap olacak . Diğer söylentiler ve tahminlerde dahil olmak üzere … ::

-Jacob okulu bitirecek ve Nessie özel yardımcı öğretmen olacak , çünkü o çok hızlı büyüdüğü için okula gidemez , bazı insanlar süpheci davranır ..

-edward ve bella başka bir yolla bir çocuk alacak .. bir oğlan olacak ve onu Belward Alicob Cullen diye çağıracaklar … Belward ‘ın tam bir vampir olacağı biliniyor ama hala güçleri belli değil.

-leah clearwater mühürlenecek ..onun mühürlenmesi ile ilgili twilightarsızlıgıyla soruyoruz , o kişi zaten önceki kitaplarda gördüğümüz bir karakterdi .

-iki kurtadam aynı kişiye mühürlenecek , biz bunların Quil ve Embry olduğunu umuyoruz , çünkü onlar her zaman birlikteler . önemli değil onlardan biri ,zaten mühürlenebilir çünkü , neden iki kez mühürlenme olmasın ki ?

-Cullen ailesinden bir vampir bu kitapta yok edilecek .. söylentilere göre vampirin sonu şaşırtıcı olacak ..

-Orada bella ve ailesi sözde çok alışılmış dışı olmasına rağmen , charlie beklenmedik güçlerini gösterecek.

-önceden insan olan bir karakterin baŞka bir şeye dönüşeceğine inanıyoruz.. belki bir denizkızına dönüşür , o Jessica olabilir ..:P

-var olan bir başka soruda Stephenie Meyer eğer Breaking Dawn'ı tekrar yazarsa Rising Sun da ne olacak , bu da bir söylenti ..yeniden yazılacaksa bella//jacob eşlesebilir..biz twilightçılgınları na göre , Renesmee hala hikayede olacak ve Rising Sun ‘da Renesmee ve Seth arasında ki ilişkisi hakkında olacagına inanıyoruz ..bununla birlikte biz twilightçılgınları Meyer'in yazacağı yenı kıtabın , Rising Sun , Breaking Dawn’ın devamının ılk kıtabı olacagına ınanıyoruz ..diğer yandan biz twilight hayranları diğer bir çok şeye de inanıyoruz..
twilight (alacakaranlık) breaking dawn (şafak vakti) , rising sun (yükselen güneş

Misafir 6 Temmuz 2010 20:41

Serinin yazarı Stephenie Meyer’in, kendi web sitesinden duyurduğu haberde, kitabının nasıl internete düştüğünü ve önce yazmaktan vazgeçip sonra nasıl tekrar yazmaya karar verdiğini anlatıyor. Sanal ortama düşen kitabını, kusurlarla dolu kaba bir taslak olarak nitelendiren yazar, son kopyasının çok çok daha üstün olacağını belirtiyor.

Fakat Meyer, kitabın ne zaman basılacağı hakkında henüz bir bilgi vermedi. Şimdi bu müjdeli haberle sevinen hayranlar kitabı sabırsızlıkla bekliyor.

Misafir 9 Ağustos 2010 12:51

bende safak vaktini okurken bitmesini istememiştim ama sonra alacakaranlık serisinin 5.kitabının cıkıcagını ogrendım yanlız Midnight Sun (5.kitap) biraz farklı olcakmıs safak vaktinin devamı değil 1.kitabın aynısı ama bella'nın agzından değilde edward'ın agzından yazılmıs bu beni üzdü. Safak vaktinin davamı cok daha iyi olur diye dusundum

cadııı 4 Eylül 2010 00:59

offf daha çk wr yhaaa şafk wktnden snra çıkckk :S çk mrk ettm yhaaa ???

Misafir 12 Eylül 2010 11:45

ya şimdi türkiyeye geldimi bu kitap ?

Misafir 25 Ekim 2010 23:03

bencede çok baskı yapmamayınız kitabın yazarı sonra hepten vazgeçer bizim ülkeyede gelmez o zaman yine stephine meyersiz kalırız o zaman sadece epsilona rica ediyorum biraz daha hızlı basın ve türkçeye çevirin lütfen I LOVE YOU STEPHİNE MEYER

Misafir 13 Kasım 2010 14:52

geceyarısı güneşi

bende internette yaptığım bir araştırmada 05.11.2011 de çıkacağını okumuştum 5. kitabın

Misafir 16 Aralık 2010 21:21

2010-2011de çıkacaktır bi yerde okumuştum

Misafir 2 Ocak 2011 18:04

ya bişe sorcam midnight sun(geceyarısı güneşi) şafak vaktinin devamı ama ben bide nette araştırdım şafak vaktinin devamı SİS diye bişey var belki fan yapımı tam emin değilim ama okudum o da baya güzeldi :)
şafak vaktini okudum çok güzel şeyler oluyor:) bide şafak vaktinin filmi ne zamana çıkıyor?
Stephenie meyer'in hayal gücüne bayıldım gerçekten on numara:D
kristen ve robert gerçekten olağanüstü canlandırmışlar ya ikiside gerçekten süper ...

Misafir 3 Ocak 2011 15:17

gece yarısı güneşi şafak vaktinden sonramı çıktı

arkadaşlar gece yarısı güneşi şafak vaktinden sonramı çıktı

Misafir 3 Ocak 2011 21:57

Cevap: Alacakaranlık

5. kitabı edward'ın ağzından yazacakmış..

Misafir 28 Ocak 2011 11:40

amerikada yayınlanalı çok oldu kitapçımdan aldıgım bilgiye göre 2 ay içinde gelicek dendi :) bu arada 5 kitap edward ın azından ilk kitabın anlatımı olucak bella ile tanışmadan önce neler yaşadıgıve cullınes ların önceki hayatlarının tüm detaylarıda anlatılıyor siz hiç edward ın gençligini insanken neler yaşadıgını merak etmiyo musunuz ?

Misafir 9 Şubat 2011 13:56

1. İlk Bakış

Bu, günün uyuyabilmeyi dilediğim zamanıydı.
Lise.
Ya da doğru sözcük Araf mıydı? Eğer günahlarımı telafi etmenin bir yolu
olsaydı, bu bir ölçütte çeteleye yazılmalıydı. Can sıkıntısı alışabildiğim bir şey değildi;
her gün inanılmaz derecede, bir öncekinden daha tekdüze geliyordu.
Sanırım benim uyuma biçimim buydu – eğer uyku aktif dönemler arasındaki
hareketsiz durum olarak tanımlanırsa.
Kafeteryanın uzak köşesindeki alçıdan geçen çatlaklara, orada olmayan
şekiller hayal ederek baktım. Bu, kafamın içinde fışkıran, bir nehir gibi çağıldayan
sesleri bastırmanın tek yoluydu.
Bu seslerden birkaç yüz tanesini sıkıntı yüzünden duymazdan geliyordum.
Konu insan zihnine gelince, hepsini daha önceden duymuştum. Bugün bütün
düşünceler, buradaki küçük öğrenci grubuna eklenen yeni kişiyle ilgili gülünç bir
heyecanla doluydu. Hepsinde ilgi uyandırmak çok kısa zaman almıştı. Yeni yüzü her
açıdan düşünce üzerine düşüncede görmüştüm. Sadece sıradan bir insan kızı.
Gelişinden doğan coşku bıktırıcı şekilde tahmin edilebilirdi – bir çocuğa parlak bir
cisim göstermek gibi. Koyuna benzeyen erkeklerin yarısı şimdiden kendilerini ona
aşık olarak hayal ediyorlardı, sırf bakılacak yeni bir şey olduğu için. Onları bastırmak
için daha çok uğraştım.
Sadece dört sesi tiksindiğim için değil, nezaketten engelliyordum: yanlarında
olduğum zamanlardaki mahremiyet yoksunluğuna alışan ve bununla ilgili artık pek
düşünmeyen ailem, iki kız ve iki erkek kardeşim. Onlara verebildiğim kadar gizlilik
veriyordum. Eğer yapabilirsem dinlememeye çalışıyordum. Denediğim halde, yine de… biliyordum.
Rosalie’nin aklında, her zamanki gibi, kendisi vardı. Birilerinin bardaklarında
profilinin görüntüsünü yakalamıştı ve mükemmelliği üzerine düşünüyordu. Onun
zihni birkaç sürprizi olan sığ bir göletti.
Emmett dün gece Jasper’a karşı kaybettiği güreş maçı yüzünden
köpürüyordu. Rövanş ayarlamak için okulun bitimini getirmek, sınırlı olan bütün
sabrını alacaktı. Emmett’in düşüncelerini dinlerken kendimi hiçbir zaman davetsiz
misafir gibi hissetmezdim, çünkü asla sesli söylemeyeceği ya da eyleme
geçirmeyeceği bir şey düşünmezdi. Muhtemelen diğerlerinin aklını okumaktan
suçluluk duymamın sebebi, orada benim duymamı istemeyecekleri şeyler olduğunu
bilmemdi. Eğer Rosalie’nin zihni sığ bir göletse, Emmett’inki de cam berraklığında,
karartısız bir göldü.

KİTABIN İLK SAYFASI İNTERNETTE BULDUM...

Misafir 12 Şubat 2011 22:24

arkadaşlar meraklanmayın ağustosta çıkıyooo safak vakti vizyona girdikten sonra cıkıyomusssss
cok beklemeyeceğizzz yani

Misafir 9 Mart 2011 14:11

Arkadaşlar o kitabın ilk 12 bölümü internette var geceyarısı güneşi diye araştırın. Ve bir de galiba basılmayacak. O kitapın internete sızması şöyle olmuştu, Stephenie Meyer o kitabı yazarken evine hırsız girmiş ve o kitabın yazılan bölümlerini çalıp internete sızdırmış. Çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ama çalındıktan sonra yazmayı bırakmıştı ve yazmayacağım demişti ama karar değiştirdiyse bilemem...

Misafir 1 Nisan 2011 17:34

28 Ağustos 2008'de Meyer, henüz bitmemiş kitabın 12 bölümünün internete sızması nedeniyle kitabı yazmayı bırakmıştır. Bir açıklamasında "Eğer hikâyeyi şu anki ruh halimle yazmaya çalışırsam, orijinal hikâyeye pek de uymayan bir şekilde James kazanırdı ve bütün Cullenlar da ölürdü. Her neyse, Midnight Sun'ı yazmaya devam etmek için çok üzgünüm ve ne zaman başlayacağım da belirsiz." dedi.[

Saat: 20:16
Sayfa 2 / 3

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık